Cautare

4865 de rezultate pentru "judecatori constanta" (3.47 secunde)
Ministri, institutii si zeci de procurori si judecatori In una dintre ultimele sale actiuni in instanta, Leontin Salajan a facut plangere impotriva a 21 de institutii:
„Am decis sa sustinem acea modificare a legii prin care s-ar aplica si in cazul judecatorilor Curtii Constitutionale aceleasi reguli de incompatibilitate ca si in cazul celorlalti judecatori“, a precizat Markó.
Liderul PNL Gorj, Dan Morega, acuza de abuz in serviciu si fals intelectual doi judecatori de la Tribunalul Gorj, el anuntand ieri ca a depus plangeri impotriva acestora, la DNA, la Ministerul Justitiei si la CSM.
Avocatul Ana Diculescu Sova a invocat la termenul precedent o exceptie prin care arata ca, in mod neconstitutional, Comisia de Control a Averii este formata din doi judecatori si un procuror. Portivit legii, sustine aparatorul lui Nastase, instantele de judecata sunt formate doar din judecatori.
Avand in vedere aceste aspecte, Camera de disciplina pentru judecatori a decis ieri excluderea din magistratura a judecatorului Danut Cornoiu si a Luanei Stancu (solutie ramasa fara obiect din cauza pensionarii acesteia).
SRI, DNA, unii judecatori si presa controlata. ... Ofiteri de informatii, procurori, judecatori, apropiati ai puterii ilegale si paralele, jurnalisti verticali ne arata fata hidoasa a puterii ilegitime care ne controleaza vietile in ultimii zece ani.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI i-a solicitat joi directorului Serviciului Roman de Informatii, George Maior, suspendarea din functia de director prim-adjunct al Serviciului a lui Florian Coldea, pe timpul anchetei asupra presupuselor presiuni exercitate asupra unor judecatori ai Curtii Constitutionale, a declarat secretarul comisiei, deputatul PSD Ion Stan.
Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie au desemnat ieri pe cei sapte judecatori membri ai Biroului Electoral Central (BEC) pentru referendumul care se va desfasura sambata, 19 mai. ... Cei sapte judecatori l-au ales presedintele al BEC, prin procedura votului secret, pe Gheorghe Dumitru.
Basescu a precizat, de asemenea, ca, desi priveste statutul unor judecatori, ordonanta nu are avizul CSM.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur magistratii, reprosandu-le ca exista prea multe dosare prost facute de procurori sau deliberat intarziate de judecatori, ca unii procurori transmit presei informatii din dosare visandu-se James Bond, in vreme ce altii au legaturi "nepotrivite" cu interlopi.
Instanta suprema a desemnat joi prin tragere la sorti, cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului din data de 30 noiembrie 2008, presedintele BEC urmand a fi ales in termen de 24 de ore.
"In tot anul 2008 s-au inregistrat 159 de judecatori si 113 procurori carora le-a incetat activitatea prin pensionare. Tot anul trecut, in urma organizarii concursurilor/examenelor/interviurilor, au fost numiti 173 de judecatori si 229 de procurori.
Totodata, Becali l-a acuzat si pe unul dintre cei trei judecatori din completul care a luat decizia spunand ca ar trebui dat afara din magistratura. Decizia de joi a fost luata de doi judecatori, al treilea magistrat din complet avand opinie separata.
Terorizeaza judecatori, procurori, judecatori ai ICCJ, iau, iau declaratii de la oameni din arest, ii obliga. Ii forteaza, de asta v-am si rugat.
Chiuariu a dezvaluit Antenei 3, insa, ca pentru a fi validat pe post, Deaconu trebuia sa obtina avizul unei comisii de judecatori ai UE, care l-au trantit cu brio, declarand ca acesta nu indeplineste cerintele postului.
• Nu este in atributul magistratilor judecatori sa gestioneze bugetul de stat al Romaniei. ... Este aproape un obicei al unor judecatori sa creada ca sunt inaintea legii.
14 membri alesi in adunarile generale ale magistratilor si validati de parlament (9 judecatori, 5 procurori), 2 reprezentanti ai societatii civile, ministrul Justitiei, presedintele ICCJ si Procurorul General.
Potrivit proiectului de modificare a Constitutiei, numarul reprezentantilor magistratilor scade dela 14 la 10 (cinci judecatori si cinci procurori), dar creste numarul reprezentantilor societatii civile, de la doi la saze - trei numiti de Parlament si trei de presedinte.
Trebuie subliniat si faptul ca in Sectiunea I Instantele judecatoresti a Capitolului VI Autoritatea judecatoreasca, care se refera numai la instante si la judecatori, o reglementare care sa-i priveasca pe procurori nu se justifica.
Decizia a fost luata in unanimitate de catre judecatori, iar dezbaterile vor fi continuate si astazi. ... Neconstitutionale au fost apreciate de catre judecatori si propunerile de modificare aduse articolului 109 referitor la Raspunderea membrilor guvernului Propunerea presedintelui a fost de abrogare a aliniatului 2, care spune:
google-analytics.com