Cautare

1303 de rezultate pentru "isj alba" (8.00 secunde)
Conform unora dintre martori, ele urmareau o lumina alba care se misca pe cer. ... Nu a existat, desigur, nicio referire la lumina alba puternica, aflata mai intai in miscare lenta, apoi oprita deasupra crestei, iar in cele din urma disparand la sosirea avioanelor de vanatoare.
ALBA.
Fostul presedinte al PSD Alba, deputatul Liviu Mugurel Sarbu, s-a inscris in PD, parlamentarul urmand sa fie, cel mai probabil, candidatul democratilor la viitoarele alegeri pentru Primaria municipiului Sebes.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
Aries, s-a incheiat fara nicio inundatie t Aceeasi remiza alba a fost consemnata si la Rm.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
Zilele trecute, primarul localitatii Poarta Alba, Vasile Delicoti, s-a aflat la Cancelaria Primului-Ministru, pentru a depune documentatia in vederea accesarii de fonduri pentru constructia unei baze sportive.
Pe langa salariile de invidiat, la Penitenciarul Poarta Alba (foto), din cei aproximativ 500 de angajati, 10 gardieni se "lafaie" pe banii statului impreuna cu familiile lor in apartamentele sau garsonierele inchiriate de la diverse persoane din Constanta.
O persoana a reusit sa fure ieri aproape patru mii de euro de la o casa de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, dupa ce a atacat-o pe casiera.
UNPR s-ar putea lansa la Alba Iulia, de 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
Este declaratia facuta de premierul Emil Boc care se afla la Alba Iulia, acolo unde au loc alegeri locale la PD-L. Noua Alianta a devenit subiect principal si la Alba, acolo unde democrat liberalii aleg o noua conducere a organizatiei locale.
Deputatul de Alba Clement Negrut, care si-a anuntat vineri demisia din PDL, a declarat ca reproseaza partidului ca a iesit din limitele programului de guvernare si si-a parasit total electoratul, inscriindu-se "pe o traiectorie gresita" din punct de vedere politic, potrivit Mediafax.
Deputatul Clement Negrut, prim-vicepresedinte al PDL Alba, a demisionat, ieri, din toate functiile politice, acuzand ca in partid nu exista democratie si spunand ca PDL are nevoie de "o revolutie, completata de reforma".
Ne-au adus in Casa Alba (n.r. ... Nu eram multi militari in Casa Alba. ... Si la "Casa Alba", ce ati facut 36 de ore?
De profesie sociolog, Lazaroiu s-a mai facut cunoscut prin ideea aparitiei unui nou proiect politic - "Alba ca Zapada" - pe care multi l-au considerat planul B al lui Traian Basescu in cazul in care va dori sa se distanteze de PDL. "'Alba-ca-Zapada' va fi conceptul-cheie al anului 2012.
Alba-neagra cu harta tarii (Autor: ... Din acest motiv, s-a ajuns in situatia in care garantul Constitutiei joaca alba-neagra cu harta tarii.
cat de POPULARA va fi Alba ca Zapada.
Intrebat ce parere are de numele "Alba ca Zapada", vehiculat de Sebastian Lazaroiu, Becali a raspuns: ... Daca ii spune Alba ca Zapada, alba ca zapada va ramane".
Geoana e Alba ca zapada (Autor: ... Practic, noul partid are toate sansele sa fie celebra Alba ca Zapada, atat de anuntata de politologii de serviciu ai puterii.
e cusuta cu ata alba, o chestie intortocheata si trasa de par. ... In sine, repet, mi se pare totul cusut cu ata alba. ... " "Procesul lui Adrian Nastase mi se pare cusut cu ata alba.
google-analytics.com