Cautare

3930 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate ialomita" (3.02 secunde)
Corneliu Zaharescu, mester popular din Dragoesti, Ialomita, participa, alaturi de sotia sa, Lenuta Zaharescu, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Biserica de lemn din Poiana, Ialomita Pisania pusa deasupra intrarii in biserica cu ocazia transferarii ei in Slobozia ne ofera informatii despre trecutul ei:
Astfel, si Nicolae Manescu, presedintele Comitetului permanent al judetului Ialomita (presedinte al Consiliului judetean de azi - nota ns.) si Mihai Gheorghescu, membru al Comitetului permanent (consilier judetean - nota ns.), ambii din Calarasi, ofereau, in folosul armatei romane, o treime din salariul lor.
Barbatul se afla in custodia politistilor de la Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ialomita. ... Reprezentantii IPJ Ialomita au precizat ca barbatul a fost dat in urmarire nationala.
• Avertizarea cod galben, valabila de joi, ora 18.00, pana vineri, la ora 09.00, a fost emisa pentru Bucuresti si aproape toate judetele tarii, cu exceptia judetelor Satu Mare, Vaslui, Galati, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta, unde ar putea sa ploua, dar pentru intervale scurte de timp.
Rafalele de vant pot depasi, in special in judetele Buzau, Ialomita, partea de est a judetului Braila, 70 km/ora. ... Codul portocaliu se instituie in judetele Buzau, Prahova, Ilfov (inclusiv municipiul Bucuresti), Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila, Vrancea, Galati.
Centrele de tip Scoala dupa scoala” se afla in județele Bistrita Nasaud, Neamt, Teleorman, Constanta, Maramures, Ialomita, Ilfov, Alba, Valcea, Dolj, Cluj si Vaslui, iar activitatile de la centre au fost implementate de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si Fundatia World Vision Romania si sprijinite de Fundatia Vodafone Romania printr-o finantare de aproape 960.000 de lei, acordata prin programul Investitie in Mediul Rural.
Carmen Iban din Ialomita de la firma Flori lavanda a venit cu produse din lavanda la targul traditional organizat in curtea MTR.
Desfasurare impresionanta de forte a locuitorilor din comuna Milosesti, judetul Ialomita, totul dupa ce un barbat de 37 de ani a disparut.
Federatia Educatiei Nationale (FEN) a depus ieri la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii o lista cu peste 100 de persoane care activeaza in invata-mant, pentru a afla daca acestea au colaborat cu fosta Securitate.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
Lista pentru CJC a fost definitivata Referitor la candidatii pentru Consiliul Judetean Constanta, ieri seara a avut loc o ultima intalnire a democrat-liberalilor pentru a lamuri un ultim aspect, astazi urmand ca lista sa fie depusa. ... "99% lista este batuta in cuie", a precizat Ion Popescu ieri.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
"Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi. E lista de gasca, oricine este in ea.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme. ... Metro Cash & Carry nu este singurul nume mare intiparit pe lista rusinii.
LISTA ACTUALIZATA a cladirilor cu risc seismic Un numar de 190 de cladiri din Capitala sunt considerate pericol public in caz de cutremur, dupa ce municipalitatea a actualizat lista imobilelor incadrate in clasa I de risc seismic, prin adaugarea celor care au spatii publice cu suprafata mai mare de 50 de metri patrati.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Astfel, joi, 5 octombrie, nu se vor face cursuri in scoli. ... Anul trecut, cele mai multe scoli din tara au fost inchise pe 5 octombrie, dar au fost si scoli unde au fost organizate diferite activitati.
- Aveti de facut spitale si de invatat doctori in scoli adevarate si care, bine platiti, sa stea acasa sa grijeasca de bolile noastre nu de ale strainilor.
google-analytics.com