Cautare

416 de rezultate pentru "iulia" (3.16 secunde)
Imi amintesc ca la primul 1 Decembrie sarbatorit de oficialitati la Alba Iulia, premierul de atunci a socotit firesc sa dirijeze huiduielile ce acopereau vorbele pe care incercau sa le rosteasca liderii Opozitiei, Corneliu Coposu si Radu Campeanu.
Medicii legisti au descoperit cauza mortii in cazul Flaviei, eleva de 17 ani care s-a stins din viata intr-o sala de fitness din Alba Iulia.
Un tanar si-a omorat copilul de un an dupa un schimb de mesaje cu fosta iubita, intr-un apartament inchiriat din Alba Iulia, in timp ce politistii nu au fost lasati de proprietar sa sparga usa.
Peste 100 de romi au fost scosi de jandarmi si de politisti in afara orasului Alba Iulia, dupa ce autoritatile au constatat ca femeile si copiii erau trimisi la cersit.
Peste 100 de romi au fost scosi de jandarmi si de politisti in afara orasului Alba Iulia, dupa ce femeile si copiii au fost surprinsi la cersit.
Avem primul interviu cu Iulia, fosta sotie a lui Alex Bodi! A trecut multa vreme de cand nu si-a mai facut aparitia in peisajul monden, dar noi am prins-o si am luat-o la intrebari!
Dosarele militare rusesti secrete au fost intocmite in perioada 2008-2014. Iulia Navalnaia: ... Iulia Navalnaia: Putin este in stare de orice, nu se poate negocia cu el.
La randul sau, Adrian Nastase, prezent ieri la Alba Iulia, a declarat ca Traian Basescu a actionat “incorect si iresponsabil fata de interesul national“ al Romaniei, acuzand fraudarea alegerilor si solicitand repetarea scrutinului electoral.
Dupa Weber si Daianu, pe locul al treilea se afla Adina Valean - vicepresedinte al grupului ALDE, urmata de Cristian Busoi, deputat si europarlamentar, de Ramona Manescu, Mogor Csibi, Stejarel Olaru, Iulia Huiu, Horia Toma, Cristian Anghel.
Pentru cunoscatorii realitatilor PD-iste, surprinzatoare a fost prezenta primarului din Alba Iulia, Mircea Hava, printre semnatarii scrisorii - greutatea lui Hava in partid si apropierea sa de Traian Basescu fiind deja de notorietate.
Astfel, in conformitate cu declaratiile pe care ministrul Blaga le-a facut in cursul zilei de sambata, la Alba Iulia, cu privire la chestorii "obositi”, se pare ca a venit randul chestorului Jipa sa se pensioneze.
El a explicat ca pe parcursul intregii campanii electorale pentru alegerile generale a fost prezent, alaturi de mai multi lideri ai Aliantei PNL-PD si in special alaturi de Mona Musca, la Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Alba Iulia si in alte orase pentru a sustine candidatii Aliantei si candidatura lui Traian Basescu.
Fostul deputat Madalin Voicu a anuntat ieri intr-o conferinta de presa desfasurata la Alba Iulia ca va constitui un Consiliu National al Rromilor, o structura strict etnica, apolitica, care se doreste sa fie o alternativa la Partida Rromilor.
Am fost impreuna la Iasi, am fost impreuna la Alba Iulia, vom merge impreuna in toata tara. Jurnalul National: Instanta suprema a decis condamnarea lui Adrian Nastase la doi ani de inchisoare.
Neculai Ontanu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Dragos Vasile Frumosu (Uniunea Social Liberala), Catalin Lucian Iliescu (Partidul Democrat Liberal), Radu Mihai Popa (PP-DD), Cristian Florin Gheorghe (Partidul Verde), Ion Dumitru (Partidul Socialist Roman), Marin Badea (PAS), Irina Militaru (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ionel Chircu (Partidul National Democrat Crestin), Marin Stoica (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Nicolae Varbanciu (PP-PS), Petre Chirica (PNG-CD), Petre Raducanu (PRM), Bogdan Andrei Mustata (Partidul Forta Civica), Radu Balaban (PER) si Iulia Ichim (Partidul Poporului).
Iulia Popovici, critic literar; Prof. dr. Mihai Retegan, DHC Universitatea Ovidius, Constanta, Departamentul de Istorie a Romanilor, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti;
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si Comisia de Cercetare a Averilor de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au solicitat Camerei Deputatilor copii dupa declaratiile de avere depuse la inceputul si sfarsitul mandatului in cazul a 13, respectiv 3 fosti deputati.
El a criticat ieri la Alba Iulia, atitudinea politica a colegilor de Alianta, cerandu-le public democratilor sa-si asume responsabilitatea guvernarii.
PSD ar putea demara procedura de suspendare a presedintelui Senatorul PSD George Maior a anuntat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Alba Iulia, ca este foarte posibil ca partidul sau sa declanseze procedurile de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
In prezent, Mirela Iacob ocupa functia de director general al ziarului, in timp ce Iulia Nueleanu este redactor-sef al publicatiei.
google-analytics.com