Cautare

3285 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare" (4.49 secunde)
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Pe de o parte, sansele nu se schimba de la o saptamana la alta, pe de alta parte, e pur speculativa ideea ca Basescu a "tras in sus" Alianta D.A.
In octombrie 2015 Leslie Kean a publicat in Psychology Tomorrow Magazine articolul Challenging the Taboo, in traducere aproximativa contestand tabuul, cu referire la interdictia tacita care insoteste fenomenul OZN.
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
Doi parlamentari PRM au primit, in sedinta de joi a Colegiului CNSAS, note de constatare care atesta calitatea lor de fosti colaboratori ai Securitatii, documentele ce-i vizeaza urmand a fi trimise la instanta pentru un eventual proces, au declarat pentru Medifax surse din CNSAS.
Incepand cu 10 iulie, aproximativ 500 de doljeni sunt asteptati sa isi predea la fier vechi rablele, in schimbul carora vor primi 30 de milioane de lei, acontul pentru o masina noua.
Programul Casa Verde este destinat tuturor romanilor care locuiesc la casa, dar si asociatiilor de proprietari sau companiilor.
Cum evalueaza Google site-urile (II) Va promiteam ieri sa revin cu noi extrase din documentul secret al Google.
Pielea ta a visat mereu la catifelare, insa programul incarcat si lista lunga de to do-uri nu ti-au permis sa respecti cu strictete ritualul de ingrijire al acesteia.
De mult n-am mai trait o vreme cu intamplari atat de "amestecate", in care, la interval de cateva ore, ce a fost alb devine negru si invers!
Premierul Nicolae Ciuca a transmis, luni, un mesaj adresat elevilor la inceput de an scolar, carora le doreste "succes si note bune". Iar parintilor, Ciuca le da asigurari ca educatia ramane pe lista de prioritati a acestui Guvern.
Lavinia Sandru va deschide lista PIN la alegerile pentru Parlamentul European.
Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni, precum si presedintii Consiliilor Judetene, fiecare cetatean cu drept de vot urmand sa puna stampila "VOTAT" pe candidatul sau pe lista de candidati de pe fiecare dintre cele patru buletine de vot.
Partidul Democrat - Organizatia Constanta a discutat in cursul zilei de duminica, 20 februarie a.c., despre persoanele pe care le va propune pentru ocuparea functiilor de directori, respectiv directori adjuncti in cadrul anumitor servicii deconcentrate, regii autonome nationale si societati cu reprezentare in teritoriu.
Intr-un interviu acordat Revistei 22, senatorul democrat-liberal a declarat ca PDL ar trebui sa analizeze nu numai lista de servicii pe care presedintele Basescu le-a facut partidului, ci si lista "extrem de lunga a deserviciilor" aduse formatiunii.
Programul special de preaderare pentru agricultura si dezvoltare rurala (SAPARD) a fost creat pentru a sprijini eforturile de aderare a tarilor candidate la Uniunea Europeana din centrul si estul Europei.
"Delegatia permanenta a PNL a luat citeva hotariri referitoare la problema votului uninominal. ... Partea cu adevarat trista este ca au aparut si alte forte politice care se opun. Aici ma refer la PD.
In calitatea sa de membru a Uniunii Europene, de la 1 ianuarie 2007 Romania va avea un comisar european, iar lupta care se duce pentru ocuparea acestui post a inceput deja.
"In discutii ale presedintelui, de la Palatul Cotroceni, s-a avansat ipoteza ca deputatul PSD de Cluj Vasile Puscas, pentru care seful statului are o deosebita consideratie, sa ajunga pe lista de trei nume propuse de Romania pentru ocuparea functiei de comisar european", au declarat sursele citate.
Liderii PSD preconizeaza castigarea a minimum opt mandate dintre cele 35 de europarlamentari romani la alegerile pentru Parlamentul European, actualii euroobservatori Adrian Severin sau Vasile Puscas putand deschide lista partidului, au declarat ieri surse din PSD.
google-analytics.com