Cautare

3931 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate ialomita" (2.68 secunde)
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Spre deosebire de alegerile anterioare, scrutinul nu mai este de lista, ci uninominal, deputatii si senatorii fiind alesi in colegii uninominale potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
" Interpelarea mea de astazi este o pledoarie pentru dezvoltarea unei scoli de Politie exemplara, cu oameni valorosi si motivati pentru o meserie nu lipsita de pericol si de privatiuni, cu oameni dispusi la sacrificiu si, nu in ultimul rand, cu oameni extrem de bine pregatiti profesional.
Angina, paduchi si scabie in gradinite, scoli si licee Cauza?
"Vrem sa mergem in scoli si sa vorbim despre marginalizarea copiilor bolnavi de cancer!" "Este foarte important sa fim atenti la nevoile de natura sociala ale copiilor. ... Vrem sa mergem in scoli si sa vorbim de marginalizarea copiilor bolnavi de cancer.
Anul trecut a fost lansat unul din cele mai mari programe din Educatie, de a se moderniza reabilita si finaliza, 500 de scoli in Romania, plecand de la situatia de dinainte, in care 1700 de scoli din Romania erau in diverse faze de executie, cu lucrarile sistate.
Vreau sa le reamintesc domnilor de la minister, parintilor si mai ales elevilor de la Scoala Centrala din Bucuresti ca in Europa aia unita unde ne tot caznim cu mic, cu mare sa intram, exista la nivelul Consiliului Europei o Charta pentru Scolile Democratice fara Violenta adoptata la Strasbourg in 16 iulie 2004, Charta in temeiul careia in 2004-2005 s-a realizat un proiect european la al carui continut au contribuit scoli din intreaga Europa, inclusiv tari est-europene precum Ungaria, Bulgaria, Croatia, Rusia, Macedonia, Serbia, Ucraina...
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: ... Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a comparat pe Traian Basescu cu Nicolae Ceausescu, la conferinta judeteana extraordinara a PSD Ialomita, ironizandu-l si spunand ca este un om pe care nu-l poti lua in seama, fiindca "se uita lumea cu suspiciune la el, e treaz sau nu?".
Potrivit datelor din teren, cele mai mari suprafete de culturi cu grâu afectate se afla în judetele Teleorman, Ialomita, Calarasi, Dolj, Giurgiu si Vaslui, pentru culturile de orz si orzoaica cele mai întinse suprafete se regasesc în judetele Teleorman, Ialomita si Constanta, iar în cazul culturilor de rapita, culturile cele mai afectate sunt în judetele Ialomita, Vaslui, Calarasi si Constanta.
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei.
In anul 1979, imi apareau primele doua carti la Slobozia (Judetul Ialomita -File de istorie, in colaborare cu Alexandru Vladareanu, si Istoria invatamantului din judetul Ialomita, vol. II 1918-1978), pentru ca in anul urmator sa ma regasesc printre autorii volumului Judetul Ialomita, publicat la Editura Sport-turism din Bucuresti.
Psihiatrul Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a murit, duminica, in zona unei piete agroalimentare din judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi.
Astfel, viitorul detectiv trebuie sa aiba cel putin studii medii, sa fie absolvent al unei scoli postliceale de detectivi sau sa fi indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii ori sa fie absolvent al unei institutii de invatamant superior.
Urmatorii pe lista au fost Mihai I, Carol II, Emil Constantinescu situandu-se in coada clasamentului. ... PD-ul se apropie insa tare din urma cu un capital de incredere de aproape 29%, datorat tinerilor (25-55 de ani) din mediul urban si persoanelor cu studii postliceale si superioare.
Consiliile locale si judetene se vor alege pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale. ... Stampila cu mentiunea "Votat" se va aplica in interiorul patrulaterului care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului preferat de alegator.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
google-analytics.com