Cautare

209 de rezultate pentru "iuliana" (5.12 secunde)
Sursa: www.medireflex.ro Dr.Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, a acordat un interviu in exclusivitate si ne-a dat mai multe detalii legate de lumina polarizata.
Insuficienta Qi a Splinei si Inimii Cauzele declansarii diabetului fiind foarte variate, tratamentul trebuie sa fie individualizat pentru echilibrarea pacientului. Dr.Iuliana Avadanei Director Centrul de Sanatate Medireflex
Este indicata de asemenea cand apar ganduri necontrolabile care se deruleaza ca intr-o cursa urmata sau nu de stari extatice", spune dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (wwww.medireflex.ro).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro) va recomanda cateva remedii in cazul nevralgiilor.
Cred ca un mare rol in vindecarea unui pacient ii revine acestuia prin vointa proprie , deschiderea spre comunicarea cu semenii si apelarea la specialist in momentul aparitiei unei probleme in starea de sanatate. Dr.Iuliana Avadanei Medicina generala Homeopatie Acupunctura
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie si director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii in cazul raului de transport.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii homeopate in cazul afectiunilor ficatului.
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda in cazul rupturii de ligamente, remedii homeopate.
Iuliana Avadanei, specialist in homeopatie, director al Centrului de Sanatate Medireflex, spune: "Reflexoterapia este o tehnica de diagnostic si tratament in care sunt masate anumite regiuni ale corpului, in special plantele (talpile), avand ca efect disparitia durerii si a altor simptome.
Insuficienta Qi a Splinei si Inimii Cauzele declansarii diabetului fiind foarte variate, tratamentul trebuie sa fie individualizat pentru echilibrarea pacientului. Dr.Iuliana Avadanei
Iuliana Avadanei vorbeste pe site-ul www.medireflex.ro despre beneficiile homeopatiei. Aceasta conduce Centrul de Sanatate Medireflex din Capitala. Adresa:
3 granule de 3 ori pe zi in caz de febra, dureri, senzatie de a merge mereu la toaleta, iar scaunul poate sa fie cu sange", spune dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex.
Iuliana Avadanei - Medicina generala - Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) - Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie) Terapeuta Elena Enescu - Reflexoterapie - Masaj terapeutic - Masaj facial Terapeuta Diana Rhea - Masaj Shiatsu (Focused Touch Shiatsu) - Masaj cu miere - Theta Healing - Reiki Usui Echipa Promotoare Echipa actuala multumeste echipei promotoare pentru efortul depus de-a lungul timpului (2002-2007) in consolidarea imaginii si bunului renume adus Centrului de Sanatate Medireflex.
180 de participanți au pierdut in trei luni 700 kg, au mers cu bicicleta 5.000 km si au alergat 1.200 km, iar 30% dintre ei au renuntat la fumat, spune Iuliana Rusei, Membru in Directoratul UNIQA Asigurari.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii O data-n viata de la TVR, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana a lansat Campania #Selfieless, care indeamna fiecare roman la fapte bune.
- Ma numesc Iuliana Avadanei, sunt medic de medicina generala si detin competente in acupunctura si homeopatie. pe care le practic cu o mare pasiune.
Produsele Albert Thurston intra si in garderoba unor vedete locale precum Andreea Marin sau Iuliana Tudor. ... - Uite, de exemplu, Andreea Marin a purtat aceste bretele la blugi cu camasa sau Iuliana Tudor la pantaloni de bumbac cu camasa.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Iuliana George, 20 ani, studenta, Mangalia: "Situatia de pe plaja este dezastruoasa. Or fi plaje care sunt intretinute cum trebuie, dar turistii nu ar trebui sa stea sa alerge pentru a le cauta.
google-analytics.com