Cautare

7570 de rezultate pentru "lista rezultate titularizare 2010 covasna" (3.77 secunde)
Deputatii romani din Covasna si Harghita vor depune un proiect de lege privind garantarea reprezentarii in Parlament a romanilor din cele doua judete.
Noua conducere interimara a PNL Covasna a inceput o analiza a activitatii sefilor institutiilor descentralizate, iar acolo unde se vor gasi nereguli liberalii vor propune schimbarea directorilor.
Forumul Civic al Romanilor din judetele Covasna si Harghita protesteaza fata de adoptarea de catre Guvern si Comisia Nationala de Heraldica a noii steme a judetului Covasna.
In legatura cu montarea panoului, la granita dintre Brasov si Covasna, Forumul Civic al Romanilor din Covasna si Harghita a avertizat ca exista un scop politic, acela de a marca "hotarul mult vehiculatei zone cu autonomie teritoriala etnica a asa-zisului tinut Secuiesc".
Panoul "Tinutul Secuiesc", amplasat saptamana trecuta la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost demontat luni dimineata.
Forumul Civic al Romanilor din judetele Covasna si Harghita, ce reuneste 13 organizatii nonguvernamentale, ar putea organiza manifestari de protest fata de adoptarea noilor insemne ale judetului.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Nita a spus, in cadrul unui discurs sustinut la ceremonia de investire a noului prefect de Covasna, Dumitru Marinescu, ca este nevoie de o colaborare intre institutiile din judet, mai ales ca judetul Covasna este "o zona sensibila, urmarita cu atentie de toti romanii".
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: ... Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL.
Spre deosebire de alegerile anterioare, scrutinul nu mai este de lista, ci uninominal, deputatii si senatorii fiind alesi in colegii uninominale potrivit principiului reprezentarii proportionale.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Presedintele UCM Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca UCM va functiona in continuare ca organizatie civica, iar in paralel va fi infiintat un partid politic maghiar.
PNL Covasna are de sambata un presedinte, dupa ce timp de sase luni a avut doar o conducere interimara.
google-analytics.com