Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (2.68 secunde)
Ion Iliescu si-a adjudecat inca o data PSD-ul. Odata cu votarea, de catre majoritatea Biroului Executiv Central al PSD, a raportului prezentat de Iliescu, victoria acestuia asupra lui Nastase nu mai poate fi pusa la indoiala. ... supozitiile sunt inutile, realegerea lui Iliescu in fruntea PSD-ului devenind o certitudine.
Abia ce fusese trimis de Iliescu ambasador la Washington. ... In decembrie 1996, Mirciulica era foarte speriat sa nu fie rechemat in tara de proaspatul presedinte Emil Constantinescu, pe atunci hotarat sa curete Romania de lichele, de securisti si de comunistii lui Iliescu.
Blogul lui Ion Iliescu: ... El lanseaza la adresa lui Iliescu si a sustinatorilor sai invective si invinuiri tipice, proferate de adversarii politici (ca si de unii propagandisti obscuri de la ziarul "Adevarul" sau altii ca ei):
- De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Presedintele Traian Basescu i-a trimis fostului sef al statului Ion Iliescu, cu ocazia onomasticii, o felicitare si un buchet de trandafiri portocalii, informeaza Mediafax. Felicitarea si trandafirii au fost trimise la biroul lui Ion Iliescu, din strada Atena nr.
Ion Iliescu a declarat ieri ca Adrian Nastase i se pare cea mai potrivita persoana pentru functia de presedinte executiv al PSD.
Ion Iliescu a criticat dur ideea unui parlament unicameral, promovata de presedintele Basescu.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca ideea lui Traian Basescu de a desfiinta una dintre camerele legislativului este un atac la democratie, dar si la adresa institutiilor statului.
DeCeNews - Iliescu-1994, Basescu-2013. ... Presedintele Ion Iliescu face o vizita fulger la Paris, inainte de Consiliu, intalnindu-se cu presedintele Frantei, Francois Mitterand. ... Ion Iliescu ii explica situatia si face un apel la prietenul sau, pentru a nu lasa Romania in afara procesului de integrare.
Iliescu analizeaza handicapul lui Ponta la prezidentiale.
"Marea revolutie globala a secolului XXI se va petrece in domeniul energetic iar alternativa la sursele clasice de energie, poluatoare, o reprezinta pe termen lung energia produsa de hidrogen", spune fostul sef de stat roman Ion Iliescu, intr-un interviu acordat in exclusivitate in studioul video Forum Invest, in preambulul forumului Energy in Central & Eastern Europe organizat pe 2-4 noiembrie 2009 la Bucuresti.
Ion Iliescu a pierdut cursa pentru presedintia Partidului Social Democrat, la Congresul organizat pe 21 aprilie 2005, de fapt in zorii zilei de 22 aprilie, cind s-au anuntat rezultatele finale. Pe 21 aprilie 2005, la 10 dimineata, Ion Iliescu era potential reales.
Ion Iliescu a pierdut cursa pentru presedintia Partidului Social Democrat, la Congresul organizat pe 21 aprilie 2005, de fapt in zorii zilei de 22 aprilie, cind s-au anuntat rezultatele finale. Pe 21 aprilie 2005, la 10 dimineata, Ion Iliescu era potential reales.
Mult asteptata scrisoare a lui Ion Iliescu, departe de a constitui intr-o demisie - dupa cum sperau unii „prostanaci”- s-a dovedit a fi un excelent material pedagogic pentru acei care isi faceau sperante ca ultimul presedinte comunist al Europei se pregatea sa traga...
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului, ca, in ipoteza in care Ion Iliescu doreste sa candideze la presedintia partidului, este liber sa o faca.
Senatorul Ion Iliescu a acceptat functia de presedinte de onoare al PSD, dar nu inainte de a pune anumite conditii. Din cate sustin anumite surse social-democrate, Iliescu i-ar fi promis lui Mircea Geoana ca-l va ajuta sa castige fara probleme sefia partidului, la alegerile care se vor desfasura duminica.
se rediteaza conflictul Iliescu-PSD din 2002? ... Pe tot parcursul lunii februarie, Iliescu intra in rolul de presedinte-premier si ataca PSD puternic, dinspre stanga.
Daca aceasta masura ar fi fost aplicata, poate n-am fi ajuns in aceasta situatie halucinanta, in care presedintele Iliescu emite miercuri un decret de gratiere, in aceeasi zi premierul Nastase semneaza documentul, dar vine joi si spune ca nu stie nimic, pentru ca vineri s-o dea la intors cu motivul pueril ca n-a citit cu atentie hartia pe care si-a pus apostila, iar cateva minute mai tarziu sa aflam ca seful statului s-a razgandit si a revocat actul prin care Miron Cozma fusese deja pus in libertate.
Nu oricum, ci chiar in momentul ales de candidatul la presedentia tarii, Ion Iliescu, sa viziteze electoral Botosanii, obtinind astfel efectul sinergic din unirea popularitatilor lor.
Scandarea numelui lui Ion Iliescu la Timisoara, pe 20 decembrie 1989, venea, astfel, din nevoia de schimbare a unei garnituri politice compromise in ochii opiniei publice, cu speranta ca valul reformelor din spatiul rasaritean ne va cuprinde si pe noi in mrejele sale.
La numai o zi dupa ce si-a dat demisia din PSD, senatorul Ioan Talpes il acuza pe presedintele social-democratilor, Mircea Geoana, de “manifestari de pustism“ in declaratiile acestuia la adresa lui Ion Iliescu.
google-analytics.com