Cautare

416 de rezultate pentru "iulia" (2.99 secunde)
Desi campania electorala a debutat in "dulcele stil clasic", cu petreceri cu mici si bere la care atmosfera a fost intretinuta de artisti precum Maria Ciobanu, Petrica Matu Stoian, Iulia Dragomir sau Neta Soare, politicienii au inscris si la capitolul "brevet de campanie".
Stela Florentina Ivan - presedinte, magistrat la Judecatoria Galati, Iulia Vulpe - membru, reprezentant PNL, Mirela Nisip - membru, reprezentant PRM, Paul Puscas - membru, reprezentant PSD, George Schin - membru, reprezentant PC, Istvan Garnai - membru, reprezentant UDMR si Mihail Boldea - membru, reprezentant PD.
Declaratiile au fost facute, ieri, la Alba Iulia. "Independenta Justitiei nu inseamna dreptul de a te substitui altor puteri in stat.
Seful statului a fost taxat ieri de ministrul Justitiei pentru "o serie de erori" din discursul rostit duminica la Alba Iulia.
In discursul tinut in fata a peste o mie de persoane prezente la Alba Iulia la lansarea candidatilor PDL pentru alegerile locale, Emil Boc a facut apel la liberalii care se simt tradati sa se alature partidului condus de el, "pentru a nu cadea in plasa lui Tariceanu si a lui Iliescu".
Vicepretedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca PNL nu dorette sa se amestece in lupta pentru Primaria Capitalei, deoarece in turul doi se lupta "doi FSN-itti", "doctorul Oprescu cu vametul Blaga", care nu au doctrine ti nu au principii.
Pe lista persoanelor chemate in judecata de Dragu Togan se numara Sorina Tatara - sefa Serviciului Gestionare a Resurselor Umane, Bojoc Sorina Iulia - director executiv in cadrul Directiei Juridice, Nedelcu Alina Georgeta - consilier juridic si Capatana Catalina - consilier juridic, in fruntea listei gasindu-se Eugen Durbaca, fost presedinte al Consiliului Judetului Galati.
Cristea Victor Porgras Ana Andries Elena Budileanu Veronica Plesu Andreea Badiu Teodora Paul Buta Valentina Onet Dr. Negulescu Iulia Pc. Pr.Prof. Costel Bulgaru Pc. Pr. Lucian Petroaia
Plecarea lui Ogrizko din Guvern este a doua de anul acesta. Ministrul de finante Viktor Pinzenikre a demisionat si luna trecuta, din cauza divergentelor cu premierul Iulia Timosenko.
Serviciile de securitate ucrainene sunt subordonate presedintelui Viktor Iuscenko, aflat in conflict cu premierul Iulia Timosenko, aflata in prezent la Paris.
Curtea de Apel Alba-Iulia a respins printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de Vasile Todea, directorul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Alba (APM Alba), au declarat reprezentantii Centrului Independent pentru Protectia Mediului Sebes.
Odata inceput procesul, stramutarea lui la Constanta a intervenit dupa ce, la ultimele doua infatisari la Curtea de Apel Alba Iulia, inculpatii au cerut si au si obtinut amanarea judecatii pe motiv de lipsa de aparare.
Mai exact, este vorba despre 18 locuinte, patru cladiri parter plus un etaj, in care vor sta cate patru familii si una in sistem duplex", a declarat viceprimarul localitatii Valu lui Traian, Iulia Fratila (foto), care a mai precizat ca a fost facut si proiectul tehnic si studiul de fezabilitate, pentru locatia de pe strada Stadion.
Pesedistii si-au instalat deja un director la Casa Judeteana pentru Asigurari de Sanatate Gorj - Daniel Titu Bondoc, ginerele fostei sefe a TSD Gorj, Iulia Vana.
La lansarea candidatilor PD-L pentru alegerile europarlamentare au fost prezenti ministrii Vasile Blaga, Elena Udrea, Monica Iacob-Ridzi, candidatii Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu si Cristian Preda, alaturi de vicepresedintele PD-L Raluca Turcan si de primarii municipiilor Alba Iulia si Targu Mures.
Libia si Ucraina au semnat marti, la Tripoli, acorduri de cooperare mai ales in domeniile nuclear civil si aparare, la incheierea unei vizite a premierului ucrainean Iulia Timosenko (foto).
are 2%, dupa ce, la inceputul mandatului, avea peste 60% incredere! Favoriti la presedintia Ucrainei sunt acelasi Ianukovici, cu 27% si actualul premier, frumoasa si artagoasa Iulia Timosenko, cu 16%.
Viktor Ianukovici a obtinut 35,39% din voturi duminica, iar Iulia Timosenko, eroina "Revolutiei Portocalii" prooccidentale din 2004, 24,97%, conform rezultatelor oficiale dupa numararea a 90% din buletine.
Ele au precizat de asemenea ca nu au putut organiza acelasi tip de protest in Dnipropetrovsk, unde va fi prezent celalalt candidat, Iulia Timosenko, pentru ca nu isi permit sa calatoreasca in afara orasului Kiev.
La fel de graitor este faptul ca, initial, liderii noii grupari doreau sa organizeze Congresul la Alba Iulia, un alt loc simbolic, exploatat pana la satiu de cercurile nationaliste.
google-analytics.com