Cautare

61571 de rezultate pentru "la timisul de jos tabara de excelenta din cadrl proiectului" (4.13 secunde)
Senatorul Serban Nicolae i-a transmis ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans G. Klemm, o scrisoare deschisa in legatura cu gestul acestuia de a se fotografia cu asa-numitul steag al Tinutului Secuiesc. Puteti citi in continuare textul scrisorii deschise, asa cum a aparut pe pagina de Facebook a senatorului Serban Nicolae.
Supercupa Steaua - Petrolul 3-0 / Fiesta ros-albastra Steaua si-a trecut in palmares cea de-a sasea Supercupa, dupa ce a trecut, fara emotii, de Petrolul, pe Arena Nationala.
Proiectul vizeaza descoperea copiilor cu abilitati inalte si sustinerea lor printr-o educatie diferentiata pentru dezvoltarea lor la intregul potential. ... Prin simpla accesare a site-ului, copiii pot alege testul in functie de grupa de varsta din care fac parte.
Mesaj din Piata Universitatii catre Excelenta Sa, domnul Mark Gitenstein, ambasadorul SUA in Romania "Simplul fapt ca romanii pot protesta fara teama de a fi impuscati de pe acoperisuri e un progres", a afirmat, apreciind pozitiv starea democratiei in Romania, ambasadorul SUA la Bucuresti, Excelenta Sa domnul Mark H.
MTM Residence construieste apartamente premium cu 2, 3 sau 4 camere in Pipera, intr-un complex rezidential format din 4 blocuri. Aceste locuinte de inalta calitate ofera confort, lux si rafinament pentru un stil de viata deosebit.
Liberalii si-au lansat vineri seara, cu surle si trambite, candidatului pentru Primaria Galati, cu ocazia celei de-a XV-a editie a Galelor PNL, in cadrul carora s-au acordat si premiile anuale.
Serban CIONOFF) Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi s-a facut dor de Excelenta Sa,domnul Hans Klemm,ambasadorul Statelor Unite ale Americii in scumpa noastra patrie!
Academicianul Anghel Rugina si profesorul universitar doctor inginer Vitalie Belousov sunt laureatii editiei a patra a premiilor „BCR - Perseverenta in Excelenta - 2005“, se arata intr-un comunicat al Bancii Comerciale Romane.
Vedeta a inmanat marele premiu, Zimbrul de Aur”, regizorului Dan Pita GALA PREMIILOR U.A.R.F. 2015” si-a desemnat, miercuri, 11 februarie, premiantii in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Hotelul Hilton din Capitala.
Sala Teatrului de Stat a fost neincapatoare, ieri, timp de cateva ore, caci 64 de cupluri constantene care au sarbatorit 50 de ani de casatorie si 120 de pensionari de peste 80 de ani s-au adunat pentru a se intalni cu edilul local Radu Stefan Mazare.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei a premiat ieri excelenta in afaceri dovedita anul trecut de firmele romanesti. Printre premianti s-au numarat, de altfel ca intr-o buna traditie, si companiile conduse de oamenii de afaceri Ioan Micula si Viorel Micula.
Surprinzator de favorabile. Epica de la Chevrolet, un sedan de clasa medie, are o conduita de drum excelenta.Mentalitatea americana - cu cât mai mare cu atât mai bun - se regaseste în dimensiunile masinii care este si foarte confortabila.
Gala de excelenta INVATATORII SENIORI - SARBATORITI IN AN CENTENAR, un proiect al Primariei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Companiile pot obtine sume nerambursabile din fondurile structurale pentru productie, servicii, constructii, turism, pentru tehnologia informatiei, pe diverse programe care devin active din luna martie. Mediul de afaceri privat a fost vitregit în ultimii ani de fondurile europene.
Companiile pot obtine sume nerambursabile din fondurile structurale pentru productie, servicii, constructii, turism, pentru tehnologia informatiei, pe diverse programe care devin active din luna martie. Mediul de afaceri privat a fost vitregit în ultimii ani de fondurile europene.
Acestia se intorc rand pe rand la casele ruinate si incearca sa recupereze ramasite din ceea ce a fost odata averea lor. De frica hotilor, unii dintre ei au decis sa ramana in sate sa pazeasca bunurile pe care Dunarea nu le-a inghitit inca.
Un puci parca programat la esec (Autor : Sorin rosca Stanescu) Semnalam in analiza anterioara faptul ca tabara PDL, vopsita in ARD, speculeaza intens, utilizand in acest sens si media portocalie, faptul ca in PNL va avea loc un puci.
FARCAS) Dupa inchiderea proiectului Blue Book, in 1969, departamentului apararii al SUA a afirmat, ori de cate ori era solicitat, ca nu este interesat, in niciun fel, de fenomenul OZN.
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
google-analytics.com