Cautare

5248 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare maramures" (2.90 secunde)
prajituri de casa din Maramures, gem de cirese amare si afine, magiun de prune, piure de castane - la 20 RON, dulceata de nuci verzi - la 30 RON", ne-a spus Gina Discalicau.
In orasul Mioveni (Arges) si in comunele Corbu (Constanta), Madaras (Harghita), Poiana Blenchii (Salaj), Piatra (Teleorman), Remeti (Maramures) si Vladesti (Valcea), vor fi organizate alegeri pentru functia de primar.
Maramures In Maramures, in cea mai mare parte a intervalului, va fi o vreme mai rece decat in mod obisnuit.
Maramures In Maramures, in primele patru zile ale intervalului de prognoza, valorile termice diurne vor fi, in medie, de 19 " 20 de grade, iar apoi, pana la sfarsitul primei saptamani, vor marca o crestere semnificativa, pana la medii de 24 de grade, ce vor caracteriza o vreme mai calda decat in mod obisnuit pentru inceput de octombrie.
MARAMURES In Maramures, primele zile ale prognozei vor fi caracterizate de temperaturi in usoara scadere, de la 16 grade ziua si 5- 6 grade noaptea la inceputul intervalului, spre 10, respectiv zero grade, in jurul datei de 15 martie.
MARAMURES In Maramures, vremea va fi rece in prima zi, cu maxime in medie in jurul a 3 grade Celsius si apropiata de regimul termic normal, in perioada 20 - 23 noiembrie 2018, cand se vor inregistra temperaturi medii de 5 - 6 grade Celsius.
MARAMURES In Maramures, in prima saptamana valorile in timpul zilei vor avea usoare fluctuatii, cu crestere pana la 6 - 7 grade Celsius in data de 4 decembrie 2018, scadere spre 2 - 3 grade Celsius si din nou crestere la 4 grade Celsius in data de 8 decembrie 2018, urmand ca in intervalul 10 â€" 16 decembrie 2018 scaderea sa fie continua si semnificativa, pana in jurul unei medii regionale de minus 2 grade Celsius.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a inaugurat vineri o expozitie de bunuri de larg consum la care participa aproximativ 50 de expozanti din Maramures, Satu Mare, Cluj, Arad si Bucuresti. Tariceanu a fost intampinat cu paine, sare si slanina de catre organizatori, respectiv Camera de Comert si Industrie Maramures.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
El a afirmat ca le-a transmis colegilor din Maramures si celor din restul tarii sa ia deciziile care li se par in interesul partidului si al aliantei PSD-PC si al celor pe care ii reprezinta.
"Toate sectiile de votare s-au deschis fara probleme, la ora 7.00, asa cum prevede legea", a declarat purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures, Dan Buca.
Dosarul a fost trimis instantei in anul 2006, procurorii propunand condamnarea acestuia la 15 ani de inchisoare, si s-a judecat la Tribunalul Maramures, care a dat un verdict favorabil alesului baimarean.
Sorin Rosca Stanescu) Alegerile de parlamentari din Neamt si Maramures au iesit prost. ... Atat colegiul din Neamt, cat si cel din Maramures apartineau, in mod traditional, USL.
In Maramures alegerile au avut o cu totul alta turnura. Momentan, scorul este 2-1 pentru USL care a castigat doua confruntari in Maramures.
Toti membrii PDL lucizi se pregatesc pentru opozitie "Dupa alegerile partiale din Neamt si Maramures, puterea a declansat o disperata ofensiva mediatica. ... Folosind toate resursele guvernarii nu au putut impiedica victoria USL in Maramures, iar in Neamt costurile alegerii deputatului PDL au fost infinit mai mari decat beneficiile.
Astfel, in perioada 9-20 noiembrie, au fost controlate 223 de unitati din judetele Arges, Hunedoara, Bihor, Timis, Valcea, Maramures, Cluj si Brasov. Potrivit MTCT, Agentia de turism Frauenbacher-Turist din Maramures functiona fara sa detina autorizatiile legale de functionare si licenta de turism.
apa de gura "Cellitta", "Diana", "Galenica" smarci fabricate de: SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. Maramures (Cellitta); ... Maramures (Diana): SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare.
Cursurile, care vor dura cinci zile, vor fi grupate in functie de domenii precum biodiversitate, care vor avea loc la Sibiu, Mures, Brasov, Maramures, Suceava, Covasna, Buzau, Mehedinti si Hunedoara, agricultura ecologica care se vor tine in Mures, Arad, Maramures, Suceava, Cluj, Calarasi, Giurgiu, Brasov, Sibiu si protectia solului, in Vaslui, Buzau, Vrancea, Timis si Arad.
Compania de asigurari Astra-Uniqa a inregistrat pana in prezent, in urma inundatiilor, 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele Suceava, Neamt si Maramures, cu o valoare asigurata care insumeaza peste 1 milion euro, a anuntat luni compania."Pana in acest moment, am inregistrat 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele:
google-analytics.com