Cautare

3022 de rezultate pentru "lista salariisibiu ro" (6.20 secunde)
Cap de lista este presedintele PC Timis, Maria Grapini. Dan Voiculescu a afirmat ca principalul motiv pentru care Grapini a fost votata in unanimitate, pentru a deschide lista candidatilor, este ca aceasta "cunoaste foarte bine problematica europeana, prin prisma intereselor romanesti".
Lista Partidului Liberal Democrat pentru alegerile europarlamentare il are pe primul loc pe presedintele liberal-democratilor, Theodor Stolojan. Liberal-democratii s-au reunit, vineri, in cadrul Delegatiei Permanente, in cadrul careia a fost validata lista candidatilor pentru europarlamentare.
Liberalii sunt din ce in ce mai departe de a-l avea pe Mihai Ungureanu pe lista de candidati pentru PE.
Desi unii dintre candidatii eligibili ar putea renunta la mandat in favoarea urmatorilor pe lista, calculul arata ca lista finala a politicienilor care ne vor reprezenta in Parlamentul European este urmatoarea:
Deputatul Gelil Eserghep va candida de pe locul doi pe lista Partidului Romania Mare pentru Consiliul Judetean Constanta. ... Deputatul a reamintit episodul de acum 8 ani, cand a fost cap de lista la CJC;
Deputatul Gelil Eserghep va candida de pe locul doi pe lista Partidului Romania Mare pentru Consiliul Judetean Constanta. ... Deputatul a reamintit episodul de acum 8 ani, cand a fost cap de lista la CJC;
Senatorul Dorel Constantin Onaca si decanul Baroului de Avocati, Ion Popescu, vor fi capii de lista ai PD-L la alegerile pentru Consiliul Judetean Constanta.
In plus, atat Florin Mitroi, cat si ceilalti primari PDL au fost propusi pe lista de candidati pentru Consiliul Judetean Constanta, pentru a trage lista in sus.
Deputatul Claudiu Pop este sigur de reusita partidului pe care il conduce la alegerile parlamentare, declarand ca lista propusa de PSD este "beton".
5 Bihor si-au depus lista cu candidati si reprezentantii PNL. Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca Lavinia Sandru - despre care, deunazi, Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, spunea ca nu o vede "parasutata" drept candidat - nu figureaza pe lista partidului la euroalegeri, pentru ca aceasta e alcatuita doar din membrii ai formatiunii, iar cu PC vor avea loc alte discutii pentru a inlatura obstacolul ce apare din neapartenenta la socialistii europeni.
Sustine ca nu mai face politica, insa in continuare ocupa un post de consilier de pe lista PD-L Constanta, desi organizatia judetena a acestui partid se chinuie, de mai multe luni de zile, sa-l puna "pe liber" din Moisoiu spune, pe de alta parte, ca el nu recunoaste decizia PD-L Constanta de a-l exclude din partid, drept urmare nu pleaca asa usor din CLM.
, membrii BPJ au discutat lista de nemultumiri in relatia cu PSD, care va fi transmisa liderului central Gheorghe Flutur. Lista cuprinde aceleasi nemultumiri enuntate de cateva saptamani: ... Cu toate ca Mircea Banias nu a dorit sa o comenteze, lista arata si va fi transmisa la centru dupa cum urmeaza:
Liderul PSD, Mircea Geoana, sustine ca lupta pentru sefia partidului este o chestiune de democratie si afirma ca lista presedintilor de organizatii judetene in favoarea sa este "impresionanta". ... Liderul social-democrat a afirmat ca in favoarea sa exista o lista "impresionanta" de presedinti de organizatii judetene care il sustin.
Un om propune o lista cu 32 de oameni, dar niciunul din ei nu poate fi bănuit ca este omul meu. ... Asumand pe lista, sporesc numarul de nemultumiti, asa ca cred ca voi castiga cu 60-70%", a declarat Crin Antonescu.
Ministrul de externe, Teodor Baconschi a declarat luni intr-o emisiune Hotnews.ro- RFI ca fostul PSD-ist Cristian Diaconescu nu va fi numit ambasador. Diaconescu nu este pe lista cu cei 20 de noi ambasadori prezentata presedintelui Traian Basescu, a spus Baconschi.
de ce nu a reactionat Traian Basescu INAINTEA consiliului din 9 aprilie, cand s-au stabilit modificarile la statut si votul pe lista, desi era mult mai logic sa critice inainte si nu dupa producerea evenimentului?
La scurt timp dupa avertismentul prezidential - "sa isi aduca aminte de ceea ce s-a intamplat in 2007" - adresat opozitiei care cocheteaza cu ideea unei posibile noi suspendari a sefului statului, Fundatia Horia Rusu, apropiata liberalilor, a facut publica o lista cu 10 motive pentru care Parlamentul ar trebui sa declanseze din nou aceasta procedura.
Premierul Emil Boc a prezentat ieri in parlament o lista de zece masuri pe care guvernul le-a luat pentru a combate efectele crizei economice, in replica la criticile aduse de opozitie.
google-analytics.com