Cautare

430 de rezultate pentru "italian" (2.67 secunde)
In cea de-a doua parte, artistul italian a fost acompaniat de Orchestra Simfonica Bucuresti, promitand la finalul show-ului ca va reveni in Romania. ... Este singurul cantautor care a castigat marele premiu al Festivalului de la Sanremo si singurul cantaret italian care a castigat concursul Eurovision, in 1990.
Serata a purtat semnatura Made in Italy si a facut cunostinta invitatilor cu spiritul italian autentic si cu conceptul La Bella Figura. ... Invitatul serii a fost Paolo Drago - CEO Drago SpA care a impartasit cu invitatii cateva dintre secretele savoir-faire-ului italian.
Rezumatul filmului Filmul este inspirat de relatarile cuprinse in trei pagini ale romanului Kaputt al scriitorului italian Curzio Malaparte, in care acesta vorbeste despre vizita sa la Iasi, la o zi dupa pogromul suferit de populatia evreiasca din oras.
Ea comemoreaza ziua in care, in anul 1946, in urma unui referendum, poporul italian a decis ca forma de guvernare sa fie republica si este considerata ziua in care s-a nascut democratia in Italia.
Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la varsta de 96 de ani, transmite sambata AFP care citeaza presa italiana.
Recent, brandul italian de accesorii Carpisa si-a prezentat produsele in cadrul a doua evenimente speciale: ... Carpisa, un brand Italian cu o istorie de peste un deceniu, este leader-ul European pe piata de posete, genti si accesorii, cu un numar de peste 600 magazine in intrega lume.
Pe 8 iulie 2009 un canal italian de televiziune a luat un interviu unei femei de 41 de ani, numita "Giovanna".
FARCAS) In iulie 2009, un canal italian de televiziune a difuzat interviul luat unei femei de 40 de ani din Sardinia, pe nume Giovanna Podda (foto), care afirma ca a fost, de repetate ori, rapita de extraterestri si inseminata artificial de 18 ori, de niste omuleti cenusii, iar ultima oara si de aratari dintr-o alta rasa.
Cum vor scapa consumatorii de regulizare si de consumul estimat Companiile din Romania ale grupului energetic italian Enel au inceput sa instaleze primele 30.000 de contoare electronice inteligente (smart meters).
A treia editie a evenimentului Italian Wine and Food Day a avut loc recent, la Sala Panoramic, la Hotelul Marshal Garden Bucuresti, fiind organizata de catre Agentia Italiana pentru Comert Exterior Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Anton Bancila, tehnolog maistru in arta culinara la Nordic Import Export SRL, si Nicolae Ghetu, tehnolog bucatar cofetar pe HoReCa, au participat recent la Italian Wine & Food Day ce s-a desfasurat la Hotel Marshal Garden.
Stiffan Paolo de la firma Salumificio Sant'Orso a participat recent la Italian Wine & Food Day ce s-a desfasurat la Hotel Marshal Garden. ... produsele pe care le facem in Romania sunt cu specific italian.
Evenimentul Italian Beauty and Care Day va avea loc pe 15 iunie, intre orele 12:00 - 17.00. Pentru informatii si inregistrare:
In deschiderea lucrarilor va fi proiectat The Fifth Element, scurt film de promovare a sistemulul agroalimentar italian realizat de ICE. ... Seminarul se va incheia cu interventia unui antreprenor italian care activeaza in domeniul local HO.RE.CA.
Charles Riecker a fost omul care l-a adus la Opera Metropolitan pe marele tenor italian Mario del Monaco, cel mai mare Otello, a carui imprimari erau de referinta pentru mine.
O gradina construita de un italian dupa modelul celor aristocrate din Vestul Europei, unica in Romania, a devenit punct de atractie pentru turistii din toate colturile tarii.
Femeia impuscata mortal la sfarsitul anului trecut la Vanju Mare de catre sotul italian putea fi salvata. Stia ca va fi ucisa de barbat.
"Sa impartaseasca doar preotii vaccinati", propune un episcop italian. Vaccinarea este un act de iubire, spune episcopul Antonio Napolioni. Acum un an, Papa Francisc a deschis campania de vaccinare la Vatican.
Ce ne-a fost noua insa greu sa intelegem a fost reprezentat de cazul articolelor aparute in acel ziar italian, care ne facea cu ou si cu otet. ... Nu era portavoce pentru parerea Italiei despre noi, nu reprezenta parerea intregului popor italian.
Insa, in cazul jignirilor aduse Romaniei si romanilor de ziarul italian care ne facea natia de doi bani, a fost nevoie intai de reactia mass-media din Romania pentru ca ministerul si ambasadorul nostru in Italia sa deschida gura?
google-analytics.com