Cautare

4865 de rezultate pentru "judecatori constanta" (3.81 secunde)
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Cand am sunat sa-l retina, cand am sunat la judecatori sa-l elibereze.
Spun asta pentru ca la Curte sint multi judecatori care au fost membri PSD. ... In plus nu cred ca decizia Curtii are vreo legatura cu faptul ca mai multi judecatori dintre cei ce o compun sint fani PSD", ne-a declarat senatorul PRM Carol Dina.
Inca de la primele ore ale zilei, seful statului a semnat o serie impresionanta de decrete - in jur de 70 -, prin care a supus Parlamentului spre ratificare tratate ale Romaniei cu alte tari, a rechemat in tara ambasadori, a numit si a revocat din functii judecatori si procurori.
Presedintele Traian Basescu este acuzat de judecatori de imixtiune in justitie.
Asa cum reiese din comunicatele remise presei de catre Directia Nationala Anticoruptie, in perioada noiembrie 2005 - aprilie 2006, au fost deferiti justitiei trei judecatori, un deputat si directorul adjunct al Finantelor Publice Mures, fiind inceputa urmarirea penala fata de alti sapte parlamentari:
Juristii "exceptionali" ai Primariei Craiova si-au dat pe fata incompetenta, provocandu-i pe judecatori sa-l amendeze pe primarul Antonie Solomon. ... Sanctiunea dictata de judecatori s-a constituit in amenda de cinci milioane de lei, pe care Solomon n-a ezitat s-o impute vinovatilor:
Magistratul Lidia Barbulescu a fost aleasa ieri presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu majoritate de voturi, de Sectia de judecatori a CSM, propunerea urmand sa fie trimisa presedintelui Traian Basescu.
Cei 5 judecatori ai Curtii Constitutionale care fac jocul lui Traian Basescu: ... Astfel, din cei 9 judecatori, 5 au fost numiti de seful statului, PDL si UDMR. ... Cei 5 judecatori care fac jocul lui Traian Basescu sunt urmatorii :
Sigur, oameni suntem si noi, avem si noi slabiciuni, dar incercam aici sa ne pastram judecatori. ... Si suntem 9 judecatori, se judeca numai in plen. ... Si ei sunt tot 9 judecatori.
Pentru ca intre cei 5 judecatori care se considera ca ar fi "judecatori ai Puterii", 3 dintre ei nu au facut niciodata politica, sunt profesori universitari, nu au fost inregimentati politic.
USL va cere revocarea a patru judecatori ai CCR, inainte de suspendare Victor Ponta a anuntat ca va cere romanilor sa se decida daca merg cu presedintele Traian Basescu sau cu reprezentantii alesi ai natiunii.
Premierul Victor Ponta a declarat ieri ca in CCR exista cinci judecatori care "transpun in decizii tot ce ii convine"
Pasul trei - inlocuirea celor doi judecatori de la Curtea Constitutionala. ... Cei doi judecatori ai CCR acuzati de incompatibilitate de ministrul Justitiei vor fi inlocuiti, odata ce Legea de functionare a CCR este modificata. ... Presedintia impreuna cu PDL au la CCR trei judecatori numiti.
In perioada 1997-2000, presedintele Constantinescu a numit 172 judecatori si procurori, majoritatea fiind la varsta pensionarii. In mandatul urmator, 2000-2004, presedintele Iliescu a numit 137 de judecatori si procurori, majoritatea fiind, de asemenea, la varsta pensionarii.
Planul secret al CCR I LIVE UPDATE UPDATE 14:58 Cinci judecatori ai CCR vor invalidarea referendumului UPDATE 13:50 Inca o mutare spectaculoasa a CCR: ... Unii judecatori CCR vor sa transeze azi soarta presedintelui suspendat Traian Basescu, scrie gandul.info, care citeaza un judecator al Curtii potrivit caruia.
Restul e o formalitate Lectie usturatoare data de judecatori colegilor lor care incearca sa reprezinte alte interese decat cele ale justitiei in CSM. ... Un numar de 1.126 de judecatori au votat pentru revocare, iar 324 au votat impotriva ori s-au abtinut.
Cristina Alexandrescu) Traian Basescu a folosit UE pentru a se proteja, in 2012, profitand de conexiunile din PPE si de pozitia sa in statul roman (numiri de judecatori si procurori, modificari in lege, presiuni pe functionari).
google-analytics.com