Cautare

61571 de rezultate pentru "la timisul de jos tabara de excelenta din cadrl proiectului" (6.27 secunde)
Doamna Udrea ne-a ajutat sa dam jos Guvernul PDL, ma bazez pe ea sa il dam jos si pe Basescu Premierul Victor Ponta a vorbit in discursul sau sustinut la mitingul electoral de la Roman despre proiectele generale ale USL pentru mandatul viitor, dar nu a uitat ca in colegiul din Roman candideaza, din partea Aliantei Romania Dreapta, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.
Sorin Rosca Stanescu) Fluturand drapelul Tinutului Secuiesc, un drapel de lupta pentru autonomie si respectiv pentru dezmembrarea statului roman, ne-am putea imagina ca Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a identificat un nou aliat strategic.
Dupa ce multe luni piata imobiliara din Craiova a fost inghetata, aceasta da semne de revenire. Chiar daca numarul tranzactiilor nu a crescut, tot mai multi craioveni se intereseaza de locuintele disponibile si de preturile practicate. Vesti bune pe piata imobiliara din Craiova.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Romania pur si simplu a extins lista "economiilor bolnave din Europa", devansand in aceasta privinta Grecia, Portugalia si Spania. Rusii vorbesc de o noua amenintare pentru UE, semnalata de jurnalisti romani si occidentali:
Investitie privata majora intr-un centru modern si aparatura de ultima generatie Conceptul unic IHS ofera pacientilor cu Boala Cronica de Rinichi (BCR): terapii integrate si ingrijire individualizata, tratamente de dializa la standarde europene alaturi de confortul si caldura unui camin.
Simpozionul 'Academician Nicolae Cajal' este o manifestare stiintifica de elita organizata in mod traditional, de Fundatia Academician Nicolae Cajal, Academia de Stiinte Medicale si Institutul de Virusologie 'St.
PONTA, MUTARE EXCELENTA. BASESCU, IN OFSAID Premierul Ponta a fost de data aceasta cu folos maxim la Cotroceni. ... In sfarsit s-a dovedit pe deplin demn de functia de prim-ministru, printr-o mutare excelenta:
La Moeciu de Jos turistii se retrag adesea la Hotel Turnul, care, in mod classic, este o fortificatie, o constructie militara. El a devenit in legendele medievale simbolul izolarii de lume.
Solutia Alinei Mungiu-Pippidi pentru a aduce opozitia la putere: GUVERN DE UNIUNE NATIONALA Alina Mungiu - Pippidi, analiza TAIOASA dupa esecul motiunii de cenzura: ... Denisa Miron) Alternativa la PSD nu a castigat pentru ca nu exista, considera Alina Mungiu - Pippidi.
La Muzeul Dunarii de Jos s-a desfasurat luna aceasta o expozitie ce a inclus atat pictori romani, cat si bulgari.
Fonduri europene in valoare de milioane de euro sunt irosite in fiecare an pentru sistemele de alimentare cu apa din comunele doljene. In majoritatea localitatilor care beneficiaza in prezent de alimentare cu apa, oamenii prefera sa ia apa de la cismele decat sa plateasca apa de la robinet.
FARCAS) Cu aceeasi ocazie, a incheierii desecretizarii tuturor documentelor britanice OZN, si Nick Pope, fost angajat al Ministerului Apararii din Regatul Unit, a avut cateva interventii televizate, comentand evenimentul. Rezumam mai jos si cateva opinii din declaratiile sale facute cu acest prilej.
In prezenta onorabililor oaspeti, dezvoltatorul rezidential Adama, lider al pietei de imobiliare, a celebrat recent asezarea pietrei de temelie pentru cea de-a doua faza a proiectelor Edenia Titan si Evocasa Optima.
Asociatia Centrul Roman de Inițiative (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 133161"PRESIDENT - Practica Europeana pentru Studentii in medicina DENTara".
Proiectul "Primul pas in cariera ta" a luat nastere din necesitatea crearii unei legaturi intre absolvirea unei forme de invatamant superior si gasirea unui loc de munca corespunzator cu pregatirea, personalitatea si dorinta absolventului.
Consilierii judeteni au aprobat alocarea unor sume pentru co-finantarea unui proiect privind Muzeul Satului si pentru protectia copiilor proveniti din familii aflate in dificultate. De la inceputul acestei luni a fost infiintat, in orasul Tg.
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ma, eu nu cred ca e de bine. ... - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... Merge sistemul de supraveghere Schengen! ... - Capitalism de cumetrie, anticoruptie de cumetrie, interes national de cumetrie: ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii?
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
De ce PSD-ul este tot la 43%? Explicatia Alinei Mungiu-Pippidi Situatia politicii autohtone din ultimele saptamani pare sa se fi deteriorat, tinand cont de comentariile din presa si de protestele care au avut loc.
google-analytics.com