Cautare

403 de rezultate pentru "isj satu marehey1" (3.19 secunde)
SC AL & LIFE SRL Satu Nou de Sus, jud. ... Agentii economici responsabili de punerea pe piata a produselor de mai sus (cu exceptia SC AL & LIFE SRL Satu Nou de Sus, care nu mai fabrica din ianuarie) au fost sanctionati.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Compania este prezenta totusi in Romania inca din 1995 si are in componenta o divizie de vanzari si marketing in Bucuresti, precum si fabrica de masini de gatit de la Satu Mare, din care detine 99,52% dintre actiuni.
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... Pentru reabilitarea tronsonului la limita judetelor Bihor si Satu Mare, 47 km (DN 19), s-au inscris:
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
Maramures), Sala Mare a Teatrului Municipal Luni 13 mai 2013, ora 19:00, SATU MARE (Jud. Satu Mare),Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Miercuri, 15 mai 2013, ora 19:00, ZALAU (Jud.
Matematica, mai mult o arta decat o stiinta Andrei este din Satu Mare. ... Tatal si sora lui Andrei, cu patru ani si jumatate mai mica, au venit de doua ori din Satu Mare la spital.
La finele lunii martie 2011, dupa o suita de declaratii si interpelari antiguvernamentale si antiprezidentiale, am fost invitat la ANI, pentru a fi instiintat ca a fost declansata din oficiu procedura de verificare a averii mele si fiicei mele minore (11 ani), avere compusa dintr-un apartament cu 3 camere in Satu Mare, un teren de 14 ari in satul natal (Dabaca, judetul Cluj) si un cont pentru salariu (la Banca Transilvania).
- Altfel spus, un pacient din Satu Mare care nu putea beneficia de explorarea angiografica, adica utilizarea razelor X si a substantei de contrast pentru a vizualiza sistemul vascular, va putea face aceasta investigatie la Satu Mare.
Printre cele mai populare destinatii de anul acesta, se numara strandul de la Praid, Lacul Ursu din Sovata, Lacul Colibita, Strandul Nord Vest Termal Park din Satu Mare, Baile Figa, Aquastar Satu Mare si Ocna Sugatag.
Sunt cercetati penal mai multi functionari din cadrul consiliului judetean Satu Mare si DSP Satu Mare, care ar fi coordonat acest centru.
Trei mii de astfel de certificate covid au iesit de la un centru de vaccinare amplasat chiar in incinta Vamii Petea din Satu Mare.
Un barbat din Satu Mare a devenit suspect principal intr-o crima nerezolvata de opt ani, fiind banuit ca a ucis-o pe actrita Gabriela Dorgai, dupa ce a fost arestat pentru ca si-a batjocorit propria fiica.
Este invazie de ciori in municipiul Satu Mare. Pasarile au pus deja stapanire pe toate parcurile publice, iar autoritatile se declara depasite de situatie.
Descoperire socanta intr-o padure din Satu Mare. Trupul neinsufletit al unui medic stomatolog, dat disparut de familie inca de ieri, a fost gasit de politisti in apropierea localitatii Baba Novac.
Autoritatile sanitare din Satu Mare sunt in alerta, dupa ce zeci de copii de la doua gradinite au facut enterocolita.
O angajata a Spitalului Satu Mare a fost filmata in timp ce ducea la masina saci cu faina si ulei
Interventie in forta a politistilor si jandarmilor in fata unui bar din Satu Mare dupa ce mai multi barbati au provocat un scandal urias.
Profesorii unui liceu din Satu Mare sunt terorizati de elevi. Unii profesori refuza sa mai vina la ore de frica elevilor.
google-analytics.com