Cautare

3285 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare" (4.08 secunde)
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri.
“Au fost si note de zero si zero barat, dar si note de zece. Am stabilit reguli de calcul clare, tinand cont de notarea practicata la scoala“, a declarat Ancuta Abrudan, purtatorul de cuvant al PSD Cluj. ... PSD a furat la putere, fura si in opozitie.
Cristian Presura, inventatorul roman angajat la Philips: Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor:
Deputatul galatean Bogdan Ciuca continua sa declare ca fostii umanisti il sprijina pe Dan Voiculescu in lupta presedintelui conservator de a demonstra ca nu a facut politie politica Prezent vineri la Galati, Bogdan Ciuca, purtator de cuvint al conservatorilor si lider al grupului parlamentar PC din Camera Deputatilor, nu a ezitat sa declare ca subiectul "Felix" este unul creat artificial de anumite persoane.
Presedintele Traian Basescu ia din ce in ce mai in serios subiectul dosarelor de la CNSAS. ... "Eu am facut ce a trebuit sa fac", declara la un moment dat Traian Basescu, lasand loc de interpretari negative din partea dusmanilor, astfel incat a completat ieri:
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, este acuzat de rectorul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi ca a colaborat cu Securitatea.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a respins ieri informatiile privind colaborarea sa cu Securitatea, precizand ca nu a facut politie politica, nu a avut angajament, nu a semnat note informative si nu a avut nume conspirativ, solicitand CNSAS sa ii faca public dosarul, daca exista.
Mircea Dinescu, membru CNSAS a declarat marti ca "verdictul final se stie", adaugand ca el s-a abtinut de la vot. ... Mona Musca a afirmat ca, daca intr-adevar CNSAS se va pronunta in acest mod, oficial, la dresa ei, va contesta in instanta.
Aleodor Francu, fostul sef al Cancelariei premierului, sustine ca nu a facut nimanui niciun rau prin cele doua informari tehnice care au ajuns la Securitate fara stirea sa.
Avocatul Cristian Iordanescu (foto), decanul Baroului Bucuresti, s-a intalnit ieri-dimineata cu membri ai CNSAS pentru a da detalii despre modul in care Securitatea racola sau incerca sa racoleze copii, el fiind chiar unul dintre acestia.
Fostul ministru al Justitiei senatorul Rodica Stanoiu a declarat intr-o emisiune televizata ca o persoana care este si acum implicata in viata publica a avertizat-o, cand era ministru, ca dosarul ei "Sanda" de la Securitate a fost modificat.
Audierea a fost facuta la cererea Rodicai Stanoiu, care a solicitat expres Colegiului o noua intalnire, la care sa fie prezenta impreuna cu avocatul, inainte de votul final.
note explicative atasate la bilantul contabil, audit obligatoriu, contabili numai cu facultate si certificat de calitate ISO pentru a putea participa la licitatii.
Grupul de Investigatii Politice sustine ca activitatea de politie politica a SRI este coordonata de doi "apropiati" ai pretedintelui Traian Basescu si ca presedintele este complice la aceste practici din perspectiva calitatii sale de beneficiar al informatiilor.
Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt este pe cale sa revina la sefia acesteia. ... Recent ales consilier judetean, Tiberiu Mateescu (foto) a castigat concursul pentru ocuparea postului de director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt organizat in perioada 18-20 martie la Bucuresti.
"Am discutat cu oamenii de la Energoconstructia Rovinari si am stabilit ca, pana la sfarsitul saptamanii, sa pichetam Prefectura Gorj, in speranta ca domnul prefect va interveni la Ministerul Economiei pentru deblocarea banilor datorati de diferite primarii si consilii judetene din tara catre Energoconstructia.
Gandul publica un interviu cu fostul presedinte Ion Iliescu pe tema dosarelor secrete ale SUA. Potrivit analizei GANDUL din cele 250.000 de mesaje secrete schimbate intre diplomatii americani 830 provin de la ambasada SUA din Bucuresti.
In mod declarativ ceea ce deranjeaza in aceste note diplomatice este "superficialitatea" lor adica faptul ca se limiteaza sa consemneze fapte de suprafata. ... Comentatorii iritati de stilul acestor note diplomatice ar fi dorit pesemne sa gaseasca in ele reflectii mai profunde.
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate. ... Acesta este personajul care a dat zeci de note despre mine.
E sunetul bunastarii curgand peste noi la un an de guvernare USL!
google-analytics.com