Cautare

61529 de rezultate pentru "la timisul de jos tabara de excelenta din cadrl proiectului" (5.50 secunde)
Brainstorming Consulting si Godmother deruleaza timp de 2 ani proiectul "Trei generatii pentru maine" cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Peste 360 de studenti la medicina dentara au urmat stagii de pregatire practica in cadrul proiectului PRESIDENT, cofinantat din fonduri europene.
Pancreasul, tratat in centre de excelenta (Autoare: Magda Marincovici) Anual, in Romania, se fac aproximativ 2.000 de ecoendoscopii, iar in Franta, 65.000 Bolile pancreasului trebuie tratate in centre de excelenta care sa aiba specialisti cu expertiza necesara fiecare in domeniul lui, a subliniat prof.
Centrul de Excelenta in Urbanism "Ion Mincu" isi propune sa promoveze pe plan international planificarea urbana de excelenta din Romania si sa se impuna ca un hub pentru zona Europei Centrale si de Est. La eveniment au participat si Mircea si Mihaela Geoana, de profesie arhitect.
La Editura Amaltea a aparut cartea "Excelenta in vanzari" de Todd Duncan. ... schimbarile radicale si dese din mediul de afaceri, efectele crizei din ultimii ani, concurenta efectiv acerba sau clientii cu exigente din ce in ce mai mari.
Din culisele investigarii oficiale a fenomenului OZN (Autor: ... Inca apar documente care demonstreaza cum s-a ajuns, pas cu pas, la negationismul si secretomania fata de acest subiect, constatate si azi la multe oficialitati.
Picajul in sondaje, haosul din guvern corelat cu proasta gestionare a crizei si scandalurile din interior au facut din PDL un cazan sub presiune, care poate exploda in preajma zilei de 1 septembrie.
Miza este concesionarea in 2010 a unor fonduri de vanatoare de aproximativ 500.000 de hectare. ... Agentia Judeteana de Vanatoare si Pescuit Sportiv (AJVPS) Dolj are de vineri doi presedinti.
Sinistratii din Seciuri au primit cateva dusuri, pentru ca igiena zilnica a reprezentat o adevarata problema: unii dintre oameni nu si-au mai facut baie de mai bine de doua saptamani. Trei module in care au fost instalate dusuri au fost aduse sambata in tabara sinistratilor din Seciuri.
Minorii cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani nu mai au posibilitatea sa plece intr-o tabara educationala din strainatate decat insotiti de un parinte sau de o persoana care sa aiba acordul parintilor. ... 248/2005, pe care Politia de Frontiera o pune in practica din acest an.
Organele statului au confirmat distrugerea nelegala a taberei pentru tineret de la Calafat, sesizata de Gazeta de Sud. Inspectoratul de Stat in Constructii Oltenia (ISC) a descoperit o serie de nereguli si urmeaza sa-i arda la conturi pe vinovati.
Pentru Ilie Sarbu, declaratia privind scaderea TVA la alimente reprezinta "o fumigena cu iz de minciuna" Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, considera ca declaratia ministrului Agriculturii Valeriu Tabara privind reducerea TVA la produsele alimentare "seamana izbitor" cu cea a ministrului Muncii Sulfina Barbu si a democrat-liberalului Sorin Frunzaverde privind cresterea salariilor si pensiilor cu 5% incepand cu luna aprilie a acestui an si reprezinta "o tactica banala" si "o fumigena cu iz de minciuna" de a incerca redresarea situatiei "dezastruoase" din tara.
Deputatul PD de Timis, Valeriu Tabara, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor si fost ministru al Agriculturii in Guvernul Vacaroiu, a criticat ieri politica agricola sustinuta de actualul ministru de resort, liberalul Gheorghe Flutur.
Premierul Emil Boc i-a chemat, la ora 11.20, la Palatul Victoria, pe ministrul Agriculturii si pe reprezentantii Agrostar pentru a discuta despre cresterile de preturi anuntate in aceste zile.
Prezentatorul TV Cristian Tabara are din nou probleme cu legea. El a fost retinut de politie si dus la audieri in noaptea de joi spre vineri, dupa ce ar fi atacat un paparazzi.
Actualitate publica articolul 'Cristian Tabara: ... 'Contactat telefonic de reporterii "Adevarul de Seara", directorul Departamentului Film de la TVR, Cristian Tabara sustine ca nu are nicio implicatie in acest caz si ca nu a fost citat de niciun organ de cercetare penala pana acum.
Bani de la stat pentru infiintarea unei florarii.
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Cum demonstram durabilitatea proiectului? ... Ce contine introducerea intr-o prezentare de proiect? Ce cuprinde un rezumat de proiect? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care vom prezenta raspunsuri in pagina de Integrare. Ghidul finantarilor nerambursabile a fost realizat din sursa www.finantare.ro. Cum demonstram durabilitatea proiectului?
google-analytics.com