Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (3.26 secunde)
Joi seara, la cea mai recenta sedinta de Consiliu Local Basarabi, lui Costica Condurache i s-a adus la cunostinta faptul ca nu mai este consilier, iar in locul acestuia a fost validat Ion Anton.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca grupurile parlamentare ale PSD, precum si senatorii si deputatii cu functii de conducere in cele doua Camere vor prezenta joi si vineri rapoarte de activitate, care vor fi analizate de conducerea partidului.
Liderul grupului Aliantei PNL-PD din Senat, Puiu Hasotti, a declarat ieri, la Constanta, ca in prezent se lucreaza la modificarea Regulamentului acestei Camere pentru a se introduce sanctiuni pecuniare pentru senatorii care absenteaza nemotivat, in zilele de joi, la sedintele in care legile primesc vot final.
Premierul Tariceanu a semnat, joi, deciziile de eliberare a lui Razvan Orasanu din functia de presedinte al AVAS si de numire in acest post a fostului ministru al Apararii, Teodor Atanasiu. Razvan Orasanu, a declarat, joi, ca abordarea exclusiv economica, tehnica, a mandatului sau, fara implicare politica, a deranjat anumite persoane, si a apreciat ca succesorul sau, Teodor Atanasiu, va fi un bun presedinte, intrucat are "un plus de anvergura politica".
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a lasat sa se inteleaga, joi seara, ca va candida la presedintia PSD la Congresul Extraordinar din data de 10 decembrie.
Comitetul Executiv al PNL a desemnat joi seara presedintii comitetelor interimare la organizatiile cu lideri platformisti, dupa ce Delegatia Permanenta a decis suspendarea actualelor comitete si implicit a presedintilor acestora. ... Initiatorii Platformei Liberale au anuntat joi ca vor infiinta un nou partid politic liberal, sub denumirea "Partidul Liberal Democrat".
Joi, la reuniunea Consiliului European de iarna si la evenimentele care marcheaza aderarea Romaniei si Bulgariei la UE, presedintele CE, Jose Barroso, a rostit, la inceputul spectacolului, in romana si in bulgara: ... Astfel, pe cladirea Comisiei Europene a fost pus, joi dimineata, un afis urias, pe care scrie:
Presedintii roman si bulgar, Traian Basescu si Gheorghi Parvanov, vor rosti la Bruxelles cate un discurs oficial in fata Parlamentului European maine, la ora 16.00, si, respectiv, joi, la ora 12.00, ambii avand prevazute intrevederi cu presedintele Legislativului UE, Hans-Gert Poettering.
Presedintele Microsoft, Bill Gates, va vizita, joi, pentru trei ore, Romania, urmand sa participe, alaturi de presedintele Traian Basescu, la deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic in Bucuresti, eveniment care marcheaza zece ani de activitate a companiei americane in Romania.
"Prefectul Harghitei, Constantin Strujan, a incalcat legea alegerilor locale, taind de pe lista persoane propuse de mine si adaugand altele, desi, conform normativului in vigoare, nu avea dreptul sa faca acest lucru, ci avea doar rolul administrativ de a transmite Tribunalului lista propusa de primar", a declarat joi Szasz Jeno.
Purtatorul de cuvant al MAE, Corina Vintan, a precizat joi ca fostul ministru de Externe Razvan Ungureanu este angajat al MAE, cu rang de secretar unu, dar, fiindca postul sau de reprezentant al Romaniei la SECI a fost reactivat odata cu demisia sa de la minister, el intentioneaza sa-si numeasca un succesor pentru aceasta functie.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut joi un apel catre presedintele Traian Basescu sa nu blocheze, "prin subterfugiile pe care le are la dispozitie", aprobarea ministrilor din guvernul restructurat.
Presedintele Traian Basescu a semnat, ieri, decretul de numire a noilor ministri din Cabinetul Tariceanu, a caror investire este programata pentru seara zilei de joi, informeaza un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Potrivit unui comunicat remis, joi, Agentiei Mediafax, semnat de cei doi deputati, prezenti la lucrarile de joi ale comisiilor, dezbaterea pe aceste acte normative a fost imposibila din cauza lipsei cvorumului generata de absentele "tactice" ale unor deputati PNL si PSD.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat joi la sedinta Parlamentului privind suspendarea lui Traian Basescu ca actualul sef al statului trebuie suspendat, fiind "un capitol incheiat", si a propus demararea unui "mare proiect national" prin care sa se puna bazele unei noi Romanii.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI i-a solicitat joi directorului Serviciului Roman de Informatii, George Maior, suspendarea din functia de director prim-adjunct al Serviciului a lui Florian Coldea, pe timpul anchetei asupra presupuselor presiuni exercitate asupra unor judecatori ai Curtii Constitutionale, a declarat secretarul comisiei, deputatul PSD Ion Stan.
Jurnalistii au descoperit ca joi, chiar înainte ca parlamentul sa voteze în privinta suspendarii sefului statului, noul ministru de interne, Cristian David, a emis un ordin prin care a impus alerta de gradul I în toate unitatile subordonate din întreaga tara.Prin ordinul cu nr.
Jurnalistii au descoperit ca joi, chiar înainte ca parlamentul sa voteze în privinta suspendarii sefului statului, noul ministru de interne, Cristian David, a emis un ordin prin care a impus alerta de gradul I în toate unitatile subordonate din întreaga tara.Prin ordinul cu nr.
Jurnalistii au descoperit ca joi, chiar înainte ca parlamentul sa voteze în privinta suspendarii sefului statului, noul ministru de interne, Cristian David, a emis un ordin prin care a impus alerta de gradul I în toate unitatile subordonate din întreaga tara.Prin ordinul cu nr.
Potrivit presedintelui PSD Oradea, Dan Matei, publicatia a fost adusa, in cursul noptii de miercuri spre joi, de la sediul central al partidului, de catre un membru al organizatiei judetene.
google-analytics.com