Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (2.61 secunde)
Deschiderea oficiala va avea loc joi, 8 noiembrie, începând cu ora 11.00, la Teatrul National. Programul de vizitare este de joi pâna sâmbata, între orele 10.00 si 18.00, iar duminica, între orele 10.00-14.00.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat, joi, un curs de 3,7694 lei/euro, cu 0,01 bani sub cel de joi.
Compania petroliera Petrom va reduce joi cu opt bani pe litru pretul benzinei si cu sapte bani pe litru pretul motorinei, unele sortimente de benzina putand fi cumparate astfel, pentru prima data din luna mai, cu mai putin de patru lei.
Leul a pierdut astfel 0,81% in fata monedei unice europene, dupa ce cursul anuntat joi de banca centrala era de 3,4719 lei pentru un euro.Cursul de referinta al bancii centrale arata o pierdere importanta, de 3,18%, a leului fata de dolarul american, pana la 2,3156 lei pentru un dolar, de la 2,2441 lei pentru un dolar, cat era joi.Francul elvetian a fost cotat vineri la 2,1508 lei, nivel cu 2,52 bani mai mare decat cel din ziua anterioara, in vreme ce 100 de yeni japonezi au fost cotai la 2,1098 lei, dupa ce joi cursul de schimb anuntat de BNR era de 2,0497 lei pentru 100 de yeni japonezi.
Leul a pierdut joi aproape trei bani (0,71%), pana la 3,7603 lei/euro, la cursul de referinta al bancii centrale, nivel neatins de sase luni si jumatate, intr-o evolutie dictata de aversiunea la risc a investitorilor ce afecteaza intreaga regiune, dar mai ales piata romaneasca.
Pretul petrolului a scazut, joi, la minimul ultimelor 13 luni, 72,21 dolari pe baril, dupa ce investitorii au parasit pietele de marfuri din cauza temerilor legate de caderea cererii ca urmare a recesiunii iminente.
Leul a continuat sa se deprecieze in prima jumatate a sedintei de tranzactionare de joi, 4 iunie, a. ... Cursul monedei nationale a inregistrat variatii reduse in prima ora de tranzactionare de joi, in jur de 4. ... Primele transferuri de joi s-au realizat la 4.
Presedintele Traian Basescu a semnat joi 1 octombrie 2009 decretul de revocare a lui Dan Nica si cel de numire a lui Vasile Blaga ca interimar in functia de vicepremier si ministru de Interne.
"Ultima statistica arata ca Tarom a inregistrat de joi pana luni inclusiv pierderi de 3 milioane euro", a declarat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) Marin Anton.
FMI s-a opus scaderii salariului bugetarilor cu 25%, propunand in schimb impozite mai mari pentru cei bogati, insa Guvernul Romaniei a refuzat, a declarat, joi seara, Dominique Strauss-Kahn, directorul Fondului Monetar International.
Fermierii au iesit joi in strada, cu utilaje si animale. ... Aproximativ 15.000 de oamenii vor picheta, joi, prefecturile din taral La Brasov se va organiza un mars la care vor participa 50 de tractoare care vor marsalui prin centrul orasului.
Uniunea Europeana a acordat joi Romaniei cea de-a treia transa, in valoare de 1,15 mld. ... UE a platit joi, 1,15 miliarde de euro Romaniei, ceea ce reprezinta a treia transa a programului de asistenta a balantei de plati acordata Romaniei in mai 2009.
34, joi, 23 decembrie a.c., programul cu publicul se va incheia la ora 12.00.
CA Realitatea a votat sa solicite AGA rezilierea contractului cu Asesoft, nu schimbarea CA Sorin Freciu, presedintele CA al Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca schimbarea CA al Realitatea nu a fost discutata in sedinta de miercuri a Consiliului, singurul aspect votat fiind acela de a solicita adunarii generale a actionarilor Realitatea rezilierea contractului cu Asesoft.
Companiile PCC, Chimcomplex, AISA Invest si presedintele PP-DD Dan Diaconescu au depus, joi, oferte pentru privatizarea Oltchim. Remus Vulpescu, seful OPSPI, a declarat joi ca ofertele financiare vor fi analizate vineri.
Daca joi atacul a fost indirect, vineri atacul a fost pe fata si Ghita a utilizat o televiziune concurenta pentru a-i strica imaginea celui despre care se stie ca ii este prieten. ... Atacul indirect de joi Joi, televiziunea lui Sebastian Ghita l-a atacat indirect pe Victor Ponta.
Romania a pierdut si ultimul meci de la Euro 2012, 23-25 cu Germania Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa, joi, la Novi Sad, de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 25-23 (16-9), in ultimul meci din grupa principala II a Campionatului Europeam din Serbia si a ratat si ultima sansa de a juca pentru locurile 5-6.
Joi 12 iunie: ... Spania — Chile, la Rio de Janeiro, in Grupa B • Joi 19 iunie: ... Ecuador — Franta, la Rio de Janeiro, in Grupa Ea • Joi 26 iunie:
Prin urmare, giulestenii au fost exclusi din nou din campionat, insa hotararea de joi nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.
Sper sa nu fim fricosi Dunarea Calarasi o infrunta joi pe FCSB, ora 21:45, in capul de afis al optimilor Cupei Romaniei.
google-analytics.com