Cautare

61529 de rezultate pentru "la timisul de jos tabara de excelenta din cadrl proiectului" (5.71 secunde)
Incepe cea de-a 9-a editie a festivalului Black&White Motor Fest. Doua zile de distractie pe malul Dunarii (Autoare: Ionela Stanila) Pe malul Dunarii, la complexul Albatros Podul 4, a inceput vineri seara cea de-a 9-a editie a festivalului Black& White Motor Fest.
cealalta a baricadei, dupa ce o buna bucata de vreme a sustinut ca este prieten cu seful statului, spune acum ca Basescu este alcoolic.
Partidul Miscarea Populara este in pragul scindarii, in interiorul formatiunii existand cel putin doua tabere, una a actualului presedinte Cristian Diaconescu si o alta tabara condusa de Eugen Tomac. Diaconescu acuza ca se pune la cale un puci prin care sa fie schimbata conducerea.
FARCAS) Dupa inchiderea proiectului Blue Book, in 1969, departamentului apararii al SUA a afirmat, ori de cate ori era solicitat, ca nu este interesat, in niciun fel, de fenomenul OZN.
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
Micii intreprinzatori s-au inghesuit, luni, la sediul ANIMMC pentru depunerea dosarului in urma caruia pot spera sa primeasca pana la 50.000 de euro pentru derularea proiectelor de investitii.
Agentii economici de o parte si de alta a Dunarii sunt din ce în ce mai interesati de problemele de mediu.
"Constituirea unei Comisii speciale comune pentru avizarea Proiectului de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro - argintifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii activitatilor miniere in Romania - o necesitate impusa de complexitatea cadrului economic si socio-politic aferent proiectului de lege", pe care o puteti citi in continuare.
Un proiect care are ca obiectiv facilitarea accesului la ocuparea unui loc de munca pentru 1.000 beneficiari someri, someri de lunga durata, persoane aflate in cautarea unui loc de munca sau persoane inactive, prin programe de formare profesionala gratuite, activitati de informare, consiliere si mediere profesionala, a fost lansat joi la Bucuresti.
Proiectul Trei generatii pentru maine - derulat de Brainstorming Consulting in parteneriat cu agentia Godmother si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 se apropie de final, acesta urmand sa se incheie oficial pe data de 15 decembrie.
Societatea Romana de Ergonomie Dentara (SRED), alaturi de partenerii sai din Bucuresti, Constanta, Iasi, Timisoara si compania de instruire Aleron Training Center SRL anu anuntat recent, la Hotelul Howard Johnson, inchiderea proiectului "Ergonomie, preventie, management performant in medicina dentara prin aliniere la standarde europene" POSDRU/81/3.2/S/55651.
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine". Evenimentul a avut loc la sediul Brainstorming din strada Fainari nr.
Persoanele interesate sa acceseze fonduri europene au de trecut mai multe "teste" pana la obtinerea banilor. De la modul de completare a cererii de finantare la pregatirea dosarului pana la corelarea intre obiective, activitati si implementarea proiectului, toate cantaresc destul de greu in fata autoritatilor europene.
Sorin Rosca Stanescu) Fluturand drapelul Tinutului Secuiesc, un drapel de lupta pentru autonomie si respectiv pentru dezmembrarea statului roman, ne-am putea imagina ca Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a identificat un nou aliat strategic.
Dupa ce multe luni piata imobiliara din Craiova a fost inghetata, aceasta da semne de revenire. Chiar daca numarul tranzactiilor nu a crescut, tot mai multi craioveni se intereseaza de locuintele disponibile si de preturile practicate. Vesti bune pe piata imobiliara din Craiova.
Clarificarea si probarea afirmatiilor facute in articolul "Reporter de front/Blugii ne erau plini de sange/Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri" Cotidianul "Evenimentul Zilei" a publicat in numarul de sambata, 17 martie 2012, sub semnatura jurnalistului Ionut Fantaziu, un articol intitulat 'Revolutia din ’89.
Romanul care face turul lumii, pe jos, cu camera in mana: 11 tari parcurse in 8 luni Tanarul roman care a pornit, in luna februarie, sa faca turul lumii pe jos, a ajuns luna trecuta in Bucuresti.
Muzeul Dunarea de Jos ii invita pe locuitorii Calarasiului, sambata, 21 mai, in intervalul orar 18:00 - 24:00, la cea de-a XII-a editie a evenimentului Noaptea Europeana a Muzeelor. Noaptea Europeana a Muzeelor este un eveniment initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta.
Exista mai intai constatarea ca avem de a face cu un guvern alcatuit, in buna parte din p’afaristi, priceputi nevoie mare la umflatul cimpoiului dar guma cand e vorba de miscat degetele pe fluierele care atarna de burduf.
google-analytics.com