Cautare

416 de rezultate pentru "iulia" (3.45 secunde)
Curtea Suprema Administrativa din Ucraina a acceptat sambata retragerea recursului depus de premierul Iulia Timosenko in vederea invalidarii rezultatului alegerilor prezidentiale, castigate de rivalul sau prorus Viktor Ianukovici.
UNPR s-ar putea lansa la Alba Iulia, de 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
Augustin Zegrean, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Valentin Zoltan Puskas Jurnalul National informeaza:
Ca Presedinte al Romaniei, imi propun sa redescoperim impreuna ideea de unitate nationala, spunea in urma cu doua zile dl Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, la Alba Iulia, cu prilejul festivitatilor dedicate Zilei Nationale, preluand mesajul central al campaniei prezidentiale a lui Victor Ponta.
Desi s-au vehiculat multe nume care ar fi interesate sa cumpere CET II Oradea, cea mai doritoare a ramas totusi MA&D Power Engineering SPA din Alba-Iulia, care a participat doar de ochii lumii la una din licitatii, dar fara a indeplini toate conditiile impuse de lege.
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National "Iulia Hasdeu", care si-a facut recent debutul literar la Cenaclul din orasul Galati. ... Alina Avadanei scrie si la revista "Idealuri" editata de Colegiul National "Iulia Hasdeu".
Recunoscuta pentru aparitiile unice si pentru preferintele atipice in materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier impresionat, din aur de 22k si 18k, care a apartinut uneia dintre cele mai mari colectionare de arta romaneasca, Marina Dimitropoulos, fosta sotie a lui Konstantinos Karamanlis, presedinte al Greciei de doua ori.
Mihai castiga fara drept de apel si la 1 noiembrei 1599 intra triumfator in Alba-Iulia, in timp ce ghinionistul Andrei Batory este prins si ucis de secui pe cand incerca sa treaca in Moldova.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... De asemenea, Iulia Darie conduce si firma Il Textile.
In cadrul targului produselor traditionale si naturale, produse in ferme si gospodarii taranesti din Piata Amzei, Iulia Corau, patroana pensiunii Ancuta, se ocupa de standul Sarmale ca in Maramures.
Am intalnit-o aici pe Iulia Corau, ce poarta costumul maramuresean, cu camasa impodobita cu dantela lucrata de mana si fusta cu vraste rosii, verzi si negre, asa cum au purtat, din veac, mama, bunica si strabunica ei!
Ea a ajuns la Alba Iulia de la Cluj, unde a venit cu un avion din Franta. ... Fata lui Adrian Iovan a mers in cursul zilei si la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia pentru a primi bunurile tatalui sau ramase in posesia procurorilor.
Iar, Duminica 1 Decembrie 1918, suveranii romani au dat o masa de gala la Palatul Regal din Bucuresti, in timpul careia a sosit si telegrama de la Alba Iulia vestind unirea Transilvaniei cu Romania.
Iulia Corau din Botiza, Maramures, este prezenta in luna decembrie cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Universitate. ... Aici, vom avea seri maramuresene cu colindatori si plimbare cu sania sau cu caruta", ne-a spus Iulia Corau.
Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Iulia Corau din Maramures. ... De aceasta afacere se ocupa Iulia Corau, o iubitoare a artei populare romanesti.
Iulia Zeana, medic dentist. ... Iulia Zeana spune ca folosirea bicarbonatului de sodiu (cel de bucatarie) impreuna cu pasta de dinti este utila pentru igiena dentara.
Iulia Belc, director medical al Premier Palace SPA recomanda hidrocolonoterapia, o procedura moderna, practicata cu rezultate exceptionale in intreaga lume, eficienta in detoxifierea generala a organismului, optimizarea proceselor fiziologice, stimularea proceselor metabolice si limfatice. ... Iulia Belc.
Potrivit specialistului Iulia Belc, pe timpul verii, acestea sunt cele mai frecvente cauze ale durerilor de spate acute, atat in cazul persoanelor care au afectiuni ale coloanei vertebrale, cat si al celor care nu au un astfel de istoric medical.
- Lucian Sova - Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Claudiu Manda -Vicepresedintele Senatului, presedinte al Comisiei de control al SRI - Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Marius Bostan, fost Ministru al Comunicatiilor, initiatorul Dezbaterii Nationale Smart City si al proiectului de la Alba Iulia 10.00-11.15 Panel Administratie â€" Nevoile cetatenilor, administratiei, investitorilor, comunitatilor locale si vizitatorilor Reprezentantii oraselor vor discuta despre nevoile de dezvoltare, despre solutiile personalizate pe care le pot adopta pentru a investi in viitorul acestora si in bunastarea cetatenilor lor, dar si despre barierele administrative.
El se numeste Adrian Nastasea€œ, a declarat Basescu in fata publicului din Alba Iulia. ... a€žDaca va exista un singur ministru corupt in guvernarea mea, va asigur ca-l execut cu mana mea, in fata poporuluia€œ, si-a asigurat Basescu electoratul din Alba Iulia.
google-analytics.com