Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (5.66 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, ca majoritatea nou constituita in Parlament, respectiv PSD, PNL, UDMR, PC si grupul minoritatilor nationale, va avea o reactie comuna la anuntul facut de presedintele Basescu in privinta candidatului pentru functia de premier.
Il va sustine pe Geoana sau pe Ponta?" Viorel Hrebenciuc a fost surprins, joi dupa-amiaza, in Strada Atena, la Institutul Ovidiu Sincai unde s-a intalnit cu Ion Iliescu.
Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Presedintele Traian Basescu a declarat joi noapte ca aceia care au furat bani de la FNA, FNI sau din petrol trebuie sa raspunda in fata legii.
"Maine (joi) nu trebuie ca Guvernul sa isi angajeze raspunderea pe niciun fel de lege", a spus Ponta. Liderul PSD a precizat ca Birourile Permanente ale celor doua Camere ar trebui sa decida, joi dimineata, amanarea angajarii raspunderii pana la o decizie a CC, informeaza Mediafax.
Deputatul Liana Dumitrescu a incetat din viata, joi dimineata, la Spitalul de Urgenta "Elias", din Bucuresti. Deputatul reprezentand minoritatea macedoneana, Liana Dumitrescu, a murit, joi dimineata, la Spitalul Elias. ... Liana Dumitrescu a decedat, joi dimineata, la ora 9:30.
"Ma adresez astazi (joi, n.r.) tinerilor din Egipt, cei din piata Eliberarii. ... Protestele din Egipt se afla joi in 17-a zi, manifestantii ocupand in continuare piata Tahrir si cerand demisia lui Mubarak.
Agerpres aminteste ca, joi, premierul Emil Boc a declarat, pentru TVR, ca a asteptat avizul de la Consiliul Economic si Social si de la Consiliul Legislativ.
Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, joi, ca, avand in vedere comunicarea din ultimul timp, era de asteptat raspunsul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in cazul vicepresedintelui Senatului Dan Voiculescu."Anumiti oameni, apropiati puterii, stiau de acest verdict de acum doua saptamani", a adaugat presedintele conservator.
Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
Emil Boc a povestit cum l-a prins in brate pe Henri Paul Premierul Emil Boc a dezvaluit ca l-a prins in brate pe ambasadorul Frantei la Bucuresti Henri Paul, care a lesinat joi la receptia data de Ziua Nationala a Frantei, dupa ce a vazut cu "coada ochiului" ca acesta nu se simte bine.
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Problema Serbiei este rezolvata Romania si Serbia au semnat, Joi, la Bruxelles, protocolul privind minoritatile, informeaza surse europene. ... Ambasadorii Romaniei si Serbiei la UE au semnat joi, la Bruxelles, protocolul privind protectia minoritatilor, relateaza RFI.
Uniunea Social-Liberala (USL) isi va lansa oficial joi, la Palatul Parlamentului, programul de guvernare propus pentru perioada 2012-2016. USL vizeaza, conform programului de guvernare ce va fi prezentat joi, alaturi de o agenda pe termen lung pana in 2019, scaderea cotelor diferentiate de impozitare pentru cei cu venituri mici.
Titlurile Rompetrol au reintrat la tranzactionare in ringul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), deschiderea realizandu-se la 792 de lei, in scadere cu circa 5% fata de pretul de referinta de joi, de 834 de lei.
In cadrul discutiilor purtate joi cu oficialii Ministerului Economiei pe tema preluarii Electrocentrale, reprezentantii conducerii Combinatului nu s-au aratat interesati sa devina proprietarii unitatii.
Moneda europeana era mai ieftina ieri, fata de sedinta de joi, fiind cotata la 3,3328 lei de Banca Nationala a Romaniei. Joi, un euro valora 3,3370 lei, potrivit cursului afisat de banca centrala.
Deschiderea oficiala va avea loc joi, 8 noiembrie, începând cu ora 11.00, la Teatrul National. Programul de vizitare este de joi pâna sâmbata, între orele 10.00 si 18.00, iar duminica, între orele 10.00-14.00.
google-analytics.com