Cautare

617 de rezultate pentru "isj olt" (3.00 secunde)
40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
1 la Contractul Colectiv de Munca, inregistrat la Directia Muncii Olt, s-a stabilit, prin consens intre patronat si sindicate, prelungirea aplicarii CCM la nivelul Alro pe o perioada de un an, pana la data de 31 decembrie 2009.
Recent, autoritatile din judetul Olt au declarat ca primarii nu apeleaza la aceste facilitati, o posibila explicatie fiind temerile ca din colectarea taxelor nu vor fi adunate sume suficiente pentru platirea creditelor. ... Recent, autoritatile locale din Olt au facut declaratii legate de accesarea creditelor de catre primarii din judet.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Si locuitorii din Mehedinti si Olt au reusit sa faca economii in plus. ... Locuitorii din Olt au acumulat bani sub forma de depozite, mai mult cu un milion de lei fata de luna precedenta, populatia totalizand depozite de 704 milioane de lei.
PROFI inaugureaza astazi alte sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov. ... In acelasi format, magazinul din Draganesti-Olt, judetul Olt, se afla pe str.
Fotbalistii de legenda ai Universitatii vor juca duminica la Ianca, judetul Olt, cu prilejul inaugurarii bazei sportive "Sebastian Domozina" ... Dovada sta faptul ca duminica, la Ianca (judetul Olt), locul de nastere, va fi inaugurata o baza sportiva ce va purta numele "Sebastian Domozina".
Tudora Marinela Duna din Draganesti, Olt, participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea MTR.
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
Acesta a derapat, a patruns pe contrasens, unde s-a lovit cu un autoturism marca Skoda, inmatriculat in Olt, care se deplasa in sens opus. In urma evenimentului au rezultat doua victime, respectiv conducatorii celor doua autoturisme", a declarat Cristian Badita, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Olt.
Aici, dar si in Draganesti Olt, unde a avut loc scandalul trupele speciale ale politiei au fost mobilizate toata noaptea. Incaierarea a inceput intr-un bar din Draganesti Olt. ... La Draganesti Olt, politistii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a intamplat.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Din primele cercetari, politistii sustin ca tanara a zburat pur si simplu cu masina in Olt pentru ca a condus cu viteza.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Oficialii divizionarei secunde FC Olt au ajuns la o intelegere cu atacantul Adrian Ganea, fotbalist care a evoluat ultima data la FC Timisoara. ... Cred in mentinerea in esalonul secund, altfel nu alegeam FC Olt", a declarat, pentru gazetanoua.ro, atacantul Adrian Ganea.
Atat de tare lumina ca, desi pana la Olt sunt 4 km, vedeam luciul apei. ... Martorul Petre Eremencu relata o observatie avuta in Piatra Olt, judetul Olt:
Mihai Nita, candidatul PD-L Olt pentru postul de senator in Colegiul nr.1, a fost reclamat de adversari de la PNL si PSD la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si la BEJ, pentru discursul folosit in campanie. Purtatorul de cuvant al PNL Olt, Cristian Bircea, a declarat:
"Vor fi colegi si din Dolj, si din Olt, si din Valcea, si din Gorj, si aici vorbesc de judetele care au performat la alegerile parlamentare, care ne vor reprezenta la Bucuresti.
google-analytics.com