Cautare

148 de rezultate pentru "lavinia" (2.61 secunde)
Lavinia Sandru se chinuie din greu sa isi recapete statutul de politician de top, pe care l-a detinut in perioada in care a fost promovata de PD-L in Parlamentul Romaniei.
Lavinia Sandru si Darius Valcov au decis sa divorteze oficial dupa ce s-a scris ca nu ar mai forma un cuplu de mai multa vreme. ... ro conform careia Lavinia Sandru si Dariuv Valcov nu ar mai forma de ceva timp un cuplu a fost confirmata chiar de aceasta.
Familia Goste - Zorila, cuplu atat pe scena cat si in viata, impart bucuriile si greutatile cu publicul iubitor de folclor, ce le-a adus succesul de care se bucura astazi.Ei se prezinta in fata publicului, incarcati de respect si emotie, desi Lavinia poarta 6 luni de sarcina cu gemeni, nu se putea sa lipseasca de la un astfel de eveniment.
Vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia ßandru, a precizat ieri ca formatiunea sa este gata de "o colaborare cu un PSD reformat", in dorinta de a adera la PES.
Deputatul Lavinia ßandru, vicepresedintele PIN, a anuntat ieri ca va trimite DNA dosarul primarului municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, pe care il acuza ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 31 de miliarde de lei.
Lavinia a nascut ieri, 29 august, doua fetite sanatoase. ... "Gargaritele", caci asa isi alinta Lavinia fetele, s au nascut cu 2.300 kg, respectiv 2.800 kg greutate.
Lavinia Sandru-Rodica Stanoiu, gafa. ... Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea. Iata dialogul purtat de Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu in urma cu cateva zile: Lavinia Sandru: ... Lavinia Sandru:
Interpreta de muzica de folclor si mai nou, in ochii spectatorilor, mezzo soprana de succes, Lavinia Goste va sustine doua concerte inedite pe 1 si 8 martie, la Sala Teatrelli, ora 20:00, parte a spectacolului "Love is in the music", organizat de Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al municipiului Bucuresti.
Monica Iacob Ridzi, deputat PD de Hunedoara, a sustinut ca a fost manipulata de Lavinia Sandru ca sa semneze pentru sustinerea lui Cosmin Gusa la sefia partidului. Deputata a spus ca Lavinia Sandru a convins-o sa semneze un convocator, folosindu-i apoi semnatura fara a-i mai cere permisiunea.
Lavinia Sandru va deschide lista PIN la alegerile pentru Parlamentul European.
Colegiul Director al PD a retras, in unanimitate, sprijinul politic lui Cozmin Gusa, Lavinia ßandru si Aurelian Pavelescu recomandand indirect organizatiilor de baza ale partidului in care sunt inscrisi sa-i dea afara.
Miercuri seara, la Targu Mures, Lavinia Sandru a amenintat ca va vorbi despre relatia lui Emil Boc, presedintele interimar al PD, cu PSD.
Dupa ce actualul lider al democratilor l-a contrazis “putin“ in problema autostrazii Bechtel, acum Lavinia Sandru refuza “oferta“ lui Basescu de a se intoarce in PD.
Deputatul independent Lavinia Sandru a declarat ieri ca va inainta o adresa presedintilor Birourilor Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor cu privire la activitatea Comisiei de ancheta a SRR si SRTV. Lavinia Sandru a precizat ca ancheta comisiei a depasit cadrul stabilit in Parlament, trecand la “anchetarea ziaristilor“.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri, public, ca presedintele PRM a facut politie politica. ... "Sunt niste aberatii" Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor respinge acuzatiile si anunta ca o va da in judecata pe Lavinia Sandru.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru il acuza pe Sorin Oprescu, candidatul independent la Primaria Capitalei, de intocmirea ilegala a listelor pentru sustinerea candidaturii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a recunoscut joi ca a avut in cursul zilei de miercuri o discutie exploratorie cu vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, despre posibilitatea unei colaborari electorale intre cele doua formatiuni.
Intrebarea ei a fost ULUITOARE Cristian Tudor Popescu a comentat interventia exceptionala a Laviniei Sandu in dezbaterea televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis Cum, domnule Klaus Iohannis, nu ati fost la Chisinau si Cernauti si vreti sa fiti presedintele romanilor?!, l-a chestionat Lavinia Sandru pe Klaus Iohannis, dupa care i-a cerut lui Victor Ponta sa le transmita un mesaj romanilor din Republica Moldova.
Am intalnit-o recent pe Lavinia, reprezentant Uatever, la targul I Love Hand-Made de la Palatul Sutu. ... De multe ori, pictez pe bluze citate celebre din carti", ne-a spus Lavinia.
Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar vestea cea mare a fost data intocmai de Stefan Banica. ... Lavinia Pirva si Ștefan Banica vor deveni parinți pentru prima oara.
google-analytics.com