Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (2.85 secunde)
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Democratul Adriean Videanu este de joi seara candidatul oficial al Aliantei PNL-PD la Primaria Capitalei, acesta devansandu-l in sondaje pe liberalul Ludovic Orban.
Oana Mizil a nascut o fetita, joi (3 septembrie), la o clinica privata din Bucuresti. ... Oana Mizil a nascut joi o fetita perfect sanatoasa.
Printre multele titluri noi aparute la editura se numara si volumul Un strop de etrnitate, cu al carui autor, psihosociologul francez Jacques Salome, va veti putea intalni la Bookfest joi, 31 mai, de la ora 18.00, la scena Arena.
Majoritatea comisiilor Camerei Deputatilor nu au lucrat nici miercuri, nici joi, dupa ce deputatii au avut luni liber de Paste, iar marti dezbaterea politica pe tema IMM-urilor abia a adunat putin mai mult de o suta de deputati.
Potrivit programului de lucru propus de conducerea Senatului si adoptat de plen, programul unei zile de joi incepe la ora 9,00, cu dezbateri asupra proiectelor inscrise pe ordinea de zi.
Temperatura aerului va fi in scadere, pana joi 22 septembrie, apoi nu se va modifica semnificativ, tendinta fiind de usoara crestere, in special la valorile diurne. ... Temperaturile nocturne vor fi in scadere, pana joi, 22 septembrie, iar dupa aceea tendinta acestora va fi de usoara crestere.
Nu am vrut sa pun confruntarea joi. ... Strategul PSD a marturisit atunci, la Antena 3, ca a acceptat sa puna dezbaterea Geoana-Basescu intr-o joi, desi in aceasta zi a saptamanii presedintele este in forta.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
BOC si DEMISIA "de joi", BLAGA si CANDIDATURA. ... Conform unor surse din PDL, planul pus la cale de Basescu este ca Boc sa-si prezinte demisia joi, dupa motiunea de cenzura a Opozitiei, si in loc lui sa fie nominalizat un prim-ministru tehnocrat.
Planul lui Traian Basescu inaintea intalnirii cu liderii PDL era ca Emil Boc sa-si prezinte joi demisia de la Guvern, iar in locul acestuia sa fie desemnat un premier tehnocrat, varianta agreata si de Boc daca primeste sprijinul filialelor pentru un nou mandat la sefia PDL, scrie "Gandul".
Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL. ... Dupa ce negocierile dintre PSD si ACD se vor finaliza, lista va fi votata joi de forurile de conducere ale USL.
Traian Basescu, campanie inflacarata pentru Udrea, atac dur la Vasile Blaga Nu mai salveaza nici macar aparentele Cei care au avut ocazia joi sa urmareasca, pe tot parcursul zilei, declaratiile lui Traian Basescu facute la Cluj, iar apoi intr-un studio de televiziune au avut parte de un spectacol de zile mari.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Pretul petrolului a scazut usor joi, dupa ce miercuri a atins nivelul istoric de 100 de dolari pe baril, alimentat de estimarile privind scaderea stocurilor in Statele Unite, deprecierea dolarului si amplificarea riscurilor geopolitice, transmite Reuters.
Fabricarea autoturismelor a reînceput de joi, cu angajati din schimburile unu si doi, producându-se în total 85 de vehicule, fata de o cadenta de 61 pe ora, cât avea uzina înainte de greva, a declarat directorul de comunicare al companiei, Liviu Ion.
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
' Steaua, Rapid, CFR si FC Vaslui intra in lupta miercuri si joi. Program + televizari Echipele romanesti joaca miercuri si joi, meciuri de calificare in Liga Campionilor si Europa League. ... Steaua si Rapid evolueaza joi.
Daca miercuri vor avea loc meciuri la fete, joi sunt programate primele partide din turneul masculin de fotbal.
Traian Basescu se va intalni cu sustinatorii sai de pe Facebook joi, la ora 17.00 Presedintele Traian Basescu se va intalni joi, la ora 17.00, cu sustinatorii sai de pe pagina de Facebook "Alaturi de Presedintele Nostru", pentru a discuta despre rolul internetului si al social media in comunicare, potrivit unui anunt postat marti pe aceasta pagina.
google-analytics.com