Cautare

70936 de rezultate pentru "la" (1.23 secunde)
Potrivit celor care au sesizat incidentul de la Baneasa, Metin Cerchez, si prietenii sai, au luat mai multi localnici la bataie, ieri, in jurul orei 15,00.
Potrivit celor care au sesizat incidentul de la Baneasa, Metin Cerchez, si prietenii sai, au luat mai multi localnici la bataie, ieri, in jurul orei 15,00.
la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Potrivit lui Antal Arpad Andras, in judetul Covasna se lucreaza acum la proiectul panourilor care urmeaza sa fie amplasate pana la mijlocul acestei luni, in timp ce in judetul Harghita senatorul UDMR Sogor Csaba a promis sa promoveze initiativa.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale. ... PSD a solicitat majorarea acestui numar de la noua la 18, insa primarul Vasile Moldovan (PD) le-a respins cererea.
"In vederea pregatirii documentelor care vor trebui inmanate noilor deputati, Biroul Permanent lucreaza la finalizarea actelor normative necesare acestora", a justificat secretarul Tudor Mohora interesul conducerii Camerei pentru chestiuni ce tin mai mult de contabilitate.
Liderii PNL-PD au prezentat ieri, intr-o intalnire cu reprezentantii Consiliului Investitorilor Straini, oferta de guvernare a Aliantei D.A. in domeniul mediului de afaceri.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste.
Proiectul referitor la aparitia respectivei institutii a fost dezbatut, ieri, in Camera Deputatilor - camera decizionala in acest caz - dar nu a putut fi votat decat pe articole deoarece a lipsit cvorumul necesar adoptarii sale.
Pana la 9 martie 2001, Victor Bostinaru a fost membru PD, avand o perioada functia de vicepresedinte al acestui partid.
La Biroul Electoral Judetean Gorj s-a prezentat ieri deputatul de Gorj Iriza Scarlat, care a solicitat dosarele cu semnaturi ale sustinatorilor candidaturii lui Nicolae Mischie pentru a le verifica.
Fidel principiului "Azi in Timisoara, maine-n toata tara", Gheorghe Ciuhandu a precizat ca programul ce in prezent se desfasoara in judetul Timis se poate extinde la scara nationala.
Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Senatorii au reglementat ieri, printr-un memorandum intern, situatia zilei de joi. Incepand cu perioada campaniei electorale, lucrarile in Senat se desfasoara doar in zilele de luni, marti si miercuri.
Adrian Nastase conduce in topul prezidentiabililor cu 40%, urmat la 9 procente de Traian Basescu (31%), iar la parlamentare conduce Uniunea Nationala PSD + PUR (39%), urmata de Alianta PNL-PD cu 32%, releva un nou sondaj realizat de Data Media pentru compania internationala de consultanta politica GCS.
Formatiunile de factura crestin-democrata si populara, PNTCD, Actiunea Populara si Partidul Noua Generatie, incapabile sa creeze un pol doctrinar de aceasta orientare, au preferat sa-si incerce singure fortele, propunand si cate un candidat de calibru redus la Presedintie, in speranta ca vor putea accede in Parlament.
Rezultatul strofocarilor mai mult sau mai putin justificate din campania care abia a inceput isi vor spune insa cuvantul la scrutinul electoral, cand unii se vor putea numi norocosii loteriei de partid, iar altii umplutura. ... Sau poate ca domnii candidati de la Constanta nu au nimic de spus electoratului.
google-analytics.com