Cautare

148 de rezultate pentru "jupiter" (4.18 secunde)
un satelit al NASA, botezat Juno, a ajuns pe o orbita polara in jurul lui Jupiter, gigantul de gaz misterios, aflat la 500 de milioane de mile distanta de Pamant.
Juno pe orbita lui Jupiter Sonda spatiala NASA Juno a intrat pe orbita lui Jupiter, cea mai mare planeta din Sistemul Solar, dupa o calatorie ce a durat aproape 5 ani.
Pe data de 9 septembrie Jupiter va intra in Scorpion. ... Fecioarele beneficiaza de prezenta lui Jupiter, vor avea parte de un an de exceptie.Totul parca se muta in zona Fecioarei si beneficiile, suportul, promovarea, castigurile vor aparea la nativii acestei zodii. ... cand Jupiter va intra in constelatia Balantei.
pe 26 aprilie, Google a creat un Doodle special pentru sonda care a ajutat la confirmarea posibilitatii de a exista viata pe Enceladus.NASA a anuntat ca Enceladus, unul dintre satelitii naturali ai planetei Saturn, si Europa, unul dintre satelitii planetei Jupiter, ar putea sa intretina forme de viata extraterestra, a anuntat agentia spatiala americana, joi, intr-o conferinta de presa.
Mai departe, se crede ca asteroizii lui Jupiter ar avea apa inghetata si elemente volatile. ... Jupiter este cel mai putin favorabila colonizarii datorita gravitatiei uriase, radiatiilor si a vitezei de lansare mari. ... Satelitii lui Jupiter:
Venus mai face si un splendid trigon cu Jupiter, Marele Benefic, aflat taman in casa iubirii si a erotismului Pestilor. ... Cariera si bani Aflata in Pesti, Venus, mica Benefica, leaga o relatie minunata cu Jupiter, stapanul Pestilor, amandoi fiind in pozitii foarte puternice (in "exaltare", spun astrologii).
Kepler (1571-1630) a sustinut, pe baza observatiei lui Galileo ca daca planeta Jupiter avea patru sateliti (luni), aceasta trebuie de asemenea sa fie locuita. El a motivat ca asa cum Dumnezeu a facut Luna pentru beneficiul nostru, si lunile lui Jupiter au fost facute in beneficiul cuiva.
Vor urma hotelurile de cateva stele din Jupiter, Venus si Neptun Cele mai multe spatii destinate vanzarii sunt localizate in Saturn, aceasta statiune fiind, de altfel, si cea mai vitregita in privinta investitiilor de pana acum.
Norocoasa Jupiter, care sta vizavi de semnul dumneavoastra, va faciliteaza oportunitati pe care nu trebuie sa le ratati, dar va poate incurca putin, doar putin lucrurile.
Jupiter se afla in Balanta, ceea ce inseamna ca se amplifica partea diagramei care tine de distractii: ... Norocoasa Jupiter se afla in semnul dumneavoastra si ar trebui sa apreciati acest rar beneficiu si sa profitati de orice sansa.
careul dintre Mercur si planeta Pluton (aflata in Capricorn) si opozitia dintre Mercur si planeta Jupiter (aflata in zodia Balantei, in miscare retrograda).
Tineti cont doar de faptul ca Jupiter calatoreste in casa dumnevoastra legata de bani si trebuie sa profitati la maximum de acest lucru.
Jupiter, Soarele si Venus sunt cele care va vor influenta saptamana. ... Jupiter ramane in Casa dumneavoastra de castiguri pentru inca un an, asa ca va veti gandi acum la o alta ordine a valorilor in viata.
Jupiter este vizavi de semnul dumneavoastra si acesta este un lucru pozitiv. ... Jupiter se pare ca este de vina si va va face sa va simtiti mai ambitiosi si mai optimisti cu proiectele viitoare. ... Tot Jupiter va face sa va simtiti mai bogati, mai inteligenti si intelepti.
Jupiter aflat in Scorpion va continua sa va extinda dorinta de a acumula noi cunostinte si va va influenta constiinta. ... Jupiter este cea care va va aduce mult noroc si va confera mai multa incredere in sine.
Stirile cu adevarat fabuloase sunt ca in aceste zile Jupiter va poate ajuta sa castigati mai multi bani si sa deveniti mai bogati. ... Jupiter a intrat in semnul dumneavoastra si va ramane aici un an, asa ca a marcat inceputul unui ciclu de schimbari personale.
- Eroul din noi (Marte in Berbec) pare mai dispus sa lupte pentru convingerile sale, fiind sustinut de Jupiter, care se afla si el in semnul de Domiciliu, in Sagetator.
Pluton este in incompatibilitate cu Zeul Jupiter(patron Sagetator si Pesti)- opozitie Gemeni. Sagetator Spuneam la Scorpion (cititi ce am scris) de opozitia permanenta Jupiter in cadere din Gemeni pe astrograma tarii.
Prima plaja, cea dintre Jupiter si Cap Aurora, este un dezastru. ... Pe acelasi "fir", o alta plaja care realizeaza puntea dintre Jupiter si Cap Aurora, este dotata cu...
Intr-o buna zi, luna lui Jupiter, Europa, s-ar putea dovedi locuibila si oamenii o vor coloniza, cred specialistii NASA. In asteptarea acestui moment, agentia spatiala americana a numit o comisie de oameni de stiinta care sa defineasca precis obiectivele unei misiuni pe suprafata inghetata a satelitului.
google-analytics.com