Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (5.42 secunde)
Vremea joi si vineri. ... In ziua de joi, se vor semnala innorari temporare in interiorul arcului carpatic si zona montana.
Vor predomina temperaturile cu minus.Vestea buna este ca, de joi, ninsorile si ploile se vor opri si ne vom putea bucura de evenimentele dedicate Zilei Nationale, chiar si cu putine grade in termometre.
Fosta sotie a lui Ilie Nastase a fost joi seara gazda unui eveniment caritabil, unde a atras toate privirile fiind tot timpul pe scena in atentia invitatilor.
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a reacționat, joi, la decizia instantei supreme de suspendare a deciziei de condamnare in cazul fostului ministru, precizand ca Mos Craciun a venit mai devreme, iar Elena poate in sfarsit sa-si petreaca sarbatorile in libertate, alaturi de fetita sa.
Cuza si Calea Bucuresti, restrictie care ar urma sa intre in vigoare cel mai probabil miercuri seara, 27 iunie, sau joi dimineata, 28 iunie, si va dura pana la finalizarea lucrarilor, deci probabil un an, plus sau minus cateva luni. ... O fi miercuri, o fi joi?
50 -54, program de lucru cu publicul in zilele de luni, intre orele 8.30 - 18.30 si marti, joi, vineri intre orele 8.30 - 16.30;
Carla Dinu) Circulatia auto se desfasoara joi dimineata in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Vrancea, Buzau, Dambovita, Brasov, Valcea, Gorj, Cluj, Harghita, Neamt, Prahova si Arges.
Senatorii au reglementat ieri, printr-un memorandum intern, situatia zilei de joi. ... Pentru ziua de joi, senatorii au decis sa deconteze cheltuielile de transport, cazare si diurna implicate de deplasarea in teritoriu, pentru diferite activitati legate de exercitarea mandatului actual.
"O decizie normala" Decizia Guvernului Tariceanu de a demisiona este una "normala" cita vreme a constatat ca nu-si poate continua reforma in justitie si fara aceasta programul de guvernare, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Cristian Pirvulescu, liderul Asociatiei Pro-Democratia (APD).
Presedintele Partidului Romania Mare va sosi la Constanta in cursul zilei de joi, 29 iunie. In aceeasi zi, la orele 13.00, presedintele Filialei Constanta a Partidului Romania mare, Rau Comanici, va sustine impreuna cu membrii Biroului Executiv Judetean o conferinta de presa la Hotelul Tineretului din Constanta.
Potrivit AMOS News, o prioritate legislativa este si modificarea Legii caselor nationalizate, tot pana in martie 2005, dar documentul aprobat joi de Executiv nu ofera nici un fel de amanunte in legatura cu aceasta intentie.
Potrivit informatiilor cuprinse in Ghidul Media, postat pe pagina de internet a Summit-ului NATO, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, va oferi, la randul sau, joi seara, tot la Palatul Parlamentului, o receptie informala pentru jurnalisti. Organizatorii vor oferi cate un pranz ziaristilor prezenti la summit, joi si vineri.
Presedintele Traian Basescu l-a revocat joi pe Valeriu Arteni din functia de sef al Protocolului de la Cotroceni la doar cateva ore dupa ce il numise in functia ramasa vacanta odata cu numirea lui Ion Pascu ambasador in Turcia.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a transmis joi presedintelui Traian Basescu propunerea privind numirea Marianei Campeanu in functia de ministru al Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.
Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va sarbatori implinirea varstei de 81 de ani joi, la Hotel Phoenicia, alaturi de membrii PSD Bucuresti. ... Pe langa sarbatorirea aniversarii sale, presedintele de onoare al PSD va lansa, joi, si volumul intitulat "Dupa 20 de ani".
Azi se va negocia forma finala a actului normativ iar joi se va afla, inca o data, pe ordinea de zi a CL. ... Joi, in cadrul unei sedinte ordinare a CL, actului normativ va fi supus inca o data votului.
Vicepresedintele Partidului Socialist European (PES), Jan Marinus Wiersma, va lua parte joi, la Bucuresti, alaturi de social-democratii romani, la programul de pregatire a celor 12 observatori ai PSD in Parlamentul European.
Potrivit unor surse din Alianta PNL-PD decizia privind alegerile anticipate a fost comunicata joi si partenerilor de coalitie, UDMR si Partidul Conservator, umind sa aiba loc discutii privind procedura de declansare a acestora.
El a mentionat inca de joi ca nu va semna un eventual proiect de act normativ prin care Executivul va propune aceste ajutoare. ... Am facut acest anunt si in sedinta de joi a Executivului“, a afirmat ministrul Finantelor.
google-analytics.com