Cautare

530 de rezultate pentru "joburi la domiciliu" (4.48 secunde)
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Ingrijirile la domiciliu. ... Un subiect prea putin abordat, ingrijirea la domiciliu specializata poate fi o alternativa eficienta a spitalelor de recuperare si in Romania.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str.
Desi pensionati pe caz de boala, 77 de craioveni sunt de negasit la domiciliu de catre organele de control.
Desi nu mai putin de 1.100 de salariati isi vor pierde locul de munca pana la sfarsitul acestui an, potrivit comunicarilor facute pana in prezent de catre o serie de angajatori la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM ) Galati, numarul joburilor pe care acestia si le-ar putea gasi prin intermediul institutiei este scazut.
Clubul Studentilor Liberali Constanta, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Tineret si ASETEC, a organizat in cursul zilei de ieri, 8 noiembrie a.c., la Targul de joburi "Pro Cariera".
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati pune la dispozitie in saptamana 4-11 septembrie un numar de 84 de locuri de munca, fapt ce situeaza Galatiul in randul judetelor unde este disponibil un numar mic de joburi.
Ce cauta marile companii la viitorii angajati.
Cu toate ca, pentru multi oameni, lucrul la domiciliu este practicat de cei care doresc un venit suplimentar, acesta poate fi si alternativa serioasa la locul traditional de munca.Anunturile de tipul "munca la domiciliu" sunt din ce în ce mai dese în ziare si pe site-urile de recrutare de forta de munca.
Cu toate ca, pentru multi oameni, lucrul la domiciliu este practicat de cei care doresc un venit suplimentar, acesta poate fi si alternativa serioasa la locul traditional de munca.Anunturile de tipul "munca la domiciliu" sunt din ce în ce mai dese în ziare si pe site-urile de recrutare de forta de munca.
Cum sa faci curatenie la domiciliu rapid si fara batai de cap Cand vine vorba despre curatenia la domiciliu unele persoane sunt mai stricte, altele nu. Pentru unii, curatenia la domiciliu este un mod de relaxare, pentru altii un chin.
Ingrijirea la domiciliu - o solutie la problemele cu care se confrunta persoanele in varsta. ... In ultimul timp se constata mari progrese facute de stiinta si tehnologie si imbunatatirea climatului economic si social fapt care a condus la cresterea sperantei de viata a populatiei in lume.
Sorin Oprescu a participat la prezentarea Centrului Pilot de Coordonare a Serviciilor Integrate de Ingrijiri la Domiciliu din Bucuresti. ... Servicii de ingrijire la domiciliu pentru varstnicii bucuresteni.Textul, pe care il puteti citi in continuare peste insotit de 14 fotografii de la eveniment.
Desi cererea si oferta de locuri de munca in domeniul financiar a avansat in ultimele luni, locul I in topul celor mai cautate joburi il detine domeniul vanzari.
Mi-ar placea sa lucrez undeva la mare.
Mi-ar placea sa lucrez undeva la mare.
Pentru a doua sãptãmanã consecutiv, numãrul locurilor de muncã oferite ºomerilor prin intermediul Agenþiei Judeþene pentru Ocuparea Forþei de Muncã Galaþi se ridicã la 56, fapt care situeazã din nou judeþul nostru pe unul dintre ultimele locuri la nivel naþional.
Reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj si cei ai Politiei Comunitare verifica la domiciliu pensionarii pe caz de boala care isi ridica pensiile prin cont bancar. ... Cine nu se prezinta la Comisia de Expertiza va pierde pensia de invaliditate.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... Victima a ramas internata la spital. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T.
Iar la fel ca mine sunt multi altii care isi petrec o mare parte din saptamana in afara orasului de domiciliu. ... Dar daca in localitatea de domiciliu te intorci doar peste 10 zile?
Liderul UDMR Gyorgy Frunda sustine ca plata impozitului pe locuinta de domiciliu contravine Constitutiei, el elaborand chiar o initiativa legislativa care aboleste acest tip de impozit, initiativa care, desi a fost respinsa ieri la Senat are sansa sa primeasca verde la Camera.
google-analytics.com