Cautare

407 de rezultate pentru "lath carol" (3.05 secunde)
Si asa a format generatii la rand de studenti, din 1964, la catedra Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila. ... S-a intors acasa ca director al Spitalului de Boli Dermato-Venerice Scarlat Longin, care gazduia si Centrul National de Cercetari Stiintifice Dermato-Venerice, si amfiteatrul UMF Carol Davila.
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
In ziua de 25 octombrie, sunt programate ceremonii militare de depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor Patriei, din fata Universitatii Nationale de Aparare Carol I, si la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol.
Pe tot parcursul scolar a mers in acesta directie, astfel incat, in 1994, absolva Facultatea de Medicina UMF Carol Davila, din Bucuresti, cu teza:
Totodata, proclamarea independentei nationale a Romaniei a avut loc la 9 Mai 1877, dar de atunci - fara a se ignora adevarul istoric - s-a considerat necesar ca ea sa fie celebrata la 10 mai, odata cu aniversarea inscaunarii domnitorului Carol I si cu festivitatile inchinate proclamarii regatului (1881), spre a fi o singura sarbatoare cu intreita semnificatie si care, din 1897, a fost decretata si ca zi de sarbatoare de toate scolile din tara.
PMB a instalat corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa si aer conditionat Primaria Capitalei a instalat 20 de corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa, aer conditionat si medicamente in locurile aglomerate din Bucuresti, precum Piata Victoriei (in partea stanga a Muzeului Antipa), Piata Romana, Piata Unirii, Piata Universitatii - Arhitectura si Universitate, metrou Dristor, Parcul Carol, Piata 11 iunie, Parcul Cismigiu, Piata Obor , Piata Moghioros, Piata C.A Rosetti, Piata Iancului - metrou, Parcul Herastrau, Piata Muncii, Piata Crangasi si Gara de Nord.
Localizata la Stop (a fost singurul semafor din oras multa vreme) cladirea Scolii de baieti, ulterior liceul Barbu Stirbei, Scoala generala numarul 1, azi Gimnaziul Carol I, implineste in 2016 frumoasa varsta de 135 de ani, despre care as putea sa scriu zi lumina punand in pagina de aici amintiri pe care le am inca vii nu numai prin fotografii.
dr Emilia Rusu, diabetolog si nutritionist la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti si Periklis Vieneris, fondatorul Green Cola. ... Emilia Rusu, specialist Diabet, Nutritie si Boli Metabolice la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti.
Carol Stanciu, Presedintele Societatii Romane de Gastroenteorologie. ... Carol Stanciu. De ce se instaleaza ciroza hepatica? Potrivit prof. dr. Ciora Cosmin, medic gastroenteolog la Spitalul Clinic Fundeni, principalele cauze ale cirozei hepatice sunt:
- La curtea regelui Carol I, bucatar a fost, timp de trei decenii, francezul Papa Gillet, iar Castelul Peles avea propriul bucatar-sef, acesta fiind, in 1892, Ignace Goldenberger. ... Edner, iar Iosif Strassman a fost bucatarul regelui Carol al II-lea si al Curtii regelui Mihai, spune Stefania Dinu.
Carol I, a virat la stanga pe Bd. Carol I, situatie in care a surprins si accidentat grav pe B.
Carol al II-lea, pentru ca despre el e vorba, nu numai ca a dorit, dar a si realizat. ... Dorinta lui Carol al II-lea a fost usor de indeplinit, deoarece, prin lovitura de stat din noaptea de 10 spre 11 februarie 1938, isi instaurase dictatura.
Cat de incurcate sunt caile Domnului vedem si din lupta care s-a dat pentru ca mausoleul comunist din Parcul Carol sa ramana in picioare. ... Comunistii, inclusiv cei de la mausoleul din Parcul Carol, isi pot dormi mai departe, linistiti si impacati, somnul de veci.
Declaratii de genul celei asumate de Calin Popescu Tariceanu vor fi fost impartasite in vara lui 1940 de Carol al II-lea, in august 1944, de maresalul Antonescu, in decembrie 1989, de Nicolae Ceausescu.
ßi tot in aceste zile, a aparut in librarii cartea "Marele rapt regal" a lui Mihai Pelin, cea mai argumentata prezentare - pana la o proba contrarie, daca va exista - a disparitiei din tara a 42 de tablouri din galeria pe care Carol I decidea, prin testament, ca va ramane pentru totdeauna si in intregul sau in tara ca proprietate a Coroanei Romane".
Imediat dupa venirea in tara (in mai 1866) a domnitorului Carol I, granicerii de pe linia Dunarii s-au rasculat, temandu-se ca neamtul o sa le ia inapoi pamanturile pe care le primisera de la Cuza.
Tot la munca de jos a fost trimis si Carol Sebastian, care, inainte de Revolutie, l-a hartuit pe Adrian Nastase deoarece socrul sau a fost in PNT.
PMB va reabilita Parcul Carol I care a fost inaugurat in 1906. Investitia este estimata la 47 milioane lei. Spatiile verzi vor fi reabilitate iar terenurile de joaca modernizate.
Politistii Sectiei 14 din Capitala cerceteaza furtul foliilor de cupru de pe acoperisul Mausoleului din Parcul Carol, dupa ce s-a constatat ca, ultimele luni, noaptea, mai multe persoane le sustrageau pentru a le comercializa la centrele de fier vechi, o persoana fiind retinuta in acest caz.
In aceste ore, la vot s-au prezentat si edilul Constantei, Radu Mazare, in jurul orei 11.00, iar la ora 14.30, la sectia de votare amenajata in Liceul Comercial Carol I a votat prefectul judetului Constanta, Gheorghe Martin.
google-analytics.com