Cautare

296 de rezultate pentru "laura" (2.78 secunde)
Asta a fost prima impresie pe care Laura Bretan (13 ani) a lasat-o cand a pasit pe scena show-ului Romanii au talent (PRO TV). ... Inca de la primele acorduri, Laura Bretan a facut furori: ... Laura are o voce de senzatie, cu care impresioneaza pe toata lumea.
"Spa înseamna sanatate prin apa, iar tratamentele folosite în acest tip de activitate sunt bazate pe apa, alge marine si alte ingrediente benefice", a declarat Laura Ion, administratoarea societatii, care a precizat ca investitia initiala s-a ridicat la aproximativ 50.000 de euro.
Deutsche Welle, postul de radio finantat de statul german, lanseaza critici serioase la adresa procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi.
Laura Jurca a ocupat locul secund la sol, cu 13,733 puncte, devansata de americanca Ley Bailie, 14,533 p, iar Andra Stoica a terminat pe 7, cu 13,000. ... Laura Jurca a incheiat pe locul 5, cu 13,667 p.
adevarul gol-golut despre aventura cu profa de sex Laura Andresan De-a lungul anilor, Laura Andresan a vorbit in nenumarate randuri despre presupusa aventura pe care a avut-o cu fotbalistul Adrian Mutu, afirmand ca au facut pana si sex in grup.
Asa cum s-a anuntat, chiar Laura Kovesi a fost cea care a dat vestea ca a primit vizita politiei si a fost informata de calitatea ei de suspecta.
Ieri a venit insa si randul consilierilor Ionut Diaconu, Laura Condur, Cornelia Boanta, Niculina Agache si Dan Irimia de a fi "maziliti", iar motivul a fost acelasi:
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... Matinalul Sapte dimineata (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Gainusa si Laura Ivancioiu. ... Fosta mea colega, Laura Ivancioiu, imi va fi partenera de dialog.
Celebra actrita de telenovele Laura Zapata a vizitat tara noastra, declarandu-se fascinata de frumusetea ei. ... Dupa o diagnosticare a tenului, medicul a stabilit ca procedura cea mai efecienta pentru Laura Zapata este liftingul facial endolift cu laserul eufoton.
Curtea Veche Publishing a lansat recent prima carte de bucate semnata de Laura Cosoi. ... Volumul "Ramai la masa - Retete de suflet pentru cei dragi" este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate retete sanatoase pe care Laura Cosoi le indrageste.
"Somerul indemnizat in baza legislatiei altui stat membru, care vine in Romania pentru a-si cauta un loc de munca, isi poate mentine dreptul la aceasta indemnizatie daca doreste acest lucru", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Laura Caraman este prezenta cu un stand la expozitia de ceai, cafea, delicatese si accesorii de la Sala Dalles. ... Publicul de la Sala Dalles este interesat de costumele traditionale japoneze", ne-a spus Laura Caraman, care si-ar dori foarte mult sa ajunga in Japonia.
Actrita si bloggerita faimoasa, Laura Cosoi, a acceptat o noua provocare profesionala si a decis sa debuteze in dublajul de film, odata cu interpretarea personajului Harley Quinn din versiunea in limba romana a animatiei LEGO Batman: ... Ca Harley Quinn, Laura Cosoi se alatura distributiei formate din:
Marturisiri sfasietoare ale fratelui sau In 9 martie 2006, Laura Stoica disparea dintre noi, asa ca in 2017 se implinesc 11 ani de la moartea ei.
Il consider pe Morar coordonatorul actiunilor de persecutie politica a celor care au votat la referendum Premierul Victor Ponta considera ca este "o diferenta de substanta" intre Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi, in opinia sa Morar fiind "vinovatul principal si coordonatorul actiunilor de persecutie politica a celor care au votat la referendumul pentru demiterea presedintelui".
Familia Cristian, adica sotii Sandu si Laura Cristian si fiul lor, Leonardo, de sapte ani, participa la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei.
Pe pagina de Facebook Deci Se Poate, a aparut stirea ca Mihai Gainusa, Marius Vintila si Laura Ivancioiu se reintorc la radio. ... Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam.
Kinsey este cel de-al treilea proiect in care Neeson si Laura Linney (cea care o interpreteaza pe Clara) joaca impreuna, dupa adaptarea de pe Broadway a piesei clasice semnate de Arthur Miller, The Crucible si dupa comedia Love actually.
La acest seminar, la care a luat parte si un reprezentant al Gazetei de Sud, s-au aflat printre invitati Daniel Morar, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Horatiu Baias, procuror DNA, Livia Saplacan, purtatoare de cuvant a DNA, judecatorul Cristian Danilet, vicepresedintele SoJust, Laura Stefan, coordonator anticoruptie in cadrul Societatii Academice Romane (SAR), dar si cunoscutul jurnalist de investigatii transfrontaliere Paul Radu.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ca deputatii sa dezbata si sa dea votul, in sedinta de astazi, asupra solicitarii procurorului general, Laura Codruta Kovesi, privind dosarul Zambaccian 1 al deputatului Adrian Nastase.
google-analytics.com