Cautare

11507 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (4.46 secunde)
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Luni, 16 octombrie, ora 19, la Libraria Humanitas Kretzulescu, va avea loc la lansarea volumului de poezii si proze Canturi orfice, de Dino Campana, aparut recent in colectia Biblioteca italiana, in traducerea Aurorei Firta-Marin, cu o prefata de Fiorenta Ceragioli.
Stiai ca deficitul de vitamina C afecteaza sinteza noradrenalinei, un neurotransmitator de la nivelul creierului, care poate determina aparitia starilor de astenie? Vitamina C naturala este un produs Zenyth lansat recent la Club Sofa din Bucuresti.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Nascut la 1.04.1940, in Resita. ... A absolvit facultatea de matematica si fizica la Timisoara. Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti.
Mai precis, alesii locali care, din diferite motive nu mai fac parte la ora actuala din nici un partid politic, au gasit in sedinta din 6 februarie, "resursele" sa-si impuna punctul de vedere intr-un mod inedit pentru Consiliul Local Mangalia - proteste, injurii, intr-un cuvant scandal in toata regula.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a participat marti, 28 decembrie a.c., la ceremonia de investire in functie a sefului Statului Major General, prilej cu care a sustinut urmatorul discurs: ... Incep prin a multumi domnului amiral Marin pentru modul cum si-a desfasurat mandatul de sef al Statului Major General.
Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu, a anuntat luni seara, ca a decis sa nu mai candideze la sefia Consiliului Judetean, potrivit giurgiveanul.ro. ... "Vreau sa va anunt ca nu mai candidez la presedintia Consiliului Judetean Giurgiu.
Conducerea Federatiei Nationale Mine Energie (FNME) este dispusa sa poarte negocieri cu toate partidele politice care au sanse sa se afle la guvernare, în vederea acordarii sprijinului la alegerile parlamentare din aceasta toamna.
Conducerea Federatiei Nationale Mine Energie (FNME) este dispusa sa poarte negocieri cu toate partidele politice care au sanse sa se afle la guvernare, în vederea acordarii sprijinului la alegerile parlamentare din aceasta toamna.
Daca pana acum ridicarea balcoanelor la parterul blocurilor sau extinderile pentru spatii comerciale determinau discutii fara sfarsit intre reprezentantii Primariei si cei ai Agentiei pentru Protectia Mediului, in ultimul timp apele s-au mai linistit.
Andreea Marin are un contract ferm cu TVR si, din februarie, isi va relua emisiunile de duminica seara. Andreea Marin, proaspat casatorita cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, continua sa fie una dintre cele mai dorite vedete de televiziune din Romania.
Presedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, vrea ca Petre Grigoras si compania sa se lupte pentru primele sase locuri in sezonul viitor Oficialii formatiei Pandurii Targu Jiu s-au saturat de mediocritate si si-au propus sa ridice stacheta pentru sezonul viitor din Liga I.
In urmatoarele minute, Romania a atacat in valuri si a mai marcat de doua ori, in minutele 10 si 12, prin Adi Popa si Razvan Marin, jucator aflat la debut. ... Armenia - Romania 0-4, scor la care putini se gandeau.
Andreea Marin a facut o marturisire de-a dreptul socanta, aratand ca este mereu nefericita, desi toata lumae o considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si sentimental.
Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media: divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. ... Totul este stors ca un burete pana la ultima picatura.
Marin Buzescu zis Miliardarul, din Alexandria, a participat recent la targul colectionarilor ai anticarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "La standul meu gasiti bijuterii vechi din argint! Sunt colectionar de la 16 ani si am patru copii care imi mostenesc pasiunea aceasta.
De cand s-a casatorit cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin si-a strigat mai mereu, in gura mare, fericirea. ... Andreea Marin si Tuncay Ozturk par sa formeze unul dintre cele mai sudate cupluri din show-biz-ul autohton.
google-analytics.com