Cautare

61571 de rezultate pentru "la timisul de jos tabara de excelenta din cadrl proiectului" (7.19 secunde)
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice.
Guvernul roman planuieste sa deschida o tabara de refugiati la Tasnad, o statiune balneo-climaterica din judetul Satu-Mare, la aproximativ 30 de kilometri de frontiera cu Ungaria, scrie cotidianul Magyar Idok in editia de joi, citat de MTI.
Primaria Navodari intentioneaza, in perioada urmatoare, sa incheie un protocol cu SIND Romania in vederea demararii unor proiecte in Tabara de Copii din localitate.
Regret ca nu l-am dat jos pe Ion Iliescu in 1991 Fostul lider al ortacilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat, intr-un interviu pentru Libertatea, ca regreta ca nu l-a dat jos pe Ion Iliescu, cu ocazia mineriadei din 1991.
Scoala altfel, la Muzeul Dunarii de Jos. Peste 3.500 de elevi, la ateliere de modelat in lut si incondeiat oua (Autoare:
Mi-a ramas in cap o scena de la mitingul de sustinere a Monicai Macovei. La un moment dat, cineva din multime a inceput sa strige: "Jos parlamentul, Jos parlamentul!". ... "Jos parlamentul, Jos parlamentul!". Alina Mungiu Pippidi tocmai vorbea la microfon. ... Nu 'Jos parlamentul'!
Pe pagina de Facebook a Muzeului Dunarii de Jos din Calarasi a aparut urmatorul text: MUZEUL DUNARII DE JOS organizeaza in perioada 28 - 30 septembrie a XVI-a editie a sesiunii internationale de comunicari stiintifice CULTURA SI CIVILIZATIE LA DUNAREA DE JOS.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
BERBEC Trebuie sa stai mai mult cu cei dragi, sa petreci timp cu persoane mai in varsta care sa iti aminteasca de valorile dupa care te poti ghida si cu ajutorul carora poti primi multe lucruri frumoase de la viata.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti, la o dezbatere pe tema "120 de ani de social-democratie in Romania", ca "Jos Basescu!" este un slogan de campanie, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara.
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
TVR 2 si TVR HD difuzeaza duminica, 3 aprilie, de la ora 22:00, Gala Premiilor Radio Romania Cultural, eveniment care a avut loc pe 21 martie, pe scena Teatrului Odeon din Bucuresti si care a premiat cele mai importante realizari culturale ale anului 2015.
"Merita sa-ti faci site cu banii de la UE? ... Dar, depinde de afacere, este nevoie de mai multi sau mai putini bani. Pentru unii chiar este nevoie de sume importante pe care deocamdata nu le gasesc la un buget din Romania.
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu partenerul sau, Organizația Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR), au implementat cu succes proiectul strategic AEROCALIFICARE - Competitivitate si Sustenabilitate in Sectorul Aeronautic prin Calificare Profesionala Inovativa” POSDRU/164/2.3/S/139944, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.
FARCAS)In articolul de saptamana trecuta am prezentat emotia produsa de aparitia, pe 16 decembrie 2017, in prestigiosul The New York Times, a stirii despre faptul ca Pentagonul a cheltuit, intre 2008 si 2012, 22 de milioane de dolari pentru Proiectul de identificare a amenintarilor aviatice avansate (AATIP), de fapt un proiect vizand fenomenul OZN.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia a gazduit lansarea proiectului "Centru de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria", finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE CBC 2005.
Proiectul de mo-dernizare a zonei centrale a municipiului Targu Jiu a ajuns la jumatate de drum. ... Jumatate din lucrarile de modernizare a zonei centrale a municipiului Targu Jiu au fost realizate, sustin autoritatile locale.
450 de studenti din domeniul ingineriei instalatiilor au beneficiat de suport in dezvoltarea abilitatilor profesionale in urma desfasurarii proiectului "Practica pentru cariera ta! TECAR" cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. ... Domeniul major de interventie 2.1:
Incepand cu luna mai, vor putea fi depuse primele proiecte care pot fi realizate de firme romanesti si de autoritatile locale cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile post-aderare. La ora actuala, Uniunea Europeana ofera bani pentru dezvoltarea de afaceri, dezvoltarea IMM, sprijin pentru start-up, dezvoltarea tehnicilor de management si marketing.
Democratii au depus la Parlament un proiect privind votul uninominal in paralel cu cel al APD. Gestul acestora vine dupa ce PD si-a asumat, alaturi de PSD si PNL, sustinerea proiectului elaborat de Pro Democratia si discutat de conducerile celor trei formatiuni politice.
google-analytics.com