Cautare

1303 de rezultate pentru "isj alba" (3.16 secunde)
Trecand insa la prezenta fostului inspector scolar general Petrica Miu, respectiv a fostului inspector general adjunct Constantin Caracoti, la conferinta de presa, acestia au declarat ca si-au da demisia de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean atat pentru ca nu sunt de acord cu politica noului ministru al Educatiei si Cercetarii, dar si din cauza ultimului control al MEdC in cadrul ISJ Constanta.
ISJ Dolj nu are bani pentru decontarea navetei elevilor. ... Desi este sfarsitul lunii mai, ISJ Dolj nu are nici acum bugetul aprobat de Ministerul Educatiei, lucrand pe unul provizoriu.
Potrivit reprezentantilor ISJ Constanta, comisia de control va verifica activitatea inspectorului general, al inspectorilor adjuncti si a directorului Casei Corpului Didactic, Alexandru Milica.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj are, incepand de ieri, un nou staff.
30 de inspectori de specialitate ai ISJ Dolj au primit luni ordin de incetare a contractului de munca.
Inspectoratul Scolar, marul discordiei Pe lista neagra a demiterilor se afla si cei trei inspectori ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, dar si directoarea Casei Corpului Didactic (CCD) Dolj:
Tania Bogdan, inspector general al ISJ, crede ca ar fi mai bine daca invatamintul ar fi subordonat CJ.
Directorii unitatilor scolare, inspectorii de specialitate si sindicalistii au fost convocati ieri de urgenta de Lelioara Nicola, inspectoare generala a Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, la o sedinta administrativa, pentru a anunta demiterea inspectorilor de specialitate.
Democrat-liberalul Marius Balasa, seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Olt, a ramas, pentru a doua oara in acest an, fara sprijin politic, dupa ce, in februarie, Biroul Permanent Judetan al partidului decisese retragerea sprijinului politic si inlocuirea lui cu Marin Ionica, adjunctul de la acea vreme al ISJ.
Spargerile de saptamana trecuta la doua gradinite din Constanta trebuie sa dea de gandit nu doar directorilor acestor unitati de invatamant, dar si Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), precum si ministerului de resort.
Amintim ca Marian Sarbu, membru al Partidului National Liberal, a fost, pana in luna iunie 2007, inspector scolar general adjunct al ISJ Constanta.
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : ... Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
A urmat lansarea la 7/20 noiembrie a Manifestului privind convocarea Adunarii Nationale de la Alba Iulia, care incepea cu cuvintele Istoria ne cheama la fapte:
Fostul inspector scolar general al ISJ Timis, Dumitru Tomoni, a fost suspendat din PNL pe o perioada de sase luni, din cauza unor "aprecieri" facute de acesta la adresa Biroului Permanent al PNL Timis.
Pedelista Diana Busoi a acuzat-o sâmbata pe Ersilia Oprescu, sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), ca a demis mai multi directori de unitati scolare din Dolj pe criterii politice.
"Asteptam de la noul inspector sa imbunatateasca calitatea invatamantului constantean ca acesta sa-si recapete valorile de alta data" a declarat Liviu Brailoiu la ceremonia de investire a noului sef al ISJ.
Mult disputatul Inspectorat Scolar Judetean (ISJ) revine astfel PSD, care a mai castigat in urma "tragerilor" Directia de Agricultura, Directia de Sanatate Publica, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia pentru Prestatii Sociale, Casa de Pensii, Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura, Directia de Tineret, Inspectoratul de Stat in Constructii sau Directia Apelor.
Aceeasi Ileana Serban a fost trecuta "in carti" la un moment dat pentru un post de subprefect, alaturi de alti pedelisti care nu au prins un fotoliu de deputat sau de senator la alegerile generale, la care a candidat in Colegiul 5 Filiasi si a obtinut 25,49% din voturi.Busoi, de la ISJ la SportDiana Busoi, de pe postul de inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, este nominalizata pentru functia de conducere a Directiei de Sport.
Fiindca pregaririle pentru noul an scolar sunt pe ultima suta de metri, primarii se inghesuie in audienta la inspectorul scolar general de la ISJ Constanta, Petrica Miu. ... ), o comise de la ISJ va veni la Castelu", a declarat, pentru cotidianul "Replica", edilul Nicolae Anghel.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a primit, ieri, de la Ministerul Educatiei si Cercetarii 16 miliarde de lei, pentru a plati retroactiv liceenilor si elevilor din scolile de arte si meserii, declarati eligibili, banii acordati prin acest program.
google-analytics.com