Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (6.22 secunde)
Rezultate inregistrate in partidele disputate, miercuri, in grupa B de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de joi, din grupa C: ... Van Persie ‘73 / Gomez ‘24, ‘38 Joi:
Rezultate inregistrate in partidele disputate, joi, in grupa C de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de vineri, din grupa D: Grupa C Joi:
O bomba a explodat joi in capitala Siriei, intr-o zona sensibila, in apropiere de Ambasada Rusiei la Damasc si sediul central al partidului Baath, al presedintelui Bashar al-Assad, anunta Russia Today.
Taur (21 aprilie - 21 mai) Aceasta zi de joi nu produce pentru Taur evenimente deosebit de importante. ... La finalul acestei joi, veti avea o surpriza mica, dar foarte placuta, pregatita pentru dvs.
Trupul neinsufletit al sefului statului, decedat, in noaptea de miercuri spre joi, ca urmare a unui infarct, potrivit autoritatilor turkmene, va fi depus, duminica, la Palatul prezidential din Asgabat, pentru ultimul omagiu, care va incepe de la locala 09:00 (06:00, ora Romaniei), a anuntat televiziunea de stat.
Parlamentul a dezbatut, joi, solicitarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui referendum pentru introducerea votului uninominal la alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului incepand cu urmatoarele alegeri.
Joi, conducerea SIE a propus Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii institutiei organizarea unei intalniri pe tema "modalitatii de realizare a interceptarilor in cadrul SIE".
"Atacul de ieri (joi - n.r.) la adresa PNL ne arata tactica PD.
Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Antena 3, ca va demisiona din toate functiile publice detinute daca se va dovedi ca in urma accidentului in care a fost implicat a existat o victima.
PRM va depune joi, la Curtea Constitutionala, contestatia la legea votului uninominal, a anuntat, miercuri, presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a recomandat ministrilor ca joi, de Ziua Mondiala a Protectiei Mediului, sa vina la birou cu metroul, autobuzul sau chiar pe jos, ca un indemn adresat cetatenilor pentru reducerea poluarii, au declarat miercuri agentiei Mediafax, surse ministeriale.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a anuntat joi ca va depune o plangere penala impotriva ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, pentru ca nu a semnat protocolul prin care Consiliului Local sa-i fie transferate 20 % din actiunile Portului Constanta.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat joi, la Senat, ca opinia sa este deja formulata in privinta noului ministru de Interne, dar ca va face un anunt oficial dupa o consultare cu ceilalti membri ai conducerii PSD si ai Comitetului Executiv.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au hotarat, joi, sa prelungeasca programul dezbaterilor pe proiectul de buget de stat pentru anul 2009 si pentru zilele de vineri, sambata si duminica.
Democrat-liberalii s-au manifestat, in sedinta de joi a Consiliului Judetean Dolj, ca partid de opozitie, incercand sa blocheze hotararile promovate de alianta PSD-PNL.
Surse guvernamentale au declarat ca au plecat in teritoriu pentru a fi anuntati de demitere sute de instiintari inca din cursul zilei de joi, urmand ca, pana vineri seara sefii din unitatile deconcentrate sa fie demisi.
Comunele din Olanda vor anunta rezultatele alegerilor europarlamentare din aceasta tara dupa numararea buletinelor de vot, care se va incheia joi seara, a anuntat marti Ministerul de Interne de la Haga. ... Olanda si Marea Britanie sunt primele doua tari care voteaza joi pentru a-si alege reprezentantii in Parlamentul European.
Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Jeri Guthrie-Corn, a declarat joi, inaintea receptiei cu ocazia Zilei Independentei, ca SUA sunt constiente ca presedintele Traian Basescu (foto) "ar fi onorat si incantat" sa-l intalneasca pe omologul sau american Barack Obama, lucrandu-se la o vizita in acest sens.
Fata de rezultatele publicate joi dimineata, dupa numararea a 98,3% dintre buletinele de vot, PLDM are un mandat in plus (18), AMN pierde unul (7), iar PL si PDM se mentin (15, respectiv 13 mandate).
O noua intalnire pe tema Legea salarizarii unice va avea loc joi, 27 august, la Ministerul de Finante.
google-analytics.com