Cautare

703 de rezultate pentru "liceul lps braila" (3.75 secunde)
Despre Braiconf Producatorul de camasi Braiconf Braila (simbol bursier BRCR) este o companie romaneasca listata, a carei istorie a onceput in urma cu 66 de ani. ... Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara.
La standul lui Florin Spiridon din Braila, din cadrul targului traditional organizat in Parcul Cismigiu, gasiti si hamuri din piele, pentru cai, facute la Braila de Chirac Alecu, la pretul de 200 RON.
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
Despre Braiconf Producatorul de camasi Braiconf Braila (simbol bursier BRCR) este o companie romaneasca listata, a carei istorie a inceput in urma cu 66 de ani. ... Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara.
Silvia Nanu, care conduce afacerea Prajituri delicioase, din Braila, participa la targul organizat pe platoul de la Piata Amzei, in fiecare sambata, duminica si luni, intre orele 10.00 - 18.00. ... Placinta cu mac se face la mine la Braila.
Braila In Centrul Vechi din Braila exista inca portiuni din vechile tuneluri folosite de turci, secole la rand - loc tainic unde era ascuns aurul.
Proiectul podului suspendat peste Dunare Braila-Tulcea a ajuns la etapa lucrarilor de relocare a retelelor electrice. Acestea sunt necesare pentru realizarea drumurilor de acces dintre Centura municipiului Braila si pod.
Cu ceva vreme in urma, in cadrul unei intalniri pe tema zonei metropolitane Galati-Braila, cineva a venit cu o idee pentru rezolvarea diferendelor dintre cele doua unitati administrative in privinta a ceea ce se va construi in zona dintre cele doua orase:
Medicii de pe ambulanta, pompierii si elicoptere SMURD din Braila, Galati, Constanta si Bucuresti au fost concentrati in comuna Baldovinesti, judetul Braila, unde un autocar de pasageri s-a rasturnat intr-o curba.
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
"Golden Gate"-ul de la Braila, inaugurat de nici doua luni se desurubeaza. Podul rutier suspendat de la Braila care traverseaza Dunarea a fost inaugurat pe 6 iulie.
Meciul cu Piatra Neamt, amanat Formatia olteana a obținut sapte victorii si a urcat pe locul cinci, cu 20 de puncte acumulate, cu unu mai putin decat echipele de pe locurile patru si trei, Dinamo Bucuresti, respectiv VC Unic LPS Piatra Neamt.
Patru dintre luptatorii de la LPS "Petrache Triscu" Craiova, insotiti de antrenorii Aurel si Marius Cimpoieru, au participat zilele trecute la un puternic concurs international desfasurat la Ruse, in Bulgaria, cu participarea unor sportivi din sase tari (Macedonia, Polonia, Germania, Ucraina, Romania si Bulgaria).
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a invins luni seara, pe teren propriu, formatia Unic LPS Piatra Neamt, scor 3-0 (26-24, 25-23, 25-21), si ramane in lupta pentru locurile 5-6 in Divizia A1, pozitii ce duc la o participare in cupele europene.
Din lot mai fac parte alte doua oltence, Nicoleta Safta (Oltchim Ramnicu Valcea) si Madalina Predoi (LPS Targu Jiu). "Tratam fiecare meci ca pe o mica finala.
Craiova a cunoscut o infrangere si doua succese la faza zonala desfasurata la Salonta, 0-2 cu Liberty Oradea, 3-1 cu CFR Cluj si 7-4 cu LPS Sebes, insa in semifinale s-a calificat Liberty Oradea, care a avut victorii pe linie.
Echipa LPS "Petrache Triscu", formata din Tatian Bolboceanu, Ovidiu Parvuleasa, Leonard Mateita si Mario Persu, s-a clasat pe locul sapte, dar trebuie tinut cont ca antrenorul Radu Podeanu nu a putut miza pe doi spadasini de baza, Lucian Ciovica si Ionut Trandafirescu, care in aceasta perioada sustin bacalaureatul special pentru olimpici.
Craiovenii au fost primii in grupa, unde au obtinut doua victorii, 3-0 cu CSS Alexandria si 2-1 cu LPS Pitesti, iar in semifinale au trecut de Hidroelectrica Valcea cu 6-5 (1-1 in timpul regulamentar si 5-4 la penaltiuri).
A doua editie a trofeului YST, dotat cu premii in valoare de 5.000 de euro (net), care a debutat in data de 8 iunie, s-a incheiat cu victoria constanteanului Vasile Antonescu (26 - LPS CSS Constanta), care l-a invins in finala pe Luca Tatomir (pozitia 18 - AS Tenis Club Bucuresti), cu scorul de 6-2, 6-3.
In urma rezultatelor bune obtinute cu echipa de juniori, Alexa a ajuns sa absolve LPS Banatul si sa joace din 1992 la FC Politehnica Timisoara, apoi in 1998 la UMT Timisoara si la Rocar Bucuresti din 1999.
google-analytics.com