Cautare

5558 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate cluj" (3.03 secunde)
Primaria Craiova este in pericol de a pierde cele peste 2,6 milioane de lei puse in joc de Administratia Fondului de Mediu (AFM) pentru proiectul de realizare a sistemului alternativ de producere a energiei termice in scoli si gradinite.
Si asta pentru ca, odata cu aderarea, acestia vor mai putea lucra, daca vor fi afiliati unei scoli auto. ... Pe de alta parte, exista riscul ca foarte multe scoli auto care nu pot indeplini cerintele sa dispara", a mai spus reprezentantul firmei "Autoclub Ready".
Noul cartier va include gradinite, scoli dar si spatii verzi. ... Un proiect important pe care administratia locala din Agigea il are in derulare este si cel privind achizitionarea de mobilier pentru scoli, desfasurat in parteneriat cu Ambasada Japoniei.
Finantare pentru strazi si scoli Cele trei proiecte au in vedere executarea de lucrari de modernizare a infrastructurii orasului. Proiectul intitulat "Sistem de supraveghere pentru cresterea sigurantei in scoli" vizeaza achizitionarea si instalarea de echipamente necesare pentru cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii.
Guvernul da bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului dar inchide scoli si spitale O noua catedrala se construieste in centrul Bucurestiului, cu 600 de milioane de euro. ... Guvernul Romaniei cheltuieste sute de milioane de euro pentru construirea unei catedrale gigantice, dar inchide zilnic scoli si spitale, din lipsa de fonduri.
In luna decembrie, ministerul pe care il conduceti va organiza o licitatie pentru lansarea Proiectului numit "Internet in scoala ta", care are ca scop cumpararea de echipamente si servicii IT&C necesare conectarii la internet a 2446 de scoli aflate in zonele rurale si mici urbane.
Romanii care locuiesc la sat sau in orase mici ar putea avea acces gratuit la internet in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici, potrivit unei initiative legislative care s-a aflat in dezbatere publica pana vineri.
Puteti vedea pe acest link cateva din momentele concertelor derulate in primele scoli incluse in proiect:https://www.youtube.com/watch?v=n9_MgGWDqSM Proiectul se va derula pana in luna noiembrie si va acoperi 20 de scoli din sectorul 5, scoli in care riscul de abandon scolar este mare.
Familia Regala va participa alaturi de Curtea Veche Publishing la intalniri in scoli pe tot parcursul anului scolar 2013/2014. ... In urmatoarea perioada, editura se va concentra pe intalniri in scoli cu parinti si elevi, ateliere de lectura si o campanie de donatie de carti.
Prezentate in detalilu la pagina http://profi.ro/salveaza_destine/, proiectele din acest an abordeaza probleme foarte variate, de la sanatatea copiilor si pana la prevenirea abandonului scolar sau eliminarea violentei din scoli :
- Sunt medici de familie care considera ca modificarile legate de inscrierea copiilor in scoli, gradinite sunt nerealizabile, ca sporesc birocratia. Deocamdata, parintii sunt derutati si intrebarea este daca acesti copii se vor putea inscrie in scoli?
In scoli si gradinite este plin de varicela si scarlatina (Autoare: ... Matei Bals, atrage atentia asupra numarului mare de cazuri de varicela si scarlatina in scoli si gradinite, dar mai ales asupra complicatiilor acestor boli.
Sunt nevoiti astfel sa improvizeze ei insisi scoli profesionale si sa isi formeze specialisti precum matriteri, mecanici, tehnicieni si nu numai. ... De asemenea, este necesara colaborarea cu scolile si firmele pentru schimbarea mentalitatii parintilor prin prezentarea avantajelor pe care le pot obtine copiii lor dupa terminarea unei scoli profesionale.
Presa din judetul Vaslui a publicat, cu dovezi, o serie de materiale care demonstreaza cum liberalii din toate organizatiile locale trebuiau sa raporteze la Secretariatul general al PNL cazuri in care membri PSD (cazuri de primar in iunie 2016, presedinti de organizatie sau alti membri importanti) sunt sau au fost numiti directori de scoli.
Este prima zi in care testele de saliva pentru depistarea SARS-COV-2 se poate face in scoli. ... Astfel, acestia sunt chemati sa ridice testele de saliva din scoli.
Profesorii pensionati si studentii care se pregatesc pentru o cariera la catedra vor putea preda in scoli fara sa mai dea concurs. Este masura anuntata de ministrul Educatiei, dupa ce criza de personal ar pune piedici statului roman de a primi in scoli elevii ucraineni.
Toate incidente tragice, teribile, care au lasat familii indoliate si care ne-au facut sa privim cu totala neincredere siguranta in scoli. ... La fel, se mai poate cineva declara surprins de faptul ca dotarile foarte multor scoli sint atit de vechi incit pot deveni periculoase pentru cei care le folosesc?
Toate incidente tragice, teribile, care au lasat familii indoliate si care ne-au facut sa privim cu totala neincredere siguranta in scoli. ... La fel, se mai poate cineva declara surprins de faptul ca dotarile foarte multor scoli sint atit de vechi incit pot deveni periculoase pentru cei care le folosesc?
Acelaeasi scoli neterminate la timp, aceeasi elevi si mai ales parinti care se plang de indolenta autoritatilor. ... In alt reportaj aflam ca multi dintre elvii unei scoli nu au uniforme noi si ca asta e o adevarata nenorocire.
Intr-o comuna din judetul Bistrita Nasaud doua scoli ramase fara elevi vor deveni capele mortuare.
google-analytics.com