Cautare

407 de rezultate pentru "lath carol" (3.46 secunde)
PC este faaraa importantaa in Parlament pentru a putea face ceva impotriva PD", a spus senatorul PRM Carol Dina referitor la dorinta conservatorilor de a colabora cu toate partidele importante in sensul anihilaarii PD.
"I-am chemat si pe senatorul Paul Pacuraru, pe deputatul Bogdan Ciuca, pe senatorul Carol Dina si pe domnul Eugen Durbaca, presedintele Consiliului Judetului, dar acestia nu au venit.
Senatorul PRM Carol Dina crede caa "va fi interesant de vaazut ce se va intimpla in Parlament, avind in vedere prevederile constitutionale in acest sens".
Senatorul PRM Carol Dina a aratat ca “singurul partid care vrea anticipate este PRM”. “Orice roman trebuie sa inteleaga ca niciun partid politic din tara noastra nu este dispus sa plece de la guvernare in momentul in care Romania va intra in UE.
Carol Dina, presedintele PRM Galati, ne-a precizat ca inca nu s-a luat o decizie de sustinere a unui anumit candidat pentru turul doi.
In acest fel consilierii ar putea sa stabileasca un program de masuri prin care sa impuna Combinatului Siderurgic sa-si fac datoria”, a declarat senatorul PRM de Galati Carol Dina.
Un rol important il avea in aceasta afacere si tovarasul prim-secretar al comitetului judetean al PCR, care la acea data era Carol Dina”, a explicat Mircea Toader.
Restul parlamentarilor Senatorul PNL Paul Pacuraru a publicat declaratia de avere din 10 ianuarie 2006, iar senatorul PRM Carol Dina are declaratia de avere din februarie 2006, in timp ce senatorul PSD Viorel Stefan are declaratia de avere din 9 mai 2005.
Senatorul Carol Dina ne-a transmis ca duminica va fi plecat cu treaba in strainatate si se va intoarce in tara abia luni.
"Aceasta este prima runda", afirma Carol Darr, director al Institute for Politics, Democracy and Internet de la Universitatea George Washington.
Cei mai multi bani ii vin de la 'oligarhii buni', pe care el i-a protejat in permanenta", a declarat senatorul PRM de Galati Carol Dina.
Conform aceluiasi comunicat, un proces similar se afla deja pe rolul instantelor, in aceasta cauza fiind implicat fostul ministru al Culturii Razvan Theodorescu pentru "paguba de 27 de miliarde de lei vechi, bani publici, produsa de santierul din Parcul Carol, demarat ilegal pe baza semnaturii Domniei Sale".
In barometrul Soros, al doilea mare lider politic cu rol istoric este Traian Basescu, iniantea lui Ion Iliescu si a regilor Carol I si Mihai I, dupa ce, in anul 1999, romanii nici macar nu il plasau in ierarhia primelor zece astfel de personalitati.
In barometrul Soros, al doilea mare lider politic cu rol istoric este Traian Basescu, iniantea lui Ion Iliescu si a regilor Carol I si Mihai I, dupa ce, in anul 1999, romanii nici macar nu il plasau in ierarhia primelor zece astfel de personalitati.
Astfel, senatorul galatean Carol Dina si-a depus ultima declaratie pe 7 februarie 2006, deputatul Emil Strunga a indeplinit ultima data aceasta obligatie pe 12 ianuarie 2007, iar deputatul democrat Iulian Barsan a completat ultima declaratie de avere pe 14 februarie 2007.
La randul sau, deputatul Liviu Codarla merge de la an la an cu aceleasi mosteniri si doua masini luate in leasing pe care le-a vandut de curand, iar Szekely Levente Csaba, alaturi de senatorii Carol Dina si Viorel Stefan sau deputatul Iulian Barsan, au trecut de la un an la altul cu aceleasi masini si case.
La randul sau, Carol Dina (PRM) activeaza in Comisia pentru privatizare si administrarea activelor statului si a facut o declaratie politica, dar a sustinut cele mai multe motiuni simple si de cenzura ale PSD.
Tot timpul din lume Cele mai tari declaratii ii apartin in aceasta saptamana senatorului galatean Carol Dina, care nu s-a aratat prea preocupat de ideea depistarii candidatului PRM pentru Primaria Galati.
Totodata, printre cei care s-au achitat la finele anului trecut de "datoria declaratiei" se numara deputatul PD-L, Liviu Codarla, deputatul social-democrat Aurel Nechita si senatorii Carol Dina (PRM) si Paul Pacuraru (PNL).
Coalitie impotriva PC Pe rand, Mircea Toader (PD-L), Dan Nica (PSD), Victor Paul Dobre (PNL), Adrian Smarandoiu (PNG), Carol Dina (PRM) si Ion Stefan (PAE) s-au prezentat la BEJ, unde au depus contestatii impotriva Partidului Conservator.
google-analytics.com