Cautare

138 de rezultate pentru "kovacs adalbert" (3.48 secunde)
Presedintele Romaniei, dupa ce UDMR a fost aruncat de guvernare - ceea ce a produs suparea xenofoba a lui mrko Bela (liderul UDMR si al lui Laslo Tokes) - l-a numit marti pe Eckstein Kovacs Peter in functia de consilier prezidential pentru minoritati.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Aceste secrete ale Palatul Parlamentului si ale Bucurestiului au fost dezvaluite pentru Libertatea de colonelul in rezerva Nicolae Kovacs. ... Si a reusit", spune colonelul in rezerva Nicolae Kovacs (82 de ani), omul care a condus partea cea mai secreta a lucrarilor de la Casa Republicii.
Directorul adjunct al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Cluj, Kovacs Zoltan, membru UDMR, a demisionat ieri din functie, deoarece are dosar de colaborator al fostei Securitati, dand note informative si despre deputatul UDMR Kelemen Hunor.
Comisarul european pentru Fiscalitate si Uniune Vamala, László Kovacs, a afirmat in vizita sa recenta in Romania ca nivelul de colectare a taxelor este extrem de scazut, potrivit siteului Euractiv.
Istvan Kovacs este unul dintre cel mai bine cotati arbitri romani. ... Doar Alexandru Tudor, Cristi Balaj si Sebastian Coltescu au avut o cariera mai longeviva in primul esalon, iar Istvan Kovacs nici nu este aproape de finalul carierei sale.
Uniunea Europeana este interesata sa evite aminarea aderarii Romaniei, dar aceasta va fi aminata cu un an daca Romania nu isi va indeplini toate angajamentele asumate, a declarat, ieri, comisarul european pentru Fiscalitate si Uniune Vamala, Laszlo Kovacs.
Beauty vlogger-ul de succes, Cristina Kovacs, a castigat unul dintre cele mai importante concursuri de vlogging ale anului, Scoala de Beauty Vlogging by L'Oreal Paris. ... Astfel, Cristina Kovacs a devenit Best Beauty Vlogger 2018 din tara.
cate un set de bucatarie oferit de Gecor Group - Fele Adalbert si Köllõ Ottilia - Oradea;
Liderul PRM, Gheorghe Funar, a solicitat ieri Biroului Permanent al Senatului suspendarea din functie a presedintelui Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari, senatorul UDMR, Peter Eckstein Kovacs.
Senatorul UDMR, Eckstein-Kovacs Peter, presedintele Comisiei Juridice din Camera Superioara a Parlamentului, a dobandit in 2005 un teren intravilan in municipiul Cluj-Napoca a carui suprafata nu este mentionata si care se adauga celor 400 de metri patrati pe care parlamentarul ii detinea inca din 1987.
Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs considera ca apropierea presedintelui Traian Basescu de Uniunea Civica Maghiara (UCM) nu va face decat sa-i legitimeze pe radicalii maghiari.
Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs a anuntat, marti, ca demisioneaza din functia de presedinte al Comisiei juridice din Senat, in urma deciziei grupului UDMR de a nu sustine forma "avere nejustificata" in legea ANI, prevazuta de Ordonanta Guvernului.
Kelemen Hunor, Olosz Gergely si Peter Eckstein-Kovacs, in lupta pentru conducerea Uniunii! ... In cursa pentru presedintia UDMR, ocupata de 18 ani de Marko Bela, s-au inscris ministrul Culturii, Kelemen Hunor, consilierul prezidential Eckstein-Kovacs Peter si deputatul Olosz Gergely.
In declaratia sa, Simons a reamintit ca saptamana trecuta comisarul european László Kovacs s-a aflat in Romania si a trasat linii directoare pentru imbunatatirea situatiei, considerand ca nivelul ridicat al taxei pentru masinile vechi de import reprezinta o discriminare.
Primarul comunei, Kocis Adalbert, de la UDMR, i-a urat presedintelui sa vina la anul la festival tot de pe pozitia de sef al statului.
Adalbert Kassai. Care a condus FRF cot la cot cu M. Sandu. Din chelner s-a facut ditamai baskanul la FRF.
In lipsa acestuia, raportul la general a fost dat de eternul adjunct Adalbert Kassai. La scurta intalnire de analiza strategica au participat si alti membri ai actualului si viitorului Stat Major al federatiei.
Pentru interceptare, de la Craiova decolase un coleg al sau, capitanul Adalbert Bodis, actualmente comandor in retragere, care traieste la Cluj-Napoca.
Tot in spiritul obedientei fata de fostul partid de guvernamint, in vara anului 2004 Moldovan i-a intocmit un dosar penal liderului sindical de la schela de foraj Marghita, sucursala Suplacu de Barcau a SNP Petrom, Kovacs Ioan, pentru presupuse fapte petrecute in perioada 2000-2001 pe cind era sef de cantina si l-a arestat pentru trafic de influenta asupra martorilor.
google-analytics.com