Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (2.79 secunde)
a PSD-istilor, Antonie Iorgovan il va reprezenta pe Ion Iliescu in dosarul mineriadei din 13-15 iunie. ... Iliescu vor lucra mai multi avocati. In ceea ce-l priveste pe fostul sau avocat, Radu Ghergovan Silisteanu, Iliescu s-a multumit sa spuna ca a reprezentat o alegere „provizorie si temporara”.
Asa si cu cea care i-a tinut tira lui Iliescu in perioada cat a fost presedinte. ... Traiasca grijuliul Iliescu! ... "Iliescu nu are nevoie de PSD, PSD-ul are nevoie de Ion Iliescu”!!!
Aceasta evaziune, evadare in trecut, i-a sprijinit pe Ion Iliescu si pe toti ceilalti din generatia respectiva. ... Nu credeti ca acest moment s-a produs inca din seara anuntarii rezultatelor din primul tur, cand in spatele lui Geoana au aparut Iliescu, Nastase si Vanghelie?
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
PIN a intrerupt negocierile cu PSD in vederea formarii unei aliante PSD-PC-PIN, a anuntat, marti, vicepretedintele Lavinia Sandru, precizand ca aceste negocieri au etuat din cauza lui Ion Iliescu.
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
Conform statisticilor finale, trei pesedisti de rand - Mircea Geoana, Serban Nicolae si Dorinel Soare - ravnesc la presedintia partidului si au indraznit sa candideze impotriva marelui guru Iliescu.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa.
Mult trambitata plecare a lui Adrian Nastase din functiile de conducere pe care le detinea il are ca principal castigator pe nemuritorul social- democrat Ion Iliescu.
Ion Iliescu a iesit din nou la rampa cu o serie de critici adresate baronilor social-democrati.
In ziarul Azi a aparut un articol intiulat "Iliescu ii lasa singuri", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca fostii social-democrati, care se regasesc in viitoarea formatiune "Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei", sunt, "dupa fizionomia lor morala, oameni imbogatiti din politica".
Pe fondul crizei inundatiilor, provocata de slaba gestionare a situatiei de catre autoritati, Ion Iliescu a somat Guvernul sa revina asupra deciziei de a demisiona.
Aflat in vizita in judetul Arges, Ion Iliescu a tinut sa arate ca nimeni din conducerea PSD nu indrazneste sa-i impuna ceva. Intrebat daca este adevarat ca Mircea Geoana i-ar fi interzis sa mai vorbeasca in public despre Polul Social initiat de Petre Roman, Iliescu s-a dezlantuit:
Primii doi presedinti - Ion Iliescu si Emil Constantinescu - au promovat pe fata sau mascat, unele solutii economice.
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna.
Pe fondul cresterii tensiunii in PSD, presedintele executiv Adrian Nastase nu doreste sa agraveze relatia dintre noua conducere si Ion Iliescu, mai ales ca acesta este cazut la pat.
Dupa o perioada in care a lasat impresia ca vrea sa se pensioneze din politica, timp in care a lasat loc, pe de alta parte, de speculatii din partea celor care se temeau de o razbunare crunta din partea „Bunicutei“, debarcate cu forta din fruntea partidului „mult iubit“, Ion Iliescu revine in forta.
Primul semn l-a dat Ion Iliescu, desemnat ieri liderul uneia din cele doua echipe social-democrate constituite pentru a promova in teritoriu pozitia PSD referitoare la suspendarea lui Basescu.
Ma cauta de la Palatul Victoria, unde se afla, atunci, intreaga echipa instalata la carma tarii, seful de cabinet al lui Ion Iliescu. ... Abia am inchis telefonul si am fost sunat iarasi de la cabinetul lui Iliescu:
google-analytics.com