Cautare

6433 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare buzau 2010" (3.10 secunde)
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. ... Potrivit lui Boc, desfiintarea juridica a Aliantei se poate face rapid in cazul in care "colegii de la PNL nu vor pune bete in roate".
Chiar daca demersurile AVAS nu se vor solda, poate, cu falimentarea datornicilor, o serie intreaga de nume mari sau foarte mari se aleg cu imaginea terfelita din cauza unor datorii de cele mai multe ori ridicole.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. "La acest eveniment am fost dusi de nas toti expozantii!
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Daca ar fi sa te iei dupa cum prezinta presa romaneasca un eveniment, am putea spune cu certitudine ca suntem cei mai creativi din lume. ... Ca e armean si ca turcii ar avea avea ceva negativ de spus la numirea lui.
Mijlocasul Calin Cristea a inceput sezonul titular, insa pana la finalul anului 2011 a adunat abia 159 de minute in teren in Liga 1. ... "Ma simt destul de bine si pe acest post, am mai jucat fundas stanga si la Alba Iulia.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
27 de primari buzoieni alesi pe listele PSD au trecut, de la alegerile din 2004, la PD si PNL, sustine conducerea organizatiei judetene Buzau a PD.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Romanii au preluat, in sfarsit, modelul occidental si au instaurat cate un consiliu de administratie la conducerea fiecarei unitati de invatamant. ... Stirea a fost adusa la cunostinta opiniei publice de consilierul Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a Partidului Democrat.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a participat, la sfarsitul saptamanii, la o intrunire a Agentiei de Dezvoltare Regionala 2 Sud-Est, desfasurata la Buzau. ... La aceeasi intalnire au mai participat presedintii consiliilor judetene din Tulcea, Galati, Braila, Buzau, cat si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
PD-L a pierdut functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau dupa ce liberalii au rupt protocolul incheiat in vara cu democrat-liberalii si s-au inteles cu PSD.
Un numar de 16 consilieri locali din judetul Buzau au fost exclusi din PD-L pe motiv ca nu s-au implicat in campania electorala pentru alegerile parlamentare sau mai grav ca au sustinut candidatii altor formatiuni politice. Potrivit secretarului general al PDL Buzau, Ion D.
Prezent vineri dupa amiaza la Buzau la conferinta judeteana a filialei locale a PSD, vicepresedintele partidului Liviu Dragnea a raspuns la atacurile ministrului turismului Elena Udrea, despre care a spus ca este un fel de "Mama Omida", a inceput sa se priceapa si la servicii secrete.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca senatorul Ion Vasile (fost PSD) s-a alaturat conservatorilor, urmand sa conduca interimar organizatia judeteana din Buzau.
USL si-a stabilit candidaturile La locale, PSD va avea candidati pentru 22 de consilii judetene, iar ACD pentru 19 Dupa negocieri grele, liderii USL au ajuns la o intelegere si au finalizat listele candidaturilor pentru alegerile locale ce vor avea loc anul viitor.
google-analytics.com