Cautare

973 de rezultate pentru "libertatea de a gindi" (7.60 secunde)
In acest episod puteti citi in continuare partea a patra a textului lui Osho intitulat: ... La fel cum pentru a-ti vedea fata fizica trebuie sa te uiti in oglinda, tot asa trebuie sa te uiti in oglinda iubirii ca sa-ti vezi fata spirituala.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Libertatea presei - drept constitutional fundamental ce se impune a fi respectat.
Carmen Ileana Moldovan (foto) publica pe siteul www.libertateapresei.ro, articolul "Libertatea presei, ultimul bastion al civilizatiei", pe care il puteti citi in continuare. 'La temelia unei societati democratice nu poate si nu trebuie sa stea altceva decat libertatea cuvantului, cea a libertatii de opinie.
Sunt liber - Antonio Tabucchi Libertate = toleranta Nu pui temelia libertatii atunci cand ii impusti pe cei ce gandesc altfel decat tine - Antoine de Saint-Exupery Libertate toleranta Ai curajul sa fii liber?
Senatorul Georgica Severin a sustinut o declaratie politica intitulata: ZIUA MONDIALA A LIBERTATII PRESEI. ... Duminica, 3 mai, vom celebra Ziua Mondiala a Libertatii Presei, sarbatoare instituita la 23 decembrie 1993 de Adunarea Generala a ONU.
In decembrie '89 si-a obtinut si presa libertatea. ... De fapt, presa si-a castigat nu libertatea, ci dreptul la libertate. Sau, ca sa folosesc cea mai frumoasa definitie a libertatii pe care o cunosc, si-a castigat "dreptul de a nu minti".
In decembrie '89 si-a obtinut si presa libertatea. ... De fapt, presa si-a castigat nu libertatea, ci dreptul la libertate. Sau, ca sa folosesc cea mai frumoasa definitie a libertatii pe care o cunosc, si-a castigat "dreptul de a nu minti".
In acest episod puteti citi in continuare prima parte a textului lui Osho. ... - Una dintre ele este cea a dependentei; ... Sotul este dependent de sotie, sotia este dependenta de sot; ... fiecare il reduce pe celalalt la un bun de consum.
Cum in filmul ala Flint era jucat de Woody Harelson, iar avocatul sau de catre Ed Norton, toti am gasit ca Flint e simpatic si dreptatea e de partea lui.
Lovitura majora pentru tabloidul Libertatea Unul din cele mai cunoscute titluri din presa din Romania, tabloidul Libertatea, a ramas fara pagina de Facebook dupa ce contul a fost blocat de reteaua de socializare, anunta paginademedia.
Ca si in perioada ce a urmat publicarii initiale a caricaturilor ce il ridiculizau pe fondatorul religiei musulmane, si in urma evenimentelor tragice de astazi, aud tot felul de comentarii ce tradeaza stupizenie, superficialitate vinovata si deci o incapacitate de a intelege natura situatiei, altminteri extrem de grave (mai ales daca tinem cont ca recentele atacuri au loc intr-o Uniune Europeana care se clatina din temelii pe fondul crizei economice si a ascensiunii diverselor radicalisme, inclusiv cele de extrema dreapta, carora li se da astfel si mai multa apa la moara), cu care ne confruntam.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid.
Senatorul Nicolae MOHANU a sustinut o declaratie politica intitulata: 25 de ani de la Revolutia din decembrie 1989. ... Istoria Romaniei a fost marcata de-a lungul ei de numeroase evenimente in care libertatea si democratia erau mai aproape ca oricand si, odata dobandite, nu mai putea fi pierdute.
Cum s-a nascut ziarul Libertatea (Autor : Dan Constantin) In fiecare sfarsit de decembrie din ultimii 22 de ani imi aduc aminte de orele de mare tensiune ale zilei de 22 decembrie 1989.
Discursul Presedintelui Hollande fata de reprezentantii religiilor din Franta, care puncteaza aspecte sensibile Reprezentantii cultelor din Franta, printre care si presedintele AEOF, Mitropolitul ortodox Emmanuel, au fost prezenti pe 7 ianuarie la Palatul Elysee, unde Presedintele Francois Hollande a prezentat urarile sale cu aceasta ocazie, care se pot vedea in cele de mai jos.
In acest episod puteti citi in continuare partea a treia a textului lui Osho intitulat: PARINTELE SI COPILUL Daca parintii sunt meditativi, daca un copil se naste nu doar ca urmare a contactului sexual biologic, ci si dintr-o adanca iubire meditativa.
Seful statului a anuntat ca nu va promulga Codurile daca ele vor fi adoptate in forma actuala, aducand atingere libertatii presei.Presedintele Traian Basescu a declarat marti seara ca sustine libertatea absoluta a presei si ca, daca prin noile reglementari se va pune problema "sechestrarii unei televiziuni sau a unui ziar", va trimite legea inapoi in parlament."Nu am vazut despre ce e vorba, inteleg ca e o reactie la presa, ca se incearca incriminarea.
Romania se afla pe locul 60 din 141 de tari in topul Forbes privind cele mai atractive economii din perspectiva mediului de afaceri, cu o pozitie mai jos decat Botswana si surclasata de Ungaria sau Bulgaria, economia romaneasca inregistrand scorurile cele mai slabe la regimul fiscal si inovatie.
Dupa 22 de ani de politica, mi-am ingradit singur libertatea Mesajul lui Adrian Nastase din inchisoare Sambata, la targul de carte Gaudeamus, a avut loc lansarea volumului lui Adrian Nastase, "Exercitii de libertate".
google-analytics.com