Cautare

1304 de rezultate pentru "isj alba" (3.19 secunde)
Noi, PSD, suntem gata sa trecem mai departe, suntem organizatia care trebuie sa aleaga prima, insa colegii nostri au alta opinie", a declarat Prioteasa, referindu-se la faptul ca, in virtutea dreptului PSD la prima optiune, mentionat in protocolul de guvernare, acest partid a ales sa-si instaleze propriul om la conducerea ISJ Dolj.
Prioteasa nu a ascuns ca "prima institutie pe care am ales-o si am anuntat-o de la inceput este Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj", spunand ieri ca nu poate deocamdata sa nominalizeze persoana care ar urma sa-i ia locul pedelistei Diana Busoi, deoarece PSD are "cel putin zece propuneri" pentru conducerea ISJ.
Inspectorul sef al ISJ Constanta, Petrica Miu, sustine ca nota primita, miercuri, din partea Ministerului Educatiei, prin care inspectoratele scolare sunt solicitate sa ia masuri pentru incadrarea in limitele cheltuielilor cu personalul, nu este o noutate.
Scolile au nevoie de dotari Nici reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj nu se lasa mai prejos cand vine vorba de realizari, considerand ca "invatamantul a fost printre primele domenii care au reusit sa mearga spre standarde europene".
In cadrul intalnirii pe care a avut-o ieri cu directorii tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar din judet, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj le-a trasat sarcina directorilor sa depuna cel putin doua proiecte pentru fiecare scoala, pentru a obtine fonduri europene.
Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj se declara multumita de modul in care directorii unitatilor de invatamant au raspuns acestui prim exercitiu de proiecte pentru accesarea fondurilor structurale.
Scoala Tia Mare (unitate de invatamant de centru, cu alte doua unitati arondate) a primit si a inaintat la randul sau 136 de solicitari, Grupul Scolar Agricol Corabia are 130, iar Scoala din Izbiceni a depus aproximativ 100 de solicitari.Desi discutii cu privire la eliberarea, in cateva cazuri, a cate doua adeverinte de venit, cea de-a doua specificand un venit mai mic decat prima, au tot fost anul trecut, faptul ca ISJ nu are posibilitatea sa verifice in teren veridicitatea aspectelor din actele depuse la dosar face ca in continuare sa existe primarii "campioane" la eliberarea de adeverinte care atesta venituri minime.Chiar daca responsabilii din cadrul ISJ au impus scolilor un termen-limita - 15 aprilie - pentru prezentarea situatiei privind solicitarile, astfel incat datele sa poata fi introduse in baza nationala, directorii continua sa vina si in aceasta saptamana, calendarul national specificand drept termen-limita 20 aprilie.
Mai mult, Andreea Paunescu, putatorul de cuvant al ISJ a subliniat ca mai multi profesori vor fi nevoiti sa lucreze pe mai multe norme incomplete, intrucat 1.022 sunt netitularizabile complete, iar alte 1.861 de posturi sunt netitularizabile incomplete.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Un alt Rus se da la Nastase In acelasi timp, fostul presedinte al PSD Alba, avocatul Ioan Rus, a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru presedintia filialei judetene si a acuzat conducerea din Alba a partidului, dar si pe cea nationala, de “purtari dictatoriale“.
"alba-neagra". Am "filmat-o" cu incetinitorul pe organizatoarea de "alba-neagra" politica, Alina Mungiu Pippidi - (AMP), la emisiunea lui Robert Turcescu, ca sa detectez momentul cand "fura". ... Alt stop-cadru din emisiune, alte scamatorii tip "alba-neagra". ... Destui organizatori de "alba-neagra" s-au chivernisit la Berlin pe seama naivitatii unor trecatori.
Pe data de 2 aprilie am venit la Constanta si a trebuit sa dau cu subsemnatul la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, dupa ce un detinut m-a reclamat ca i-am furat mancarea in perioada cand eram director la Penitenciarul Poarta Alba.
Domeniul public al comunei Poarta Alba este mai sarac, de cateva zile, cu un imobil.
Unirii - Piata Unirii - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Burebista - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Basarabia - Piata Alba Iulia - Piata Unirii - dreapta, pe Bd.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Masacrul de la Fantana Alba:
"Vreau sa ma impac cu toti, sa ma ierte orice om pe care l-am suparat", au fost primele cuvinte ale lui Gigi Becali la iesirea din penitenciarul Poarta Alba.
Cursa pentru Casa Alba a fost, si de aceasta data, pasionanta. ... Cat priveste politica americana din urmatorii patru ani, ar fi iluzoriu sa se mizeze pe o schimbare spectaculoasa, indiferent cine va conduce de la Casa Alba.
La sfarsitul anului 2011, Bassett a fost implicat in trimiterea la Casa Alba a doua petitii.
Biroul de presa al Partidului Romania Mare - Constanta a anuntat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca intreaga organizatie a Partidului Democrat din comuna Poarta Alba (110 membri, 2 consilieri locali si un viceprimar) a trecut la partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com