Cautare

7663 de rezultate pentru "lista cu rezultatele la titularizare 2010" (2.90 secunde)
Chiar daca demersurile AVAS nu se vor solda, poate, cu falimentarea datornicilor, o serie intreaga de nume mari sau foarte mari se aleg cu imaginea terfelita din cauza unor datorii de cele mai multe ori ridicole.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. "La acest eveniment am fost dusi de nas toti expozantii!
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Daca ar fi sa te iei dupa cum prezinta presa romaneasca un eveniment, am putea spune cu certitudine ca suntem cei mai creativi din lume. ... Ca e armean si ca turcii ar avea avea ceva negativ de spus la numirea lui.
Comunele din Olanda vor anunta rezultatele alegerilor europarlamentare din aceasta tara dupa numararea buletinelor de vot, care se va incheia joi seara, a anuntat marti Ministerul de Interne de la Haga.
Sorin Rosca Stanescu) M-am intrebat de cateva ori, si probabil se intreaba toata lumea, de ce romanii nu cunosc rezultatele recensamantului. ... Iar rezultatele recensamantului vor fi astfel modificate, incat sa se potriveasca cu intentiile politice ale puterii?
A "ghicit" mai bine ca sondajele Softul folosit de DeCe News a dat rezultatele cele mai apropiate de realitate la alegerile parlamentare.
Rezultatele testului Papanicolau pot spune daca exista o inflamatie, celule ale colului uterin anormale sau cancer de col uterin De ce este necesar testul Babes - Papanicolau?
Perioada optima pentru realizarea testului postcoital este cu una sau doua zile inaintea aparitiei ovulatie. Este considerat cel mai bun moment pentru ca mucusul este subtire, abundent si permite spermei sa se deplaseze cu usurinta prin mediul vaginal pana la ovul.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. ... Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. ... • Interventia este mai usoara acum fata de momentul cand am ajunge la un nivel de indatorare de 70-80% din PIB.
Curatat la sange de orice elemente pro-actuala administratie publica locala, PNL se bate acum pentru 5 posturi de consilier, ceea ce presupune un scor electoral de circa 20-22%, dupa redistribuirea voturilor.
Da, a fost o greseala din partea PSD sa intre la guvernare. ... Presedintele a facut agenda guvernului, presedintele a fortat asumarea raspunderii pe legi cu care PSD nu a fost de acord, si pe care acum Curtea Constitutionala le considera ne-constitutionale.
Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari. Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare. 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
google-analytics.com