Cautare

61529 de rezultate pentru "la timisul de jos tabara de excelenta din cadrl proiectului" (5.39 secunde)
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
In Adevarul a aparut, in urma cu ceva timp, un articol scris de Ionela Stanila si intitulat: ... Muzeul Dunarii de Jos, singurul din Europa care detine o colectie de arta preistorica. Spicuim cele mai importante fragmente din acest articol.
"Jos Basescu!" e un slogan, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti, la o dezbatere pe tema "120 de ani de social-democratie in Romania", ca "Jos Basescu!" este un slogan de campanie, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara.
Rfi.ro :Laserul de la Magurele, cel mai mare din lume, ar putea concentra investitii de peste un miliard de euro Laserul de la Magurele ar putea concentra investitii publice si private de peste un miliard de euro si va crea in total 13.000 de locuri de munca, inclusiv pentru 1.000 de cercetatori din toata lumea, din care peste 200 vor fi angajati permenent, a anuntat, vineri 14 iunie, ministrul Mihnea Costoiu "Este o zi istorica pentru cercetarea romanesca, pentru societatea romanesca.
'Valeriu Tabara va participa la evenimentul "Am 18 ani, deci deschid o afacere" ' Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara (foto), participa joi, 10 Februarie 2011, ora 11:00, la evenimentul organizat de Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica, care va avea loc la Liceul Agricol Nucet, judetul Dambovita.
Cum iti poti lua laptop la birou din bani europeni Microintreprinderile si IMM-urile pot obtine finantare nerambursabila pentru achizitionarea de aplicatii software, echipamente IT&C si implementarea sistemelor informatice de analiza economica si suport decizional.
Atacat de Gainusa, politistul Godina il face praf pe carcotas intr-o singura postare.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Peste 800 de personalitati din mediile academic, cultural, public si privat, studenti si absolventi romani si membri LSRS din peste 50 de tari s-au reunit pe 8 ianuarie 2015, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti, pentru a cunoaste si recunoaste excelenta academica romaneasca din toate colturile lumii.
Sala mare a Primariei Craiova a gazduit ieri sedinta solemna a Consiliului Local Municipal, in cadrul careia au fost rasplatite cu distinctii personalitati de seama ale urbei, la ceas aniversar.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Anual, milioane de analize, sute de transplanturi si peste o suta de mii de pacienti internati Institutul Clinic Fundeni, 2013.
Unul dintre principalele obiective ale conducerii Combinatului pentru acest an il reprezinta infiintarea unui centru de excelenta in fabricarea tablei groase, a declarat directorul general al Mittal Steel Galati, Augustine Kochuparampil. "Mittal Steel Galati contribuie in prezent cu peste 35% la productia de tabla groasa a grupului Arcelor Mittal.
Observator de Calarasi informeaza: S-a deschis sesiunea internationala de comunicari stiintifice, la Muzeul Dunarii de Jos Sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi a gazduit miercuri, 28 septembrie 2016, deschiderea celei de-a XVI-a editii a sesiunii internationale de comunicari stiintifice, intitulata CULTURA SI CIVILIZATIE LA DUNAREA DE JOS.
PSD are obligatia de a nu incremeni, are nevoie de un nou proiect politic Presedintele Partidului Social Democrat, premierul Victor Ponta, a declarat marti ca este nevoie de un nou proiect politic care sa reprezinte un nou plan pentru Romania, apreciind ca partidul pe care il conduce "are obligatia de a nu incremeni intr-un singur proiect".
Dezinformarea din 1969 (Autor: ... FARCAS) Oficialitatile, in particular cele americane, au depus, inca din anii 1950, eforturi sustinute pentru a convinge marele public asupra faptului ca nu exista OZN-uri.
Gheorghe Ialomitianu, Ion Ariton, Valerian Vreme, Ioan Botis, Anca Boagiu, Valeriu Tabara sunt cei sase noi ministri ai Guvernului Boc, desemnati dupa sedinta de Colegiu Director al PDL. Primii patru sunt cvasi-necunoscuti, ultimii doi se intorc la sefia ministerelor dupa 10, respectiv 16 ani.
In cadrul targului mestesugarilor de la MTR, care a avut loc recent, am gasit un stand deosebit, al Taberei Danais Capidava . Intr-un cadru de legenda, langa o cetate in care s-a scris istorie, la Capidava, poti sa traiesti ca un adevarat dac!
Locasurile de cult gorjene au fost improprietarite anul trecut cu o suprafata de 3.570 de hectare de terenuri forestiere si agricole. Institutia Prefectului a emis parohiilor 265 de titluri de proprietate. Localitatile cu cele mai multe titluri de proprietate emise sunt:
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice.
google-analytics.com