Cautare

4802 de rezultate pentru "lista rezultate titularizare ialomita" (4.30 secunde)
Lista ar mai putea sa contina praful pe care il primim cu totii in nas atunci cind, in general dimineata, gunoierii isi fac treaba cu cel mai mare sictir de care sint capabili, gunoiul de la malul Dunarii care strica orice peisaj la care avem acces de pe oricare dintre terasele din zona, strazile neterminate pentru care probabil producatorii de pantofi au dat spaga la primarie etc.
Spre exemplu, pe lista aceasta, poate si a constiintei, nu pot intra modele de tipul "am reusit la admiterea la facultate, nu am invatat prea mult, dar am avut noroc", ci doar modele de genul "am reusit la facultate si am reusit pentru ca m-am pregatit bine".
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Organizatiile PSD care au dezamagit la alegeri sunt prudente, in timp ce filialele cu rezultate bune sustin ca este nevoie de o reformare a partidului.
"Uniunea Teritoriala a Sindicatului Miscare - Comercial din Constanta are in subordine 4 judete, Constanta, Tulcea, Calarasi si Ialomita.
Rezultate numaratoare paralela Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca pana la aceasta ora, conform numaratorii paralele, USL a castigat toate colegiile din 25 de judete si ca pana acum are 346 de mandate, iar numarul acestora va creste.
din cadrul IPJ Teleorman, IPJ Giurgiu, IPJ Ialomita, IPJ Timis, precum si Comisari din cadrul Gărzii Financiare Bucuresti, Ilfov si Teleorman, in baza mandatelor de perchezitie domiciliara emise de Tribunalul Bucuresti au efectuat perchezitii domiciliare si verificari complexe la societati comerciale din Bucuresti si alte cinci judete, pentru probarea activitatii infractionale si pentru stabilirea si recuperarea prejudiciului in valoare de peste 500.000 de euro.
Acupunctura, tratament bizar - rezultate de exceptie! ... Lista victoriilor reputate de terapia straveche contine nume de temut printre care: ... Terapie cu ace de gheata Ultima inovatie pe lista acupuncturii de ultima ora a sosit sub forma acuterapiei in care se folosesc ace de gheata.
Motiunea lui Boc a fost semnata de 35 de presedinti de organizatii (Bucuresti, Vrancea, Suceava, Maramures, Braila, Bistrita, Brasov, Salaj, Ialomita, Botosani, Prahova, Dambovita, Tulcea, Bacau, Caras-Severin etc.), alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
Secretarul executiv al PSD, consilierul Avram Trandafir, a precizat la rindul sau ca "instanta a anulat hotarirea prin care a fost validat Dieter Krampultz", motiv pentru care urmatorul pe lista de consilieri, dupa ce postul a ramas vacant dupa demisia lui Cristian Gisca, este Ion Mocanu.
la Ialomita - Ludovic Orban, membru CEx, la Dambovita - senatorul Mihai Dumitrescu si la Neamt - senatorul Norica Nicolai. ... Din 2002, alegerea s-a facut la un sistem de lista.
BEC a anuntat si lista completa a presedintilor de consilii judetene, PSD obtinand 17 mandate, PDL - 14, PNL - 5, UDMR - 4 si Forumul Democrat al Germanilor din Romania - 1 mandat.
Andrei Alexandru, fost consilier al lui Nicolae Vacaroiu, isi depusese si el candidatura, dar aceasta nu apare ca validata in lista de candidati remisa, vineri, oficial de catre PSD. ... presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, presedintele CJ Ialomita, Silvian Ciuperca, si Adrian Tutuianu.
Executivul a inclus in lista culturilor pentru care se poate declara stare de calamitate naturala culturile de porumb si floarea-soarelui insamantate in toamna lui 2006 si in primavara lui 2007.
Liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto), a inclus pe lista de prioritati stabilita de conducerea partidului pentru 2006, ce-i drept, pe ultimul loc, obiectivul fuziunii cu PD.
PNL Brasov si-a depus, marti, lista oficiala de candidati, din echipa liberalilor facand parte doi deputati, un senator, trei consilieri judeteni dar si un cantaret de manele care a compus imnul de campanie al liderului filialei, Aristotel Cancescu, la alegerile locale pentru presedintia CJ.
13 rase pe lista neagra Legea cainilor din Danemarca pare pe cat de barbara pe atat de primitiva. ... Mai exact, s-a alcatuit o lista cu 13 rase de caini care nu pot exista in Danemarca.
Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii a definitivat lista beneficiarilor eligibili la doua dintre programele finantate de la bugetul statului.
veniturile obtinute de organizatiile nonprofit si organizatiile patronale din vanzarea/cesionarea titlurilor de participare obtinute din plasarea disponibilitatilor rezultate din venituri scutite.
Premiul de excelenta pentru intreaga cariera sportive se acorda uneia dintre cele mai apreciate tenismane romance, cu rezultate extraordinare la Wimbledon se acorda doamnei Corina Morariu. ... Premiul special pentru cel mai tanar sportive cu rezultate extraordinare se acorda lui Denis Ieremia.
google-analytics.com