Cautare

61571 de rezultate pentru "la timisul de jos tabara de excelenta din cadrl proiectului" (5.62 secunde)
Ziua Dobrogei, celebrata prin pictura Mai multi elevi din Capitala vor strabate Dobrogea, incepand de saptamana viitoare, pentru a celebra, prin pictura, ziua acestei stravechi regiuni, vatra multimilenara pentru numeroase culturi si popoare.
Terenurile statiunilor de cercetare-dezvoltare nu vor mai putea fi retrocedate decat dupa reguli bine scrise.
Comisia Europeana a adoptat, la sfarsitul lunii decembrie 2007, Programul Operational de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013.
Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. ... Doua persoane din Logan au murit. Accidentul s-a produs la ora 11.55 pe de DN1. Masina condusa de Serban Huidu a depasit neregulamentar, a intrat pe contrasens lovind un Logan.
Activitatea de extindere a numarului de agentii si puncte de lucru ale bancilor da roade. Anul trecut, doljenii au reusit sa economiseasca in depozite la termen in lei peste un miliard de lei, cu 42% mai mult decat in anul precedent.
Printre cele mai aspre norme impuse de UE se numara si cele din domeniul securitatii alimentare. Una dintre masuri, ordinul Autoritatii Sanitar Veterinare care stabileste in ce conditii pot fi vandute de catre micii producatori produsele de origine animala, va intra in vigoare de maine.
Presedintele UNPR, Sebastian Oprea, sustine ca PSD si PNL au ales calea "casatoriei din interes" care a dus la formarea Uniunii Social Liberale. Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata ca prin formarea Aliantei Social-Liberale "PSD si PNL au ales calea ipocrita a casatoriei din interes".
Cu atat mai mult cu cat au aparut pe surse si primele harti care descriu intentiile puterii de a reorganiza administrativ-teritorial Romania pe 16 regiuni. O prima privire asupra acestora invedereaza clara intentie de a redesena echilibrele de putere locale in favoarea formatiunilor aflate vremelnic la guvernare.
Indiferent de moneda aleasa, suma de rambursat poate fi de pana la trei ori mai mare decat suma imprumutata. Strangerea banilor pentru achizitionarea unui frigider, aragaz, televizor cu plasma sau chiar pentru o masina poate fi considerata floare la ureche in comparatie cu economiile pentru o locuinta.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Bistrita, ca Marian Vanghelie este "atat de filosof", incat nici el nu il poate intelege, adaugand ca, la glumele facute de liderul PSD Bucuresti nu ii vine niciodata sa rada.Victor Ponta a raspuns astfel unei intrebari adresata de un jurnalist care a vrut sa stie daca vicepresedintele PSD a figurat pe vreo lista cu candidati ai PSD in Bucuresti, asa cum a sustinut liderul organizatiei din Capitala.
FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, din evidentele ufologului american Albert S. Rosales, mai multe presupuse intalniri, din anul 1989, cu "umanoizi". Adaugam la acestea inca un numar de cazuri, raportate din tari din zona noastra geografica. O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov.
FARCAS) Saptamana trecuta am prezentat 4 intalniri OZN din cele circa 1.200 de cazuri colectate de John Timmerman, fost trezorier al Centrului de Studii OZN (Center for UFO Studies - CUFOS) infiintat de J. ... Cazurile au fost evocate intr-un articol scris de Michael D.
FARCAS In articolul de saptamana trecuta am inclus marturiile capitanului comandor in retragere Mihai Barbutiu, privind doua intalniri dramatice pe care le-a avut, ca pilot militar, cu obiecte zburatoare neidentificate.
Daca se concretizeaza alianta cu PSD, voi face opozitie in interiorul PNL' 'Deputatul PNL Adriana Saftoiu a declarat, vineri, la RFI, ca, prin alianta cu PSD, formatiunea liberala ar putea sa provoace o dezamagire in randul electoratului, ea precizand ca, daca alianta se va concretiza, va face opozitie in interiorul PNL.
Deputatul PNL Adriana Saftoiu, fosta consiliera a presedintelui Basescu, a declarat la RFI ca nu este suficient ca Boc si Basescu sa fie dati jos de la putere.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Cam asta a fost seara nebuna de pe National Arena. ... Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
Allview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania, a lansat recent noul sau varf de gama. Smartphone-ul X2 Soul este un device cu specificatii de top si in acelasi timp un accesoriu stilat si modern.
google-analytics.com