Cautare

402 de rezultate pentru "isj satu marehey1" (3.05 secunde)
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Dan Petrescu Stadion: Municipal (Botosani) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei), A1: Ciprian Dansa (Satu-Mare), A2: ... Vidican Rares (Satu-Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Voda (Alba-Iulia)
Producatorul german de armament Rheinmetall va deschide un centru de mentenanta la Satu Mare. Potrivit unui purtator de cuvant al Companiei, citat de Reuters, aici va fi reparat armamentul greu folosit in razboiul din Ucraina.
Grigoriu Mircea Mihail (Bucuresti), A2: Necula Mihaita (Bucuresti) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Vidican Rares George (Satu Mare). ... Dansa Ciprian Florin (Satu Mare). Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) . Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucuresti)
O fetita de doar sase luni din Satu Mare a murit in ambulanta, in drum spre spital.
Cu ceva mici exceptii, aproape toti directorii aflati la conducerea unor institutii ale statului - Narciz Amza, inspector scolar general din cadrul ISJ Constanta, Stere Sponte, directorul Oficiului Cadastru si Publicitate Constanta, Oscar Benes, directorul Casei de Pensii, Vasile Petro, comisar sef la Garda de Mediu Constanta, Ionel Manafu, directorul Directiei "Apele Romane" Dobrogea Litoral, au "bifat" aspectele pozitive ale activitatii subordonatilor pe anul 2006.
Deocamdata nu m-am gandit la ISJ. Dar, probabil ca voi face o ierarhizare in evaluarea institutiilor descentralizate. Rep.: In legatura cu presedintele Nicusor Constantinescu, caruia i-ati contestat, si dumneavoastra, si colegii, legalitatea numirii, in contextul unei sedinte de Consiliu controversate, ce veti face, acum, ca sunteti prefect?
subprefect - Adrian Nicolaescu, schimbari la nivelul OJPC - unde s-a vehiculat numele democratului Hristu Tararache, ISJ sau Directia de Ape… Cat de adevarate erau discutiile, ramane de vazut.
Cat priveste recentele atacuri lansate la adresa ei de catre fostul sef al ISJ Constanta de pe vremea PSD-ului, Petrica Miu, Narciz Amza este impaciuitoare, considerand ca doar se speculeaza momentul:
Iar pana atunci - zice-se - este timp suficient sa se lamureasca apele si sa se decida noul sef al ISJ Constanta.
In aceste conditii, am adus la cunostinta opiniei publice faptul ca cei doi inspectori sunt cercetati de Serviciul Politiei Economice de luare de mita si trafic de influenta, fapt infirmat cu vehementa de fostul inspector general adjunct al ISJ Constanta, Constantin Caracoti.
In cadrul Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) s-a stabilit ca reorganizarea va fi pusa in aplicare pana la finele acestei luni.
Trecand peste panseurile de viata ale inspectorului general al ISJ Constanta, Dima Zainea - care numai sanatoase nu sunt -, dupa toate aparentele, aceste cursuri vor fi interesante.
Potrivit inspectorului scolar general al ISJ Dolj, profesor Diana Busoi, "elevilor si profesorilor le-au fost puse la dispozitie de catre unitatea de invatamant gazda toate spatiile necesare.
In deschiderea activitatilor, profesorul Lungoci Toma, inspector de specialitate in cadrul ISJ Dolj, a vorbit despre etapele integrarii europene a Romaniei si despre semnificatia acestei zile.
Dupa mai multe discutii, in ianuarie 2005, Constantin Busoi, fost inspector-sef al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, a fost adus consilier pe probleme de invatamant, iar cateva luni mai tarziu, la sfarsitul lunii aprilie, Constantin Serbanoiu pe probleme privind drepturile omului si revolutionari.
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj in colaborare cu inspectorii invatamantului primar au decernat, ieri, 296 de premii si mentiuni, dintre care 46 de premii speciale, celor mai buni elevi din clasele I-IV.
In ceea ce priveste situatia la nivel de judet privind reparatiile din scoli, purtatorul de cuvant al ISJ a sustinut ca "in majoritatea scolilor lucrarile de igiena si reparatii curente vor fi finalizate pana la inceperea anului scolar.
Laurentiu Mironescu a mai adaugat ca vizavi de "spinoasa" problema au existat insa si sefi de institutii care au inteles ideea si care i-au transmis respectivele materiale, cum ar fi Narciz Amza, inspectorul general scolar al ISJ Constanta si Mircea Banias, directorul general al CN APMC.
google-analytics.com